Рак

Родените през 21 юни - 30 юни:

Бъдете разумни през този месец! Не се отказвайте от връзката си,  независимо от обстоятелствата. Дори и да се чувствате наранени, обидени или отчаяни - борете се до край. Защото егото ви може да изпепели цялата ви любов, предупреждават звездите.

В работен план вероятно ще бъдете лидери през този месец. Бъдете за пример и покажете на останалите нови идеи за подобряване на работното място. Безработните трудно ще намерят работа по специалността си, борбата обаче продължава.

Някои финансови сделки вероятно ще изглеждат особено съблазнителни, когато имате малко повече пари, за да инвестирате, но няколко инцидента в икономиката ще ги направят особено рискована опция през този месец.

Родените през 1 юли - 11 юли:

Любовта ще промени живота ви и ще трябва да поемете допълнителни отговорности през май. Първоначално ще бъде трудно, затова свиквайте със ситуациите.

Вероятно ще сте почти нетърпеливи да се потопите в бурните води на новото си работно място. Бъдете така добри да не избързвате с прекалените емоции, защото могат да се появят и смесени чувства впоследствие.

Ще бъде добре да направите крачка назад - да се замислите, преди да подпишете всеки договор или преди всяка покупка на стойност над една четвърт от месечната ви заплата.

Родените през 12 юли - 22 юли:

Положителното влияние на планетарните позиции ще благоприятства развитието на любовната ви връзка през този месец. Това ще улесни избягването на ненужни спорове, разбира се.

През този месец се очертават особени проблеми на работното ви място. Така че бъдете подготвени. Не позволявайте на препятствията да ви вържат ръцете. Безработните да засилят търсенето, ще имат сериозни шансове за нова работа.

Вероятно често ще изпадате в трудни ситуации. Като например, ако поискате да закупите нещо на лизинг, може да се окаже, че вноските са прекалено големи спрямо вашите доходи.

Лъв

Родените през 23 юли - 1 август:

Планетарните позиции през този месец ще окажат много положително влияние в романтичната ви връзка. Може да откриете скрити ресурси в себе си, които ще ви позволят да разгърнете връзката си.

Безработните, най-накрая ще получите известно облекчение, защото повечето от вас ще си намерят така желаната и очаквана работна позиция. Май месец е благоприятен за хората на властови постове.

Май ще бъде един добър месец за вашите финанси. Ще имате няколко възможности да станете по-облагодетелствани и дори да спечелите значителни суми пари, дори и да не са толкова големи, колкото очаквате.

Родените през 2 август - 12 август:

Романтичният ви роман ще е изключително вълнуващ през този месец, както никога до сега. Вероятно ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си към партньора. Някои от вас сериозно ще обмислят да се ангажират с бракосъчетание.

През май се очертават сериозни конфликти на работното ви място. Има вероятност някой друг да пожелае вашата позиция и това ще породи сблъсъците. Апетитите им са големи, така че имайте едно наум.

През май няма особена причина да бъдете песимистични във финансов план. Докато работите, нещата ще са добре. Но харчете с мярка, защото има вероятност да преминете на бързи кредити, които ще стопят не малко мечти за бъдещи покупки.

Родените през 13 август - 22 август:

Вероятно през май, анализирайки връзката с партньора си, ще осъзнаете грешките, които сте допуснали в миналото. Самотните и необвързаните нека бъдат търпеливи и да не бързат за нова връзка, има голяма вероятност да се спънат в това си начинание през този месец.

Бъдете ясни и точни в изказите си на работното място през този месец. Има вероятност всяка ваша дума да се изтълкува с обратен знак, а това може да доведе до спор.

Бъдете така добри да не възлагате големи надежди за големи печалби през май. Решенията относно нови източници на пари се отнасят за друг период. Първо оправете личния си живот, преди да насочите вниманието си към финансите. 

Дева

Родените през периода 23 август - 1 септември:  

Май ще е благоприятен за повечето от вас в личен план като цяло. Към средата вероятно ще имате спорни, но решими проблеми.

Изключително капризен месец в работната сфера, повечето от вас ще останат по работните си места, но колкото и да е неприятно останалите ще трябва да търсят нови работни поприща.

Най-вероятно ще получите възможност да откриете свой собствен бизнес този месец.

Родените през периода 2 септември - 12 септември:

В личен план през май, ситуацията е нестабилна. Може да очаквате конфликти с роднини и приятели.

Проявете далновидност, за да откриете необходимият баланс между работа и личен живот.

Звездите съветват онези от вас, които са бизнесмени  да не влизат в партньорство, тъй като се очакват финансови загуби през този месец.

Родените през периода 13 септември - 22 септември:

Самотните и необвързаните могат смело да направят сериозни крачки напред за създаване на любовна връзка или семейство.

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Търговците и предприемачите да бъдат така разумни, и да избягват сериозни инвестиции. Вероятно, се очакват трусове на пазарите както и парични проблеми.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.