Везни

Родените през 23 септември - 2 октомври:

През този месец връзката с партньора ви, ще се възвърне към предишното си щастливо състояние. Всичките ви проблеми ще стихнат и трудностите, свързани с доверието няма да ви безпокоят известно време.

Безработните няма да имат богат избор за работна позиция по специалността си. Ще се наложи да приемат, каквато и да е работа, за да се стабилизират през месеца.

Ключът към подобряването на финансовия ви оборот през май, ще бъде рекламата и промоцията на вашия бизнес. Мъдро насочете вашият бранд и се уверете, че имате интелигентна рекламна кампания.

Родените през 3 октомври - 13 октомври:

Някои от вас, може би, ще имат някакво недоразумение с половинката си. Пречките ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което наистина горещо желаете.

Звездите ви съветват, да намерете най-краткия начин за подобряване на състоянието ви в професионален план, в противен случай ще претърпите разочарования. Избягвайте тежкият трафик и бъдете внимателни, ако трябва да шофирате

През този месец, не е препоръчително да поемате големи рискове във финансов план. По-добре изберете бавния и устойчив метод за гъвкав начин на инвестиране, за да избегнете евентуалните загуби!

Родените през 14 октомври - 22 октомври:

Бъдете особено внимателни през май! Проблемните отношения ще прогресират, тъй като и двамата ще положите всичките си усилия да заровите томахавките и да започнете на чисто.

През този месец, звездите ви призовават да намерите сили в себе си и да положите всички усилия за вашите интереси. Трябва да имате принципи и да се борите за тях, когато си търсите вашите интереси, тогава ще имат респект към вас от страна на работният екип.

През май трябва да се насочите към отдаването и закупуването на недвижими имоти. Има сериозна вероятност цената на земя и имоти да нараства драстично и това може да ви донесе добри печалби. Инвестирайте разумно!

Скорпион

Родените през 23 октомври - 1 ноември:

Ако сте се разделили наскоро и сте прекратили дълга връзка, ще трябва да изчакате малко преди да се впуснете в нов майски романс. На необвързаните и самотните, също ще им се наложи да останат в чакалнята на Амур известно време.

В професионалната сфера, в началото на май, кариерата ви бавно, но сигурно ще върви „нагоре“. Но към края на месеца, има вероятност да поискате да смените работата си, заради интензивния и забързан работен ритъм, който ви уморява.

Препоръчително е да сте прозрачни във финансовите си дейности през май. Може да се наложи да промените старите инвестиции. Най-добре ще бъде да намерите нови сектори, в които да инвестирате, за да ограничите евентуални загуби.

Родените през 2 ноември - 11 ноември:

Има вероятност през този месец, близък ваш приятел да ви постави в неудобно положение. Не разкривайте в детайли евентуално очертаващата се нова връзка с никого, ако не сте сигурни, накъде ще тръгне тази връзка. Опитайте се да запазите в тайна вашата авантюра.

През май месец, новите работни проекти и идеи ще ви донесат не само добри доходи, а и издигане в йерархията на работното място. Месецът е особено благоприятен за намиране на работа, ако сте безработни, стягайте се - чакат ви положителни изненади.

Тази месец може да ви осигури много финансови ползи. Вероятно ще успеете да увеличите своите източници на доходи в началото на май, въпреки че има шансове разходите да се повишат заедно с доходите ви. Препоръчително е да дадете приоритет на спестяванията си.

Родените през 12 ноември - 21 ноември:

Интимният ви живот ще се промени положително през този месец. Ще се почувствате по-близо до партньора си и ще можете да изразите чувствата си за определени неща във взаимоотношенията ви.

През този месец, вероятно ще бъдете изправени пред сериозен избор, от една страна да се съобразите с вашите цели и желания, от друга страна да следвате директивите на ръководители и колеги. Така или иначе решението ще остане само във вашите ръце.

Звездите, вероятно са предвидили хубав подарък за вас, а именно оригинален подход в бизнесът през май месец. Към средата на този месец има възможност да направите голяма покупка, необходимо е само да се претеглят добре плюсовете и минусите.

Стрелец

Родените през 22 ноември - 1 декември:

Обещаващ месец, тъй като любовта се влива в живота ви по особено романтичен път. И добрата новина е, че ако търсите нов любовен партньор, ще го намерите до средата на месеца вероятно.

Много от слабите ви страни, вероятно ще бъдат разкрити през този месец. Най-добре е да страните или да държите на разстояние колеги, които ще се опитат по един или друг начин да злоупотребят със слабостите ви на работното място.

Ще се наложи този месец да ограничите по възможност даването на пари в заем. Тези средства излизат от вашият джоб и следва да бъдат върнати обратно и навреме. Помислете си добре по този въпрос.

Родените през 2 декември - 11 декември:

Звездите загатват, че ако успеете да задълбочите връзката с определена персона, на когото отдавна се възхищавате, то начинанието ви ще бъде увенчано с успех. Насладете се на този период и изградете основите на взаимното доверие.

Вероятно, лоши спомени от предходният месец ще ви навестяват през този месец в работата. При възможност се отървете от тях, защото може би ще ги повторите.

През месец май, вероятно ще си мислите за отрицателният ви банков баланс, сякаш сънувате ужасен кошмар, от който не можете да отървете. Потърсете опции да намалите това напрежение. Вероятно ще се измъкнете и тази неприятна ситуация ще ви бъде за урок.

Родените през 12 декември - 21 декември:

Семейните двойки ще трябва да положат допълнително усърдие, за да запазят искрата на любовта да остане жива. Със сигурност няма да ви липсва вълнение през този месец, когато става дума за романтика.

Вероятно през май месец ще стигнете до извода, че работата е нещо без което не можете. Не бива да я възприемате като бреме, защото ви храни. Помислете си добре, колко безработни чакат само да се откажете. Ценете трудът си!

Отделете средства през този месец, за да ги похарчите за фонд „И аз съм човек“. Защо печелите пари, ако не си позволите поне веднъж това? Вие го заслужавате!  Похарчете малко пари за себе си - това ще промени сивото работно ежедневие.  

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.