Везни

Обичайните битови проблеми, едва ли ще засенчат добрите взаимоотношения при семейните двойки. При повечето семейни, в средата на август се очакват добри новини - вероятно рожба или нови придобивки. Докато при неангажираните нещата ще бъдат на 180 градуса и още през първите десет дни на август, ще настъпят някои недоразумения, които ще ги притеснят. Самотните, родени на нечетно число от август, ще имат по-големи шансове за нова връзка.

За онези, които работят в офиси, да очакват много динамични промени през този месец. Ако работите в сферата на услугите, ще бъдете изключително ангажирани през целия месец. Като цяло в сектор работа, месецът ще предложи високи обороти на работната дейност. Много е вероятно в периода 12 - 27 август, висококвалифицираните кадри да си потърсят ново работно поприще с по-високо заплащане. За безработните, месецът ще бъде твърде вял и безнадежден.

Този месец ще се отличава с изключително много харчене на пари. За хората със собствен бизнес, август ще им предостави възможността на влагат финанси в различни инвестиционни проекти и сделки. Като цяло не се очертава инвестираните пари да нямат успехи, а напротив. Първата и третата десетдневка от месецът са благоприятни за просперитет. Нивото на спестяване ще има силен спад през целия месец.

Скорпион

През по-голямата част от месеца, можете да разчитате на голяма емоционална проницателност, която ще ви позволи да настроите чувствата си към вибрациите на половинката си. За семейните, началото на август ще бъде ключов период за избягването на сблъсъци, които биха могли да нанесат сериозни пречки във взаимоотношенията. Труден месец се очертава и за влюбените, ще трябва да се пазят от импулсивни действия, вероятно породени от ревност, а и не са изключени дни изпълнени с гняв. Самотните трудно ще издържат на липсата на нова връзка, особено в края на месеца.

Изглежда, че този месец ще бъде сложен за вашата работа. Напрежение и тревоги на работното място през първата половина от август, и високи изисквания към края на месеца. Ако проявите търпение, най-вероятно ще преодолеете тези проблеми. На безработните ще им се наложи да положат двойни усилия, за да открият нови възможности за работа.

Планетарните вибрации вероятно няма да бъдат благоприятни за нови и добри доходи през този месец. Между 15 и 22 август се открива неутрален период, през който може да вложите цялата си енергия за инвестиции. Изглежда това е времето за реализирането на стратегически планове, които могат да подобрят вашето финансово състояние. Опитайте се да спестявате там, където можете и се придържайте стриктно към целите си.

Стрелец

Най-вероятно повечето от семейните ви проблеми ще бъдат разрешени. Ще бъде чудесна идея, ако се опитате да избегнете дискусии със семейството си по въпроси, които са свързани с имуществото. Ако сте неангажирани, още през първата десетдневка на август, може да изпитате угризения, че сте толкова консервативни и не допускате близо до себе си хората, които харесвате. Колкото до самотните и този месец ще се задоволят единствено с близкото си обкръжение, приятели или роднини.

Вероятно, през този месец ще успеете да постигнете някои от целите в работата си. Наложително е да внимавате през втората десетдневка на август, тъй като ще се наложи да избягвате поемането на допълнителни ангажименти, които са далеч от основната ви дейност. През периода 22 - 24 август, вероятно ще имате конфликтни ситуации, с които следва да се справите, използвайки своето търпение. Безработните да отложат своите търсения на свободни работни позиции, нека съхранят енергията си за следващия месец.

Финансите ви ще бъдат на повече от средното ниво през август. В началото на месеца, не очаквайте портфейлът ви да се изпълни тлъсто, ще трябва да се задоволите с малко печалби. В средата на месеца, вероятно ще възникнат неочаквани разходи, но няма да бъдат толкова притеснителни. Едва след  26-ти август, ще имате възможността за реализирането на повече печалби. Ако използвате гъвкаво финансовият си нюх, ще извлечете максимум печалби от извършените сделки, но това вероятно ще стане в самият край на този месец.