Козирог

През август ще имате изключително романтични преживявания. Влюбените ще бъдат галеници на Купидон. Семейните ще трябва да се опитат, да смекчат тона си при разговорите с партньора си. Има риск някой от съпрузите да се окаже наранен или обиден. Както се казва, където грее слънце, там има и сенчести места. В края на месеца, ще забравите колко сте били разстроени. Самотните, вероятно ще търсят повече флирт, отколкото сериозна връзка.

В работен план, през този месец  се очертава да напредвате все по-вече и повече. Към средата на август ще имате широко поле за изява на вашите идеи, работни проекти и задачи. Също така, ви предстои да стартирате нови работни ангажименти, които ще ви бъдат възложени. Вероятно, ще останете доволни от професионалните ви изяви през този месец. Безработните да си подготвят почвата, за да успеят в най-близко бъдеще.

В началото на август, нещата свързани с финансите ви, ще бъдат доста по-сложни, защото че очертава да се сблъскате със сериозни проблеми. Не се отчайвайте, а забавете темпото на инвестиции и покупки. В средата на този месец е препоръчително да се позаинтересувате, какви са възможностите за удължаване срокът на кредитните вноски, ако имате дългове, разбира се. Ако действате разумно, последните две седмици ще ви предоставят печеливши идеи за покупки и инвестиции.

Водолей

Този месец ще се окаже благоприятен за повечето влюбени. Може да изпитате известни притеснения през първата седмица от август, но след това романтиката ще тържествува. При семейните обаче, нещата едва ли ще бъдат на желаното ниво. В някои ситуации ще имате щастието половинката да ви обърне повече внимание, но ще има и дни на пасивност, а и не са изключени чувства на огорчения и разочарования. Ако сте самотни, от средата на този месец може да се готвите за подвизи на любовния фронт.

За мнозина от вас, август се очертава да бъде много натоварващ в работен план, особено през втората половина. Работната ефективност ще зависи от вашето внимание към детайлите. Не се очертават сериозни конфликти с колегите ви. Месецът е относително добър за безработните, ще имате не малко шансове за интервю за работа, но вероятно заплащането няма да ви удовлетвори.

Ще преминете през добра финансова фаза, защото положителните планетарни позиции ще благоприятстват подобряването на вашите финанси и придобиването на материални блага през този месец. Препоръчително е да се възползвате максимално от тези конфигурации, за да укрепите паричните си активи. През средата на месец август, ще се наложи да спестите пари, повече от всякога, както и да инвестирате разумно. Възможно е да претърпите известни загуби, поради грешки в бюджета. По възможност, избягвайте влизането в дългове.

Риби

Повечето от влюбените двойки, ще станат свидетели на много възходи и падения през този месец. Най-вероятно конфликтите ще са предизвикани от обърквания, липса на аргументи и различия в характерите. Семейните двойки ще изпитат особени затруднения в общуването с най-близките си роднини, баща и майка, братя и сестри. Самотните ще трябва да проявят неимоверна упоритост, за да открият своят партньор. Въпреки необещаващият август в сектор любов, чувствата ще бъдат съхранени.  

В работната сфера, вероятно ще възникнат непредвидени събития, неочаквани ситуации или дори неуспехи, които ще забавят работният ритъм през този месец. Най-вероятно проблемите ще се дължат на закъснения в работните задачи, които са били отлагани от доста време. Въпреки че този месец ще ви шокира на работното място, вие ще проявите настоятелност и усърдие, за да се справите добре в професионален план. Безработните и работещите на свободна практика, да не очакват добри предложения почти до самият край на август.

През август, инвестициите ви няма да донесат нови и добри финансови приходи. Вероятно, ще се сблъскате с някои неочаквани разходи, предизвикани от пропуски в управлението на паричния ви поток. В такива неутрални или по-скоро неприятни обстоятелства, е препоръчително да запазите максимум търпение и липса на всякакви емоционални изблици. По този начин ще ускорите идването на паричен късмет до края на този месец.