Везни

Сексапилът поставя своят жалон през месец април. През първите дни може да очаквате нова любов, ако търсите такава, разбира се. Очертава се тромавост в отношенията в средата на месеца. През този период бракът би бил нестабилен, така че бъдете бдителни. Гръмотевици и бури вероятно ще нахълтат през последната десетдневка. По възможност избягвайте противоречията и ненужните въпроси през този месец. Войната с думи би била много лоша идея.

В случай, че ви е трудно да установите правилният път към успех в професионалната ви кариера, може да се възползвате още в първите дни на април. Технологията на работния процес се очертава да е неудачна, вероятно от пикантните въображаеми образи, които все още се задържат във вашите мисли. Вероятно през този месец ще осъзнаете, че надеждата крепи човека, докато престанете да се надявате. Работата е важна за вас и се основава на реалните работни процеси. Несъмнено сте си научили уроците в професионален план и през този месец ще приложите поуките, които ще оформят работните успехи.

Първите десет дни от този месец може да се окажат от решаващо значение и затова от вас се изисква да се погрижите за финансовите си транзакции. В средата на месеца финансите ще се застопорят на средни нива, ала този период ще бъде кратък.  Вероятно ще се наложи да се обърнете за финансова помощ от някого. Тези от вас, които са в счетоводният или банковият сектор, трябва да действат предпазливо. Може би ще почувствате, че финансовата ви ситуация се подобрява през последните дни на този месец.

Скорпион

В личен план нещата се очертават да бъдат спорни в началото на април. След много дебати вероятно ще стигнете до консенсус по един или друг въпрос с половинката си. Втората десетдневка ще бъде благоприятна за общуване и постигане на съгласие във връзката ви. След 20 април, вероятно нещата ще станат още по-вълнуващи и ще има скок във възприеманата от вас сексуална привлекателност. За онези, които търсят любов този период е благоприятен. Ако сте семейни бъдете така добри да избягвате всеки един конфликт към края на месеца.

В професионален план нещата едва ли ще бъдат розови в началото на месеца. Очертават се обилни валежи от проблеми. Работната среда се очаква да бъде по-динамична и положителна към средата на този месец. През третата десетдневка очаквайте евентуален напредък на работното ви място.

Парите биха били предизвикателни и може да имате някои проблеми с ликвидността. Избягвайте всякакви спекулации. Инвестициите в недвижими имоти обаче ще останат на добро ниво. Печалбите от съществуващите инвестиции също биха били добри.

Стрелец

Месец април ще бъде доста изненадващ от към романтичните ви страсти. Сериозни катаклизми не се очакват, ала през първата седмица от този месец, вероятно вторичните трусове ще предизвикат суматоха в интимен план. За вашата любов и взаимоотношения втората и третата седмици ще бъдат наистина страхотни. Вие бихте могли да укрепите любовта и връзката си през това време. Може също да успеете да съживите старите си отношения. Вероятно ще почувствате вълнение и топлина във вашата връзка. Ще можете да направите основата на връзката си по-силна. Вие и вашият партньор ще можете да се разбирате по-добре през този период.

Може да се почувствате претоварени и разпръснати в твърде много посоки в началото на април. Вероятно, това се дължи на прекомерната интензивност през отминалите месеци. Във втората част от април, вероятно ще имате добрият шанс да получите възможност за примамлива работа или ще работите с нов клиент.  Съставете си план за стартиране на новаторска програма или разширете търсенето на работа, особено в края на месеца.

Бъдете предпазливи към средата от месеца, има опасен шанс да попаднете в капанът на дълговете, тъй като можете да вземете заем и да ви е трудно да го върнете. Направете ясни финансови планове, използвайки вашата прозорливост! Избягвайте да давате заеми на приятели и колегите си, тъй като ще ви бъде много трудно да си върнете парите обратно. Въпреки възходите и спадовете през месец април, финансовото ви състояние ще остане добро. Тези предизвикателствата вероятно са необходими, за да ви накарат да израснете финансово.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.