Август почти изтече , а септември чука на вратата и време да направим един бърз преглед към заглавията, които предстоят в Нетфликс.

Love in the Villa

Очаквайте в Netflix: 1 септември

Кат Греъм (How It Ends) и Том Хопър (The Umbrella Academy) ще си партнират в тази нова романтична комедия, базирана на оригинален сценарий на Марк Стивън Джонсън, който също ще режисира.

Заснет във Верона, Италия, този филм е заснет между септември 2021 г. и януари 2022 г. и е за млада жена, която се осмелява да излезе на почивка след раздяла, но открива, че апартаментът, в който трябва да остане, е двойно резервиран.

 

Ivy & Bean

Очаквайте в Netflix: 2 септември

Този нов детски филм проследява двойка приятели, които са почти пълни противоположности един на друг. Въпреки това те се впускат в приключения един с друг. Базиран на поредицата от книги на Ани Бароуз.

 

Cobra Kai (сезон 5)

Очаквайте в Netflix: 9 септември

Новите сезони на Cobra Kai идват плътно и бързо и тази година ще трябва да чакате още по-малко време за петия сезон на спин-оф сериала The Karate Kid, който първоначално започна живота си в YouTube.

Този сезон вижда Джон Крийс зад решетките, след като е намушкан с нож в гърба от вече бившия си партньор. През новия сезон ще продължат малко вероятните партньорства и съперничествата ще продължат да горят ярко.

 

Heartbreak High (сезон 1)

Очаквайте в Netflix: 14 септември

Чисто ново рестартиране на Heartbreak High идва в Netflix изключително от Австралия. Оригиналният сериал се излъчва между 1994 и 1999 г.

Тийнейджърският сериал се завръща в Hartley High след повече от 20 години с много нови ученици в битката, които се ориентират в любовта, секса и разбито сърце.

 

DO REVENGE (2022)

Очаквайте в Netflix: 16 септември

Дженифър Кейтин Робинсън режисира и сценаристира този чисто нов комедиен филм от Likely Story, озаглавен от Мая Хоук, Софи Търн и Парис Берелк.

Ето какво можете да очаквате от филма, който продължава малко под 2 часа:

„След тайна среща-сладка, Дреа (Алфа, пропаднало момиче) и Елинор (бета, ново алтернативно момиче) се обединяват, за да преследват мъчителите една на друга. „Отмъщението“ е хичкокова мрачна комедия с участието на най-страшните главни герои от всички: тийнейджърките.“

 

Fate: A Winx Saga (Season 2)

Очаквайте в Netflix: 16 септември

С първата премиера през януари 2021 г., Fate: A Winx Saga е тийнейджърският сериал на Netflix, базиран на анимационния сериал на Nickelodeon за феите.

Ето какво можете да очаквате от втори сезон:

„Училището отново започва работа под войнствената власт на бившата директорка на Алфея Розалинд. След изчезването на Burned Ones, Dowling „изчезнал“ и Silva затворен за предателство, Alfea от миналата година израсна с нова магия, нови романси и нови лица. Но когато феите започват да изчезват през нощта, Блум и нейните приятели откриват опасна заплаха, която дебне в сенките. Един, който ще трябва да спрат, преди да е причинил хаос на целия Отвъден свят.

 

A Jazzman’s Blues

Очаквайте в Netflix: 23 септември

Тайлър Пери пише сценария, режисира и продуцира този нов игрален филм, който се създава години наред (въпреки че е заснет в продължение на няколко седмици).

Филмът проследява разследване на неразкрито убийство, разкривайки история, пълна със забранена любов, измама и тайна.

 

Lou

Очаквайте в Netflix: 23 септември

J.J. Ейбрамс продуцира този чисто нов криминален мистериозен филм, който идва в Netflix изключително от Bad Robot.

Филмът разказва за възрастна жена, живееща на отдалечен остров, наета от съсед да търси дъщеря си, която е била отвлечена.

Джърни Смолет, най-известен с Хищни птици, води актьорския състав с Логан Маршал-Грийн, Алисън Джани и Грейстън Холт, които също участват.

 

Blonde

Очаквайте в Netflix: 28 септември (първоначално планирано за 23 септември)

Андрю Доминик режисира този съвсем нов филм на Netflix, който ни представя преосмислен поглед върху живота и кариерата на Мерилин Монро. Базиран е на книгата на Джойс Карол Оутс и вижда Ана де Армас да поема главната роля с Боби Канавале и Ейдриън Броуди, които си партнират.

Филмът е по-специално първото издание на филм NC-17 на Netflix и е един от най-очакваните есенни филми на Netflix.

 

Entergalactic

Очаквайте в Netflix: 30 септември

Създадена от Kid Kudi, тази нова серия идва от MAD SOLAR и Khalabo Ink Society. Анимационният сериал (със стил, напомнящ на Spider-man: Into the Spider-verse) е за двама млади артисти, които се ориентират в обратите на намирането на любовта в Ню Йорк.

Гласът на проекта включва Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro и Macaulay Culkin.

 

Cyberpunk: Edgerunners

Очаквайте в Netflix: Септември 2022 г. TBD

Базирана на игрите Cyberpunk от полското студио за игри CD PROJEKT RED, тази аниме серия е базирана специално на света, установен в Cyberpunk 2077.

Той е анимиран от японското студио Trigger и е за улично дете, което се опитва да оцелее в обсебения от технологии и телесни модификации град на бъдещето.

 

End of the Road

Очаквайте в Netflix: Септември 2022 г. TBD

От 42, същата продуцентска компания зад The ​​Weekend Away, издаден по-рано тази година, идва нов мистериозен трилър, озаглавен от Queen Latifah.

Режисиран от Милисънт Шелтън, филмът разказва за скорошна вдовица, пътуваща из страната, за да започне нов живот, но самото пътуване е затънало, тъй като тя става мишена на убиец.

Актьорският състав във филма включва Бо Бриджис, Лудакрис, Франсис Лий Маккейн и Джеси Люкен.

 

Athena

Очаквайте в Netflix: 23 септември

Език: френски

Ромен Гаврас режисира този дългоочакван френскоезичен филм.

Ето какво можете да очаквате:

„Часове след трагичната смърт на най-малкия им брат при необясними обстоятелства, животът на трима братя и сестри е хвърлен в хаос.“

 

The Empress

Очаквайте в Netflix: 29 септември

Език: немски

Един от многото проекти, идващи от Германия, е Императрицата, който феновете на Бриджъртън трябва незабавно да добавят към опашката си за Netflix.

С участието на Деврим Лингау и Филип Фроасан, историята проследява забранена любов между императора на Австрия и непокорната Елизабет.

Всичките 6 епизода от новата драма отпадат към края на месеца.

 

Rainbow (2022)

Очаквайте в Netflix: 30 септември

Език: испански

Ако обичате „Магьосникът от Оз“, ще искате да разгледате този нов филм за навършване на възрастта на испански език, защото е частично вдъхновен от него, въпреки че е почти неразпознаваем от оригиналната приказка.

Идва от сценариста и режисьор Пако Леон, а звездите са ДОРА, Аякс Педроса, Уекафоре Джибрил и Кармен Маура.