Овен

Семейните могат да се радват на добри взаимоотношения през първата десетдневка на този месец, търканията ще са в рамките на допустимото. Влюбените ще изпитат много щастливи моменти между 10-ти и 25-ти на този месец. Краят на август е обещаващ за самотните, това е периодът който ще работи в тяхна полза.

През първите дни от месеца, ще се наложи да бъдете особено предпазливи. Трябва да обръщате внимание и на най-малките детайли в работния процес. Към средата на август, вероятността от сблъсъци с шефовете може да има сериозни последствия, ако не избягвате конфликтните ситуации. По всичко изглежда, че безработните ще имат напредък към края на този месец.

Вероятно, здравето ви ще подкрепи работата в офиса през целият месец август. Между 10-ти и 15-ти може да очаквате финансов просперитет. По принцип, към средата на месеца може да имате нагласата за покачване нивото на вашите доходи. Последната десетдневка от август предполага към добри предпоставки за печалби, ако сте в сферата на услугите.

Телец

В сектор любов, първата половина от август е изключително благоприятна за двойките като цяло. Семейните да очакват раздори през втората и четвъртата седмица от месеца. Налага се да проявят повече толерантност и да правят компромиси, за да се избегнат  излишните драми. За самотните този месец ще протече на приливи и отливи, някои ще заживеят щастливо, други да очакват раздели, трети ще се лутат в своят избор.

През първата десетдневка, имайте готовност за „кошмари“ на работното място. Очертават се много грешки в документациите и чести корекции на работните задачи. Към средата на август, вероятно ще обновите изцяло работна си концепция. В края на месеца, ще трябва да си вършите работата като по учебник, защото има вероятност да загубите работното си място.

Първата половина на този месец няма да облагодетелства онези от вас, които се занимават с бизнес. Въпреки че първите пет дни не са обещаващи за финансите ви, към средата на месеца можете да постигнете успех в подобряването на финансовото си състояние. Към краят на август не очаквайте отлични резултати, ако се занимавате с имуществени сделки.

Близнаци

Любовта и романтиката се очертават да бъдат на добро ниво през този месец. Влюбените ще се потопят в нежните води на романтиката, наслаждавайки се на искрящи мигове. Вероятно ще има леко охлаждане на чувствата, но ще са краткотрайни. При семейните двойки се очаква да възникнат някои проблеми през средата на август, но към края на месеца тези неприятности ще стихнат. Отношенията с близките роднини, вероятно ще преминат към подобрение.

Като цяло този месец ще премине твърде вяло и това е разбираемо - отпускарски сезон. На работното място не се очакват особени катаклизми, повече на сладка раздумка, отколкото пот на челото. Дрязгите с някои колеги вероятно ще продължат. Безработните изключително трудно ще си намерят свободна работна позиция през август, очаква се „разпокъсана облачност“ едва към средата на септември.

През този месец можете да получите нови възможности и поръчки за вашия бизнес. Финансово, август може да ви подкрепи сериозно някъде към средата. Може да очаквате сериозни придобивки в началото и в краят на този месец, добри времена за сделки и за инвестиции. Месецът е подходящ за продажби и покупки на недвижими имоти.