Рак

Навярно ще се радвате се на добро здраве. Това може да има благоприятно въздействие върху общото ви благополучие и щастие. Също така да повлияе и на вашата работа. Може да се почувствате принудени да се представите добре, поставяйки се в центъра на всички действия на работа. Самотните хора вероятно ще срещнат своята сродна душа. Вие и вашият партньор може да станете неразделни в резултат на нарастващата ви привързаност един към друг. От друга страна, вашето семейно положение може да е проблематично. Финансовото ви състояние може да бъде средно. Може да се наложи да потърсите нови схеми, които могат да ви помогнат да посрещнете нарастващите нужди. Плановете за пътуване вероятно ще бъдат отменени. За да избегнете подобни неприятности, направете вашите планове предварително. Октомври може да не е идеалното време за сделки с недвижими имоти.

 

Лъв

Професионалният ви живот може да се окаже повече от добър. Вашите идеи могат да бъдат от полза за организацията, като ви донесат благоденствие. Здравето ви вероятно ще бъде в отлично състояние. Всичко в подходящи пропорции може да ви помогне да останете здрави и щастливи. Вашият любовен живот също може да просперира. Вероятно ще прехвърчат искри в семейното огнище през този месец, защото семейните отношения навярно ще бъдат твърде хаотични. Вашето изнервено поведение може да влоши ситуацията. Бъдете търпеливи, за да възстановите домашния мир. Финансовото ви състояние може да изглежда монотонно. Спрете с несериозните си разходи, за да запазите парите. Едно пътуване с вашите приятели може да ви позволи да си припомните стари спомени. Преодоляването на правните бариери в имотните проблеми може да отнеме много време.

 

Дева

Финансовото ви положение остава стабилно. Можете да вложите пари в схеми, които ще оценяват стойността си. Здравето ви вероятно ще бъде наред. В семеен план вашите взаимодействия вероятно ще бъдат изпълнени с радост. Можете да прекарате качествено време със семейството и приятелите си. На романтичния фронт за някои от вас партньорът ви вероятно ще ви предложи брак. Вашият професионален фронт, от друга страна, може да е малко колеблив. Ако не се съобразите с случая на работа, може да се окаже, че изоставате от колегите си. Пътуването, било за удоволствие или бизнес, може да не е толкова печелившо, колкото се очаква. Съдебните производства относно наследствена собственост вероятно ще продължат.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.