Козирог

Родените през 22 декември - 31 декември:

Месец май вероятно ще се окаже предвестник за началото на нова глава във любовният ви роман. Приемете тази бъдеща благодат с цялото си сърце - с всички люлякови аромати.

Звездите ви предупреждават, че е по-добре да бъдете търпеливи, за да се спасите от неуспехите през този месец. Вероятно ще се сблъскате с трудности и неуспехи, които сте причинили сами на работното ви място.

Бъдете предпазливи през този месец! Следва да бъдете подготвени за евентуални  опити за финансови измами, които могат да бъдат фатални за вашата парична стабилност.

Родените през 1 януари - 10 януари:

През май, във вашият любовен сектор вероятно ще настъпят обрати. Може би, мнозина от вас ще напуснат или ще бъдат напуснати от своите партньори. Не се разочаровайте, защото това ще бъде маскирана благословия за една нова и истинска любов.

Няма да направите добро впечатление на колегите си, ако се проявите като работохолик, който иска да поеме огромни работни задачи. Тези от вас, които развиват нещо самостоятелно, скоро ще пожънат неочакван успех през май.

Вероятно може да очаквате неблагоприятни промени или новини, свързани с финансовият сектор. Влошаването на материалното ви състояние е сериозна опасност към края на този месец.

Родените през 11 януари - 19 януари:

Тези от вас, които крият по една или друга причина своята интимна връзка, вероятно още този месец ще я разкрият пред родителите си.

Вероятно през първите десет дни на май, ще предизвикате неудовлетворението на колегите си, защото служебните ви задължения винаги ще остават на второ място. Въоръжете се с търпение, угасете емоционалният си пожар и завършете работните си задачите без излишни конфликти.

През целият май месец, ще се наложи да направите всичко възможно, за да подобрявате паричните си перспективи.  Оформете месечният си бюджет, за да завишите управлението на доходите ви.

Водолей

Родените през 20 януари - 29 януари:

Необвързаните и самотните, които отчаяно търсят любовта, ще имат шансът да превърнат мечтите си в реалност през този месец. Домът и семейството ще бъдат вашият източник на радост и щастие.

През първата половина на този месец, няма да имате късмет в търсенето на нова работна позиция. Всички усилия за постигане на успех в търсенето на работа, може да очаквате вероятно след 18 - 28 май.

Относно парите, през този месец ще трябва много внимателно да балансирате с финансите си. Най-вече се уверете, че получавате това, за което сте вложили парите си. В противен случай и посипването на главите ви с пепел, няма да отмени загубите.

Родените през 30 януари - 8 февруари:

Бъдете аналитични - не действайте импулсивно през този месец, тъй като може да вземете погрешни решения. Тъмните облаци, надвиснали над вашата връзка, ще се разсеят и постепенно нещата ще се върнат към нормалното русло на любовта.

В случай, че през месец май ви бъде предложена опция за допълнителен доход или нова работна позиция, приемете я на часа. Работата, която ще вършите вероятно ще бъде добре заплатена.

Отложете всякакви сериозни и глобални бизнес срещи и разговори до средата на май месец, защото няма да сте достатъчно концентрирани и вероятно ще допускате грешка след грешка.

Родените през 9 февруари - 18 февруари:

Този месец навярно е съвсем подходящ за укрепване на любовните ви взаимоотношения - повече романтика, забавления и приятни разговори, защото планетите ви обещават извисяване в личен план.

За да постигнете положителни резултати в кариерата си през месец май, ще се наложи да озаптите емоциите си и да контролирате настроението си, в противен случай може да се провалите безвъзвратно.

Възможно е през този месец да загубите или глупаво да похарчите голяма сума служебни пари и ще трябва да я възстановите от собствените си средства. Бъдете особено внимателни!

Риби

Родените през 19 февруари - 28 февруари:

Звездното подреждане през този месец в домът на любовният ви сектор, ще ви върне в миналото вероятно. Затова не се учудвайте, ако започнете да изпитвате странни  чувства и мисли за бивша ваша любов, а защо не и да се върнете към някоя от бившите си любови.

Астралната енергия през този месец ще ви насърчава да помислите за бъдещето си. Не очаквайте бързо разрешаване на проблемите, свързани с професионалните ви планове. Обърнете внимание на финансовото си състояние.

Този месец е благоприятен за инвестиране на сигурно. Вероятно ще реализирате добри печалби, ако постъпите разумно без да бъдете повлияни от чужди мнения или съвети. Физическите лица да внимават в разпределението на заплатата си!

Родените през 1 март - 10 март:

През май, самотните и необвързаните ще имат невероятният шанс да привлекат евентуални бъдещи партньори, които са с висок социален статус. Бъдете сдържани и скромни, за да привлечете по-голям интерес към себе си.

Само с търпение ще можете да стабилизирате постигнатото досега в работният ви сектор. Месец май ви дава шанс да изградите бъдещите си планове и да се реализирате в кариерата си.

През месец май, неочаквани разходи вероятно ще ви затруднят да инвестирате в някои добри финансови сделки. В началото на месеца ще трябва да се уверите, че се придържате към бюджета си и да не харчите повече от необходимото.  

Родените през 11 март - 20 март:

Планетарното разпределение дава знак, че навлизате в период на любов и единство с партньорът ви. Това е индикация, че обичта и брачните отношения ще бъдат приоритетни през месец май.

Ваши евентуални грешки на работното място, завистта на вашите колеги и неочаквани проблеми, със сигурност ще се окажат пречка в работен план през този месец.

При подреждането на планетите през месец май, финансови проблеми могат да ви причинят известни неприятности. Трудностите ще ви помогнат да докажете това, на което сте способни.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.