Козирог

Още в първите дни на този месец, очаквайте романтиката да покачи нивото си. В случай, че търсите сродна душа в любовта, средата на април е един от най-благоприятните периоди за това. В последната десетдневка вероятно нещо ще ви накара да се усъмните, че изпитвате чувства на любов към настоящият си партньор. Звездите не ви съветват да съсечете  този гордиев възел с един замах. Най-вероятно ще размислите за евентуалните неблагоприятни последствия.

В случай, че се кахърите за лоши събития на работното място, добрата новина е - Радвайте се! В професионален план нещата са положително обещаващи още през първите дни на април. Вероятно ще бъдете в така желаната силна позиция за растеж и печалби. Тежката работа ще бъде възнаградена и вие ще контролирате екипа или ще сте в синхрон с колегите. Към краят на месеца работното темпо ще претърпи известно забавяне.

През месец април, финансите ще бъдат относително добри, въпреки ликвидността и леката финансова криза са възможни към средата на този месец. Като цяло април е лабилен период, в който има опасност да се вземат неправилни финансови решения. Поради това звездно разпределение, би било полезно да се пазите от всякакви форми на спекулации и инвестиции, най-вече в недвижимите имоти.

Водолей

Бъдете особено внимателни за любовната си връзка през първите десет дни на април. Прилагането на сдържаност към отношенията ви в любовния живот, е препоръчително в средата на този месец. Откриването на нови любови вероятно няма да бъдат отразени през този период.  В последните десет дни на април ще се върви към възстановяване на баланса в интимните отношения. Нови нива на мир и хармония се очакват, стига да запазите спокойствие и дипломатичност, разбира се.

В професионален план, работната реколта се очертава да е добра. През първата десетдневка, вероятно ще балансирате отношенията си с колегите, за да стабилизирате и подобрите своята база на работното си място. За сметка на това, през втората десетдневка се очертават определени гръмотевични бури, дължащи се на нещо спорно. Работната среда ще стане динамична отново в последните априлски дни.

В началото на месеца, вероятно ще получите дивиденти за направените от вас инвестиции в близкото минало. Вашият приток на пари ще бъде от различни източници. Към средата на месеца може да се сблъскате с внезапни разходи според звездните прогнози. Така че ще трябва да поддържате щателна проверка за разхищаването на разходите. Трябва да се придържате към бюджета си особено през последната десетдневка на април.

Риби

Запазете настроението между вас и любимият човек  през този месец.  Периодът не е подходящ за дълбоки дискусии. Позволете си да се отпуснете и да се насладите на безгрижност през първите десет дни на месец април. Нещо повече, около средата на април, любовният ви живот вероятно ще бъде много положителен. Ще има щастие изпълнено със съдържание. Ако сте самотни и търсите любов, тогава е дошло времето. Бракът ще бъде труден за някои от вас в краят на този месец. Стойте далеч от противоречията!

Служителите в държавната сфера могат да получат растеж и напредък през този месец. През първите дни от месеца ще реализирате вашите работни проекти показвайки особен талант. Към средата на април вероятно производителността ви може да намалее, поради леко влошаване на здравословното ви състояние. Добрата новина се очаква към краят на месеца, вероятно ще можете да компенсирате затрудненият работен процес с изключителните си умения. Нещо повече, може да очаквате увеличение на паричното ви възнаграждение.

Месецът предразполага към финансова стабилност. Има по-малка вероятност за стръмни финансови възходи и падения през първите десетина дни от април. В средата на месеца се очертава,  предимно да има добър баланс между приходите и разходите ви. Краткосрочните инвестиции и разточителните покупки няма да бъдат много полезни. Към краят на месеца вероятно ще се радвате на добри парични притоци и печалби. Звездите вещаят положителни вибрации около вас, които ще ви дадат възможност да спечелите повече от очакваното.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.