Овен

В първата десетдневка от април вероятно ще имате страхотни преживявания в компанията на любимия ви човек. Но през средата на април очаквайте някои различия - разстоянията между двойките могат да се увеличат поради съмнения или липса на разбиране в отношенията. През последните десет дни, поведението ви вероятно ще се промени, но вашата взискателност може да се превърне в бариера до самият край на април.

Работата ще е нестабилна до средата на месеца, тъй като ще срещнете опозиция спрямо вашите идеи или по някои въпроси в съвместните области на работа с колегите. След това ще откриете подобрения, но съмненията на работното място ще останат. Перспективите ще бъдат по-добри към края на месеца, когато яснотата ще се появи навсякъде.

Финансите ще са добри през този месец, тъй като доходите, както и печалбите, ще отговарят на изискванията ви. В средата на този месец очаквайте затишие - тенденция към спад на паричният поток, така че бъдете подготвени. Някои разточителни разходи са възможни до края на месеца. Избягвайте влагане на парични средства в недвижими имоти и капиталови инвестиции.

Телец

Звездите вещаят през първата част на април, любовният ви живот да бъде „влажен“ - пропит със сълзи вероятно. Най-вече бихте могли да бъдете натъжени, страдайки от липса на афинитет към партньора си. През втората част от месеца могат да възникнат и фундаменталните въпроси, които ще доведат неприятни предизвикателства в любовта ви. През последните дни на месец април, сключилите вече брак най-вероятно ще страдат от недостиг на доверие.

За съжаление и в кариерата се очакват доста турбуленции. През първата десетдневка може да очаквате спорни предизвикателства на работното място. Към втората част на април проблеми с конкуренцията, както и от малки здравни отклонения, които могат да забавят работата ви. Подобренията ще дойдат едва в края на този месец, ще поемете контрол над нещата. Високата активност и динамичността ще ви помогнат да свършите доста неща и да постигнете бърз напредък в работата.

Във финансов план първите дни вероятно ще бъдат на приливи и отливи. През втората част на месеца може да се наблюдава влошаване на паричният поток. През третата десетдневка - лек финансов стабилитет. Препоръчително е през целият месец да се следи бюджетният баланс.

Близнаци

Брачният и любовен живот ще се задържи в нормалните си стойности още в самото начало на април. Има вероятност да се обтегнат отношенията, поради заетостта ви на работното място. Подобренията ще дойдат след 15 април, тогава ще имате възможност да отделите повече време на половинката си. Добрите взаимоотношения значително ще нараснат през третата десетдневка на този месец.

Април месец се очертава да бъде чудесен в професионалната сфера. През първата част от месеца очаквайте напредък в работата си. Най-вероятно ще постигнете огромен напредък в почти всичко, което правите - стига да подхождате разумно, разбира се. По средата на този месец обърнете особено внимание на младите кадри, има вероятност да възникне негодувание от тяхна среда.

В първата десетдневка от април, резултатите от интелигентната ви дейност ще дадат своите плодове във вид на финансови бонуси, допълнителни проценти от печалба, инвестиции и капиталовложения. Пригответе се да разширите някои от своите бизнеси с цел да монополизирате по-голяма част от пазарът. Не залагайте много на американска и английска валута, защото може да загубите от евентуалните  борсови трусове. Месецът е благоприятен да инвестирате в движимо и недвижимо имущество.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.