Везни

Нещата в личен план през юли няма да бъдат както преди, очертават се сериозни пречки, които могат да доведат до разочарования. Емоциите могат да ви доведат до критични ситуации, за които по-късно ще съжалявате. Краят на месеца е идеален период за създаване на ново начало. Поради особени проблеми, семейният ви живот ще бъде силно засегнат. Бъдете внимателни!

В началото на този месец липсата на увереност и страх от непознатото, вероятно може да ви парализира. Създайте си ясни цели в средата на месеца и се устремете към тях, без да оставяте някакво неочаквано събитие да ви разсее. Анализирайте всеки проблем и вместо да го гледате като препятствие, опитайте се да видите как можете да се възползвате, за да обърнете нещата в своя полза.

Звездните конфигурации предсказват, че вашите планове няма да ви донесат финансови приходи до средата на месец юли. Може дори да се сблъскате с някои неочаквани разходи, но така или иначе ще ги преодолеете. В такива обстоятелства е препоръчително да запазите вярата в своите способности. Към края на месеца, ако проявите необходимото търпение,  може да очаквате гостуването на вашия финансов късмет.

Скорпион

Юли ще бъде много полезен период за вас по отношение на любовната ви връзка. Вероятно, всички сценарии и планове за любов, ще вървят според волята ви. В случай, че искате да превърнете връзката си в брачно съжителство, вероятно родителите ви с готовност ще се съгласят. Уверете се, че познавате навиците и природата на партньора си преди сватбата. Това ще постави здрава основа за връзката ви.

През първите две седмици на юли, ще успеете да постигнете някои от целите си. По тази причина трябва да избягвате всяко изкушение от други дейности, независимо колко интересни са те. Съсредоточете се върху приоритетите си в средата на месеца, които могат да ви помогнат да подобрите работната си атмосфера. Вашият нюх за иновации и вашето търпение ще бъдат най-добрите ви активи. Преди всичко, не се ангажирайте с никакъв проект под натиск или просто, за да угодите на някого.

Планетарните позиции са разпределени така, че няма да имате благоприятен месец за нови или повече доходи. Не се притеснявайте, тъй като към края на юли нещата ще се променят и ще имате възможност да компенсирате евентуалните загуби. Спестете пари там, където можете и се придържайте към целите си. Ако запазите позитивна нагласа, ще привлечете положителни енергии.

Стрелец

Първите 20 дни на месеца ще бъдат изключително благоприятни за стабилизиране на любовната ви връзка, която ще стане по-силна от преди. Останалите дни до края на месеца, за съжаление предоставят лоши новини за самотните, сиреч няма да бъдат много ползотворни и всяко тяхно предложение ще бъде отхвърлено или оставено висящо в дългосрочен план.

Още в самото начало на този месец може да имате някои проблеми, за да продължите своите работни проекти и да успеете в това, което сте планирали в рамките на определен от вас срок. В средата на месеца, поемете инициативата във ваши ръце, защото няма да можете да разчитате на колеги, които да ви подкрепят. Опитайте се да избягвате да се доверявате на някои хора, които не познавате достатъчно добре, защото могат да преиначат думите ви.

Първите две седмици от този месец ще бъдат изключително полезни в сектор финанси. Ще се появят източници на доходи, които ще стабилизират финансовият ви статус. В края на месеца, инвестирането на допълнителни парични средства, ще ви даде възможност за реализация в обозримото бъдеще. Бъдете внимателни, защото могат да възникнат неочаквани разходи за здравето на някой член на семейството.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.