Рак

Очаква ви голяма трансформация както в личния, така и в професионалния ви живот. Вашите близки и приятели ще ви подкрепят при всеки един възникнал проблем, с който бихте могли да се сблъскате в личния ви живот. Ако търсите връзка, това ще е чудесен период за любов. Може да очаквате с нетърпение да срещнете някой специален човек по време на работа. През този месец планетарната подредба дава знак за финансови затруднения, неочаквани промени в професията и семейството, от които навярно ще останете недоволни.

 

Лъв

Месецът е подходящ за пътуване, среща с хора и организиране на интересни събития за в бъдеще, съвместно с вашето близко обкръжение или семейство. Това е чудесен период от време за вас да откриете своя потенциал. Има вероятност да постигнете успех и да усъвършенствате вкуса си за по-фините неща в живота. Ще имате възможността да внедрите необходимите промени, за да запазите нещата свежи и модерни. Това ще бъде конструктивно време за вас и финансовото ви състояние със сигурност ще се подобрява.

 

Дева

Бъдете готови за повече компромиси, за да избегнете проблемите в личен план. Влюбените, не обръщайте особено внимание на някои недоразумения, за да не ви погълнат сериозните неприятности. Може да очаквате сериозни проблеми с колегите си. Като цяло месецът ще бъде благоприятен в професионален аспект. Първите дни от месеца ще бъдат ползотворни във финансовия сектор. Но през средата от декември, очаквайте неблагоприятни ситуации с парите. В краят на месеца ще се наложи да се въздържате от кредити. Също така имайте предвид, че през последните дни, могат да предизвикат големи разходи.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.