Рак

Любовният ви живот ще плава в обичайната си орбита. Ще усетите това още през първите десетина дни от месец април. В средата на този месец, вероятно ви очакват вълнуващи мигове във връзката ви. Запазването на добрите ви отношения ще бъде сериозно предизвикателство, така че избягвайте всякакви ненужни противоречия с партньорът ви.

По отношение на кариерата ви, звездите са ви подготвили печеливша карта през този месец. Още през първата десетдневка иновативните ви идеи ще се изплатят. Ще разберете, че абстрактното мислене дава по-добри резултати в работата ви, отколкото педантичното следване на правилата. По средата на април може да очаквате добри намерения и бонуси от страна на управляващите. В края на месеца, динамичната фаза, в която се намирате ще ви донесе добри печалби от бизнес партньорството.

Очаквайте прилив на свежи пари през първите дни на този месец. Във втората десетдневка някои неуспехи в бизнеса ви и по-високите разходи, вероятно ще повлияят отрицателно на финансите. Избягвайте неразумни покупки и инвестиции! Рисковият ви период е към края на месеца, може би ще претърпите по-големи загуби от обичайните. Така че бъдете бдителни!

Какво очаква Овен, Телец и Близнаци през месец април?Вижте прогнозите, направени специално за читателите на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Лъв

Романтиката се очертава да бъде блажено интересна през април. Може да очаквате през първите десетина дни чудновати събития, но и без лютичко не може все пак, нали. Ще почувствате, че късметът ви е навестил подкрепяйки романтичната ви връзка. Ала по средата на месеца вероятно цялата тази тържественост ще бъде погълната от хладина и дистанцираност във взаимоотношенията ви. Нещо повече, към краят вероятно ще се стигне до там - „Кой да води бащина дружина“.  Егото на всеки един от двама ви ще се опита да доминира. Може да има чести разногласия в последните няколко дни от април.

Работата ще върви много добре, ако бихте могли да контролирате себе си.  В началото на този месец подкрепа, творчески идеи и късмет ще ви спохождат като цяло. Има вероятност за внезапен напредък, който се очертава да настъпи по средата на април. Това се дължи на съживяването на схема или процеси, който сте „посели“ миналият месец. Към края на месеца очаквайте блокади от страна на конкуренция дори на работното ви място.

Удачен месец за финансите, ще се почувствате енергични, когато става въпрос за пари. В началото на април приходите ще присъстват, а чувството за изобилие също ще ви съпътства. Загубите на пари от ненужни разходи са възможни към средата на месеца.  В последната десетдневка избягвайте големите покупки, периодът не е благоприятен!

Дева

Началото на месец април, вероятно няма да бъде активен за въпроси свързани с любовта. В средата на месеца, натискът от реалности биха изместели някои ваши планове свързани с мечтите. През последните дни вероятно ще почувствате облекчение от притесненията относно романтичната ви връзка. Избягвайте да си вадите погрешни изводи спрямо думи от страна на партньора ви.

В професионален план очаквайте тенденциите за растеж и късметът да се покачват. Ала ще бъде краткотрайно, тъй като към средата на април се очертават пречки, с които може да не сте сблъсквали преди. В средата на месеца може да очаквате трудности, които ще са последствия от грешки в преценките ви на работните проекти. Към края на този месец не трябва да се планират големи отклонения в кариерата.

Финансите вероятно няма да са устойчиви през април. Още в първите дни от месеца се очакват такива фази, че могат да се появят от нищото неочаквани разходи. В средата на април е препоръчително да избягвате каквито и да било инвестиции и да се пазите от спекулации по всяко време. През последната десетдневка източниците на доходи могат да се объркат малко. Необходима е изключителна предпазливост. Също така партньорства и проблеми, свързани с конкуренцията, са възможни между началото и в краят на април.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.