Везни

Ако сте се разделили наскоро от дълга връзка, ще трябва да изчакате малко преди да се впуснете в нова романтична авантюра. На необвързаните и самотните също ще им се наложи да останат в чакалнята на Венера известно време. В професионалната сфера, в началото на юни, дейността ви бавно, но сигурно ще върви напред. Но към края на месеца, има вероятност да поискате да смените работата си, заради интензивния и забързан работен ритъм, който ви уморява. Препоръчително е да сте прозрачни във финансовите си дейности през юни. Може да се наложи да промените старите инвестиции. Най-добре ще бъде, да намерите нови сектори, в които да инвестирате, за да ограничите евентуални загубите.

 

Скорпион

Бъдете особено внимателни през този месец! Проблемните отношения ще прогресират, тъй като и двамата ще положите всичките си усилия да заровите томахавките и да започнете на чисто. През юни, звездите ви призовават да намерите сили в себе си и да положите всички усилия за вашите интереси. Трябва да имате принципи и да се борите за тях, когато си търсите вашите интереси, тогава ще имат респект към вас от страна на работният екип. През месеца трябва да се насочите към отдаването и закупуването на недвижими имоти. Има сериозна вероятност цената на земя и имоти да нараства драстично и това може да ви донесе добри печалби. Инвестирайте разумно.

 

Стрелец

Неочаквани новини или случайни срещи могат да доведат до нови вълнуващи възможности. През месец юни ще се увеличат желанията ви за социален контакт и любовна наслада. Това е най-доброто време за запознанства, защото по-меката ви любяща страна ще балансира романтичната ви същност. Съществуващите любовни връзки ще процъфтяват, а разногласията могат да бъдат разрешени с относителна лекота. Месецът е чудесен за започване на творчески проекти. Вашите ежедневни действия ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Месецът е добър във финансово отношение, защото ще предостави  оригиналност и експериментиране за вашият просперитет.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.