Рак

Венера ви съветва, че е време да обърнете по-специално внимание на половинката си и да я накарате да се почувства неповторима, желана и обичана. Бъдете честни и открити в разговорите си и покажете, че наистина цените партньора си.

Предстоят ви много срещи и разговори през целия месец. Приоритетните решения, които ще вземете през този месец, ще отворят много врати на фирмата, за която работите.

Във финансовия аспект можете да увеличите доходите си и да останете в стабилно финансово състояние. Средата на март може да ви донесе добри шансове за финансова печалба, която да добавите като паричен резерв.

Текущите прецесии на планетите показват, че някакъв стар здравен проблем, който е бил излекуван по-рано, може да се появи отново и да ви затрудни. Прилагайте незабавни лечебни лекарства за справяне с проблема. Не посещавайте места, където има силно замърсяване на въздуха. Хората на средна възраст и повече могат да получат болки в ставите.

Лъв

Месец март ще ви предостави възможност, да съхраните и укрепите още повече връзката си. Има едно условие обаче, да намирате повече време, което да посветите на съвместни разговори с половинката ви. Не отговаряйте еднословно и повърхностно на въпросите на партньора ви, а покажете, че на наистина ви е грижа за всичко случващо се във връзката ви.

Не са изключени спорове и разногласия в професионален план през този месец. Разнопосочните ви мнения ще направят разговорите ви доста напрегнати, причинявайки ви доста главоболия и ядове.

Във финансов аспект март може да бъде добър месец за поемане на добре обмислени рискове за увеличаването на потока от приходи. Планетарните движения може да ви подкрепят. Към средата на месеца нещата може да се развият още по-добре за бизнесмените.

През този месец е възможно да нямате сериозен здравословен проблем, който да ви безпокои през цялото време. Може да се радвате на добро здраве като цяло. Внимавайте обаче и поддържайте храносмилателната си система.

Дева

Влюбените двойки вероятно ще се насладят на едно приятно мартенско прекарване заедно. Семейните могат да се почувстват някак унило по една или друга причина. Опитайте се да се съвземете, за да запазите мира и хармонията в семейството си.

Съмненията и неувереността на работното ви място, ще затруднят взимането на важни решения. Това обаче не е притеснително през целия месец, ако изпълнявате задълженията си съвестно и отговорно в определените срокове.

През март може да се наложи да си осигурите достатъчно резерви и да се опитате да намалите личните си разходи. Възможно е да има някои семейни разходи, от които бихте могли да прибегнете към сериозни заеми. Поддържайте проверката на неоправданите разходи, за да сте в силна позиция във финансов аспект.

По време на втората декада от месеца, Юпитер загатва, че може да се радвате на добро здраве, без никакъв обезпокоителен здравословен проблем. Внимавайте обаче за кръвното си налягане. Ако се сблъскате с някакви здравословни проблеми, вземете съответните мерки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.