Овен

Страстта между вас и вашия партньор може да се наелектризира в началото на този месец. Въпреки това може да възникне внезапно недоразумение, което може да създаде напрежение между вас двамата. Някои от несемейните, може да не се интересуват повече от търсенето на партньор, защото преследването на кариера ще става все повече ваш основен приоритет.

Ако търсите работа или се премествате на нова работа, април може да е добър месец за вас. Макар че стартирането на нов бизнес също може да бъде благоприятен ход, поради благоприятните аспекти на планетите, би било разумно да не очаквате незабавна възвръщаемост. Може да похарчите повече за семейството през първата част на месеца, но пари от членове на семейството също могат да дойдат за балансиране на разходите.

Телец

Този месец може да осъзнаете, че последните ходове, които сте направили, за да покажете чувствата си към партньора си, са били неподходящи, тъй като поставят любимия ви в неудобно положение. Най-добре би било да изкажете искрено извинение и да дадете обещание, че няма да направите такива стъпки отново. За самотните, да очакват някаква изненада, която може да зарадва сърцата им, преди месецът да е приключил.

Няма да ви навреди да бъдете особено предпазливи с финансовите сделки през този месец, тъй като има вероятност да бъдете измамени. Конфликтите с колеги или с бизнес партньорите също могат да засегнат паричните въпроси. Ако търсите по-свежи хоризонти, може да попаднете на такава работа, която е с много по-добра заплата.

Близнаци

Изглежда се съмнявате в искреността на партньора си. Тези съмнения обаче ще бъдат просто илюзия, и в разговор с любимият човек ще се убедите в истинските намерения. Бъдещето ви заедно изглежда розово. Може да очаквате да получите скъпоценен подарък или грандиозен жест от своя значим човек преди края на април. За самотните това може да е още един удовлетворителен месец.

Април се очертава да бъде невероятен месец за вашите финанси. Паричните операции може да ви позволят да се радвате на голяма възвръщаемост. Ако се занимавате със застраховане или финансов мениджмънт, бихте могли да увеличите приходите си, предлагайки своя опит и услуги. Можете също така да се занимавате с благотворителни дейности този месец, но е препоръчително да проявите повишено внимание при харченето.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.