Везни

През втората половина от месец март се очертават разочароващи дни в романтичен аспект. Въпреки това, ще има и дни през които ще се усмихвате, споделяйки радостта с любимия човек. При семейните двойки не се очертават сериозни сблъсъци, а по-скоро ненужни спорни моменти. Съхранете през целият период нервните си клетки, защото в последната декада от месеца може да се почувствате слаби, сякаш пътят, който преследвате, става все по стръмен и труден.

Развитието на вашата професионална кариера, вероятно ще ви мотивира да дадете най-доброто от себе си. Възможно е да бъдете назначени на по-висока длъжност или да има завишаване на паричното ви възнаграждение. Бизнесът през този месец ще бъде относително вял, затова е необходимо да потърсите нови възможности за реализиране на пазарната ниша. Бъдете внимателни, тъй като този месец може да претърпите загуба на пари в брой, както и на кредитни/дебитни карти. Внимавайте за здравето си през целия месец.

 

Скорпион

Влюбените двойки нека продължат с по-голям устрем в своята връзка. Самотните ще трябва да се съсредоточат върху тези хора, които са в синхрон с техния характер. Не очаквайте през този месец кой знае какви чудеса в любовен план. Единици ще бъдат онези от вас, които вероятно ще бъдат предадени от човека, когото обичат изключително силно. Опитайте се да направите всичко възможно, за да не се стигне до раздяла.

Ще се наложи да насочите вниманието си към някакви пропуски или грешки в работата ви. Необходимо е да бъдете съсредоточени като цяло, защото може и да не успеете да видите някои дребни грешки, които ще ви създадат сериозни проблеми. Що се отнася до финансите, притокът ви на доходи може да се увеличи и да спечелите. Някои добри доходи от по-ранна инвестиция може да ви повдигнат настроението. Бизнесмените може да се притесняват от засилена конкуренция в началото на месеца.

 

Стрелец

Този месец е благоприятно време да прекарате със своите близки и любими хора. На семейните може да им се наложи да проявят повече търпение. Любовните и семейните връзки ще протичат относително гладко. Най-вероятно ще ви накарат да се чувствате живи, може би ще ви предложат много забавление през свободното ви време.

През този месец е наложително да не се преструвате, че всичко е наред в работата ви, забелязвайки някои грешки и нередности от страна на колегите ви. Последствията могат да бъдат разрушителни за работните проекти. Възможно е да се натъкнете на нови финансови предизвикателства, когато става въпрос за увеличаване на продажбите. Меркурий ви съветва да ги приемете, за да постигнете своите финансови цели. Около средата на месеца може да сключите добра печеливша сделка.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.