Везни

Обещаващ е месец юни, тъй като любовта ще се влива в живота ви по това време. И добрата новина е, че ако търсите нов романтичен партньор, ще го намерите до средата на месеца.  Юни може да постави началото на нова глава във вашия любовен роман. Към края на месеца самотните ги очакват нови запознанства. Също така в края на месеца, във вашият романтичен живот, вероятно ще настъпят някои обрати.

През първата половина от месеца на работното ви място, може да очаквате вашите проекти и задачи да бъдат изцяло във ваша полза. В средата на юни има вероятност да допуснете неща, които са извън работната дисциплина, и това може да доведе до сериозни последствия. Така че бъдете внимателни! В края на този месец ще се наложи да работите по съвместителство, замествайки ваш колега или колеги. 

В началото на месеца не се очертават признаци за тревоги и безпокойство в сектор финанси. Вероятно, паричният поток ще бъде малко над основното ниво, което трябва да ви радва. В средата на юни ще имате възможност да си закупите скъпи или луксозни нови придобивки. Към края на този месец е препоръчително да не променяте вашата финансова стратегия или разширяване на бизнесът ви, за да избегнете евентуални загуби.

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец юни?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Скорпион

През юни месец се очертават смесени чувства за вашата любовна връзка. Особено благоприятен период за романтика и добри взаимоотношения, може да очаквате в средата на месеца. Препоръчително е да бъдете внимателни към края на юни, тъй като има вероятност да възникнат някои недоразумения.  Бъдете така добри да поддържате повече прозрачност във взаимоотношенията си.

Този месец вероятно ще се окаже, че работата ви е под чертата на необходимото ниво. Постарайте се да се концентрирате, за да влезете в нормален работен ритъм. Между 12 и 18 юни опитайте да покажете своите професионални таланти. Това ще ви помогне да постигнете сериозен напредък в кариерата.  Бъдете внимателни към края на месеца, тъй като вашите колеги няма да могат да ви подкрепят.

В началото на месеца планетарното разпределение в сектор финанси вещае дните ви да бъдат изпълнени с много въпросителни. Може би, стратегиите ви не са достатъчно разумни, затова си отделете време за подробно анализиране. Финансовото ви състояние може да се подобри през средата на месеца. В края на юни, вероятно ще получите парични обезщетения от различен характер, но трябва да знаете, че разходите ви ще бъдат много по-големи. 

Стрелец

Самотните, които отчаяно търсят любов, може би ще реализират мечтите си в началото на този месец. Научете се да бъдете по-толерантни и грижовни. Домът и семейството ще бъдат вашият източник на радост и щастие през средата на юни. Към края на месеца вероятно ви очакват неприятни изненади. Опитайте се да се владеете емоционално!

В началото и средата на месеца се очертава работният процес да върви гладко и безпроблемно. Безработните да очакват нови и изгодни предложения за работни позиции. Също така ще имате шанс за евентуално повишаване на възнаграждението ви. Към края на юни, има вероятност за конфликтни ситуации с някои ваши по-старши колеги.

Първите седмици от юни, вероятно ще се окажат неблагоприятни за вас в сектор финанси. Доходите ще са с тенденция към спад, възможни са сериозни провали в някои от инвестициите, така че вземете своевременно бързи и адекватни мерки. Към края на месеца финансовото ви състояние може леко да се подобри. Някои от вас могат да попаднат под ударите на закона – изплащане на високи съдебни такси за заведени дела.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.