Овен

През първата седмица от месеца, мнозина от вас едва ли ще се радват на цветуща любов, по-скоро ще бъде трънлива. Нещата няма да вървят гладко в любовта и връзката. Нищо по-различно да не чакат и семейните двойки, вероятно ще се стигне и до остри сблъсъци. За сметка на това, самотните ще имат шанса да превърнат приятелските си взаимоотношения в любовни такива. През останалите седмици нещата постепенно ще се успокоят. Като цяло за вас юли може би, няма да бъде осеян с рози.

Ще имате възможност бързо да превърнете вашите работни идеи в реалност. Препоръчително е да не разкривате проектите си, преди да започнете да работите по тях. В средата на месеца, ако не сте си взели полагаемият отпуск, ще се наложи да работите доста усърдно с пот на челото. Безработните да не разчитат на нови работни позиции в края на юли, а по-скоро на сезонни и временни.

През юли планетарните позиции, вероятно ще ви помогнат да реализирате печалби по един или друг проект. В средата на месеца може да изпитате трудности в желанията си да подобрите финансите си. Ще трябва да използвате консултантски услуги, поради факта от глобална финансова стагнация. Към краят на този месец, много близки и приятели ще ви потърсят за парична помощ, ала едва ли ще бъдете в състояние да откликнете.

Телец

Като цяло, брачните двойки едва ли ще могат да се радват да чудесни взаимоотношения през месец юли. Бъдете готови за повече компромиси, за да избегнете проблемите. Влюбените, не обръщайте особено внимание на някои недоразумения, за да не ви погълнат сериозните неприятности. За самотните, втората половина на юли вероятно ще им изиграе лоша шега, така че нека да се въздържат от големи очаквания.

Звездите ви съветват, да надминете самите себе си, за да успеете да се справите с пречките на  работното ви място. Също така може да очаквате сериозни проблеми с колегите си. За безработните юли може да им се стори труден. Най-добре да запазите нагласата си за успехи за друго по-удачно време. Като цяло месецът ще бъде благоприятен в професионален аспект.

Първата десетдневка от месеца ще бъде ползотворна във финансовия сектор. Бизнесмените ще приложат иновации, които ще им донесат максимални печалби. Но през вторите десетина дни, очаквайте неблагоприятни ситуации с парите. В краят на месеца ще се наложи да се въздържате от кредити.  Също така имайте предвид, че през последните дни, могат да предизвикат големи разходи.

Близнаци

Купидон ще бъде изцяло на ваша страна и се очаква взаимоотношенията ви да бъдат хармонични. Благоприятно време за любов и романтика през първите дни от юли. През втората и третата седмица ще се предостави шанс на тези, които по една или друга причина са скъсали частично с половинката си. Отдавна изгубените топли отношения могат отново да се разпалят. Самотните да имат готовност за нови предложения към края на този месец.

Служителите с много добра професионална квалификация, най-вероятно ще бъдат в своят апогей в периода от 10 до 30 юли. За повечето от вас първата половина на месеца ще бъде вяла и твърде скучна в работен план. Но в същото време, това е периодът, в който трябва да бъдете много внимателни с колеги, които са враждебно настроени.  Тези, които са в сектор администрация, работата ви може да бъде изложена на риск, допускане на грешки, отлагане на задачи и прочие.

Ще бъде един добър месец за вашите финанси. Ще имате няколко възможности да станете по-богати и дори да спечелите значителни суми пари, дори и да не са толкова големи, колкото искате. Ще се радвате, когато видите, че в банковата ви сметка се увеличава паричният поток. И  запомнете, че за парите няма ваканция, така че действайте дори и през отпуската си.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.