Рак

Секторът любов може да ви поднесе смесени чувства в личните ви отношения през този месец. Ще се наложи да положите максимум усилия, за да укрепите връзката си и да я направите по-страстна. За самотните, в случай че решат да направят предложение, трябва да бъдат много внимателни в средата на месеца, тъй като има вероятност да получат отрицателен отговор. Към края на месец юни се очертава неблагоприятно развитие на събитията свързани с любовта, но с течение на времето нещата ще си възстановят хармонията.

Този месец може да се окаже неблагоприятен за вашата кариера. В началото на юни, може би ще почувствате, че не получавате необходимите резултати за положеният усърден труд и вероятно това ще ви демотивира. В средата на месеца трябва да работите съвместно с няколко ваши колеги, вероятно по някой стар работен проект. Към края на месеца може да бъдете изправени пред много сериозни изпитания, така че бъдете подготвени и затова. 

Първите две седмици от юни ще бъдат изключително важни за възстановяване на финансовият ви баланс. Вероятно, ще понесете доста разходи от всякакъв характер. В средата на месеца може да се наложи да изразходите повечето от спестяванията си. Едва към края на този месец може да очаквате подобрение в сектор финанси.

Лъв

Изчистването на всички недоразумения във връзката ви, трябва да бъде вашата единствена цел този месец. За да се предприемат инициативи в тази посока, ще бъде по-добре да бъдете заедно с партньора си и да развивате взаимно доверие и разбирателство. Много от вас, в края на третата десетдневка, могат да пропуснат компанията на партньора си.

Кариерата ви ще има добро развитие през този месец. Онези от вас, които вече са били на интервюта за работа в началото на този месец, могат да постигнат успех, а тези от вас, които вече имат работа, могат да получат повишение. Може да отидете на чуждестранно бизнес пътуване този месец. Съществуват и шансове за бизнесмените да развият бизнеса си, но те не бива да инициират нищо твърде голямо. Хората, участващи на фондовия пазар, ще бъдат облагодетелствани през този месец. Тези, които инвестират пари в дългосрочен план, могат да считат този месец за много благоприятен и изгоден.

Планетарните вибрации не се очертава да бъдат благоприятни за доходи в началото на месеца. В средата на юни може да се възползвате от предоставеният финансово неутрален период, за да вложите енергията си за подобряването на вашите финанси. Ако запазите позитивна нагласа, ще привлечете повече просперитет в края на този месец.

Дева

Ако сте във връзка, може да се окажете в конфликтни ситуации и да имате пречки и недоразумения с партньора си този месец. Тези които са семейни, ще трябва да положат допълнителни усилия, за да запазят жива искрата в огнището. През втората половина от месеца, със сигурност няма да ви липсва  романтично вълнение.

Този месец може да се окаже относително добър за вашата кариера. В началото на юни, не очаквайте да постигнете добри резултати на работното си място. В средата на месеца с повече упорита работа, вероятно нещата ще се променят към по-добро. Необходимо е да поддържате безпроблемни отношения със своите колеги.   

През юни бъдете особено внимателни по всички въпроси, свързани с финансите. Има вероятност да планирате някои ваши инвестиционни проекти, но преди да вложите парични средства, следва много добре да обмислите своите решения. В средата на месеца, следва да обърнете сериозно внимание на вашия бюджет, нанесете някои корекции, тъй като има вероятност от сериозни финансови загуби. В края на юни нещата ще се нормализират.  

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.