Овен

Родените през 21 март - 31 март:

Звездите вещаят, че ще бъдете подложени да правите отстъпки в личната си връзка повече от всякога. Да правите компромиси понякога е по-добре за поддържането на  хармония в дадена връзка или семейство.

През май ще можете да осъществите своите идеи и работни проекти. Това ще впечатли шефове и колеги. Но не позволявайте разговорите с колегите да бъдат обект на чести и дълги прекъсвания на работният ви процес.

Месецът е благоприятен, вашите финанси ще бъдат доста стабилни и няма да имате от какво да се притеснявате.

Родените през 1 април - 10 април:

Вероятно ще сте безупречни във връзката или семейството си. Добре е да обърнете внимание на партньора си, ала ще се наложи най-вече да обърнете внимание на себе си.

Въздържайте се от всякакви оценки спрямо колегите си. Най-добрата позиция в този случай е неутралната такава, която ще ви предпази от неприятни последствия на работното място.

В случай, че сте планирали да изтеглите кредит или заем по лични причини, или за разширяване на бизнеса си, месец май е подходящ за предприемане на действия.

Родените през 11 април - 19 април:

Необвързаните имат големи шансове да посрещнат своята любов през средата на този месец. Към края обаче, май месец не е обещаващ.

В професионален план може да очаквате форсмажорни обстоятелства, които по една или друга причина биха могли да ви се отразят зле на работния процес. Не изпадайте в отчаяние, май месец ще ви предложи добри дни, които да компенсират лошите обстоятелства.

Пазарите се очертават да са добри в бизнес сферата, с която се занимавате. Следвайте вашият икономически план, за да инвестирате удачно. Печалбите, които ще реализирате, вероятно ще надхвърлят всички рискове.

Телец

Родените през 20 април - 30 април:

Избягвайте да давате фалшиви надежди на партньора си за това, как някой ден ще сбъднете мечтите. Бъдете честни и давайте само обещания, които можете да спазите. Така никога няма да съжалявате.

През този месец, повечето идеи и проекти в работен план ще получат зелена светлина. Вашето усърдие следва да продължи в това си темпо. Възползвайте се максимално от това!

Вие ще спечелите благословиите на звездите във финансовата област. Дръжте очите си отворени, защото звездите ще ви изпратят няколко хубави възможности да подобрите финансите си.

Родените през 1 май - 10 май:

Само защото някой е казал, че всичко ще е наред, не означава непременно, че това е истинност. Опитайте се да видите, дали няма някакъв проблем във връзката ви. Ако има, направете всичко възможно да го преодолеете.

Ще се наложи да вземете някои решения свързани с работата ви, но изборът не винаги ще бъде очевидно лесен. Приемете този спешен сигнал като знак, за да укрепите самочувствието си и да се уверите, че не пропускате никаква възможност да подобрите възможните опции в работния сектор.

След като проучите пазарите внимателно и вече имате цялата налична информация, и сте обмислили три пъти решението си, трябва да инвестирате  добра сума от пари. Също така може да опитате късмета си в хазарта.

Родените през 11 май - 20 май:

Емоциите във вашата връзка са безценен капитал. През май е необходимо да изграждате специални взаимоотношения. Така че уважавайте връзката си като обичащ, верен, и любещ партньор.

До края на май ще трябва да се опитате да започнете работа, в противен случай ви чакат трудни дни, при откриването на свободни работни позиции.

Вероятно ще бъдете изненадани от парадоксът, че през два дни финансовите ви операции ще се сменят рязко, два добри и след това два разочароващи. Въпреки това, звездният съвет е, да не правите необмислени покупки и инвестиции през май месец.

Близнаци

Родените през 21 май - 31 май:

Вашата любовна история ще има всички шансове да продължи. Само не обръщайте внимание на слухове витаещи във въздуха. През месец май в професионалната сфера, не се очертават особени натоварвания.  

Вероятно ще увеличите вашето влияние и благоденствие, и това ще се усети още през първите дни на месеца. Компетентното планиране на работния ден е ключът към висока производителност.

Финансово, това е много добър месец за вас и ще имате полза от вашите проекти, инвестиции и печалби.

Родените през 1 юни - 10 юни:

Взаимоотношенията ще се развиват благоприятно бързо. Със сигурност ще намерите време за невероятни моменти на нежност и удоволствия.

Ще се наложи още по-усърдно да действате на работната „фронтова“ линия - Успехът е гарантиран!  

Печалбите, които можете да спечелите от инвестициите си, ще ви помогнат да постигнете финансовите си цели.

Родените през 11 юни - 20 юни:

Романтичната ви връзка ще пулсира хармонично през този месец. Вашето празнично настроение ще се предаде на партньора ви. Заедно няма да ви е скучно със сигурност!

Месец за по-добро бъдеще в работният сектор. Този месец вещае дългоочакван и заслужен успех, признание за заслуги и печалби за вас.

Взаимните инициативи ще бъдат добра инвестиционна възможност през този месец.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.