Рак

Общите характеристики в секторите любов и семейство сочат смесени резултати. Може да получите вдъхновяваща подкрепа от партньора си още в началото на август. Също така през първата десетдневка и в краят на месеца, ще имате чудесната възможност да прекарате повече време заедно със семейството си. Самотните да не очакват чудеса през императорският месец. Малцина ще бъдат удостоени с нова сродна душа.

Макар и изненадващо за месеца, безработните ще имат много добри възможности свързани с предложения за работа. Докато при работещите, нещата са с тенденция надолу. Месец изпълнен със спорове, конфликти и ниска работна ефективност. Едва в краят на август работният процес ще навлезе в нормалните си обороти. 

Месецът се очертава да бъде скромен в сектор финанси. Още през първите десет дни ще се усети, че печалбите едва ли ще са толкова много, колкото очаквате. За сметката на минусите, може да се радвате на доста промоции в последната половина на месеца. За хората занимаващи се основно с бизнес, август се очертава да бъде капризен. Ако възнамерявате да извършите някаква финансова транзакция или инвестиция, ще се наложи бъдете особено предпазливи.

Лъв

Този месец може да се окаже благоприятен в сектор любов. Неангажираните връзки ще се радват на чудесни моменти. Семейните да не очакват някакви възвишени промени от нашумелите телевизионни сериали, нещата в повечето случаи ще си останат постарому. През втората половина от август, може да се почувствате тревожни и стресирани, но след това няма други особени усложнения.

През този месец може да бъдете изправени пред изключителни изпитания на работното място. Още през пълната половина от този месец, най-вероятно ще бъдете натоварени с много работни ангажименти. Умората ще бъде перманентен спътник през почти целия месец август. Някои от безработните, ще имат шанс да реализират своите надежди за желаната работна позиция.

Финансовите аспекти ще бъдат малко над средните стойности през целия месец август. Маржът на печалбата ще бъде дори под средното ниво през първата половина от месеца. През август може да почувствате и някои рецесивни чувства за вашия бизнес и ще се наложи да вземете радикални мерки, за да възстановите щетите.  Ако бизнесът ви е свързан с проценти от реализирани сделки, ще трябва да сте много предпазливи, защото заплахата от загуби на комисионните ще е голяма.

Дева

Неблагоприятен месец за неангажираните двойки и онези, които съжителстват на семейни начала. И в двата случая се очертава притискане от едната страна, с цел брак най-вероятно. Семейните, също да очакват сериозни пререкания и взаимоотношения, които ще бъдат затормозяващи. Ще трябва да се вложат максимум усилия за преодоляването на появилите се катаклизми, свързани преди всичко с липсата на пари.

През август месец, не се надявайте да постигнете добри резултати в комуникациите на работното си място. Вероятно, още през първата десетдневка ще влезете в конфронтация с някой ваш колега, с когото от дълго време си имате зъб един на друг. В резултат на това, производителността осезателно ще спадне и последствията няма да ви харесат. Изглежда ще трябва да сте много предпазливи от първият до последният ден на този месец. Едва в края на август, може да постигнете напредък , но малцина от вас ще се радват на подобен развой.

През първите дни от август, вероятно ще се сблъскате с някои усложнения във финансов план. Затова избягвайте мащабни инвестиции и покупки, защото ще претърпите загуби. Онези от вас, които имат бизнес свързан с обмяна на ценности и валута, месецът ще бъде благоприятен общо взето. Очаквайте застой на продажбите, ако сте представител на автокъща за автомобили втора употреба. Като цяло датите 15, 16 и 20 август са особено опасни за всякакъв вид сделки.