Black Friday тази година се завръща на 23 ноември. Най-голямото събитие за пазаруване е несъмнено ден преди да се решат намаленията за търговците, които веднъж в годината имат възможност да са в полза на най-високите намаления за асортимент от продукти.

Дори това звучи като идеална ситуация за откритие на повече от 90 % намаления, а това може да е изумително. Това може да доведе до повече похарчени пари или продукти от които нямате нужда.

Затова ние сложихме заедно упътване за пазаруване на Black Friday с предложения, които да търсите и проверявате всяка година.

Електроника (Лаптопи, Таблети, Смартфони)

Пазаруването на електроника е във всеки списък за пазаруване на всеки Black Friday. Търговците на дребно предлагат оферти за таблети, лаптопи и смартфони, които в много случаи достигат 85 % намаление от истинската цена. Понякога специфичният модел смартфон или лаптоп, който търсите може да не е в продажба, затова проверете специфичните характеристики, които Ви карат да изберете този модел. Можете да разгледате за подобни модели с подобни характеристики, които са в продажба в момента.

Дизайнерска мода

Дизайнерските модни сделки са основата на Black Friday. Намаленията достигат от 30% до 50 %, Black Friday е идеалното време да допълните гардероба си и да посрещнете празничния сезон със стил. Тази година, Вие можете да гледате за предложения от дизайнерски обувки, дизайнерски чанти, които са по-рядко в продажба. Търговците искат да продадат стоката, за да могат да заредят със зимни модели. Убедете се, че предложенията имат и безплатни подаръци или купони в уебсайтове като black-friday.global, които могат да спестят повече и особено, когато се пазарува онлайн.

Специални предложения за пътуване

Полети, уебсайтове за онлайн резервации и хотели година след година правят предложения, които да Ви помогнат да спестите хиляди левове. Както и да е, тези предложения обикновено са специфични за времето, така че не са необходими за всички,а Вие сте гъвкав в почивките, тогава тези предложения са задължителни всяка година на Black Friday. За тези, които са по-ангажирани и не могат да планират почивката си, могат да открият предложения, които покриват нуждите. Уебсайтове като Skyscanner или Kayak са най-лесният начин да видите за временни предложения за пътуване. Преглеждайте редовно тези уебсайтове, защото различните търговци правят различни намаления, предложения за пътувания и купони.

Атлетично и Спортно оборудване

Ако Вие чакате правилния момент, за да вземете новия чифт маратонки или новата чанта за спортуване, тогава проверете продажбите в Black Friday. С октомврийската продажба за чувствителни спортисти, намаленията през ноември достигат годишното намаление. Какво прави това предложение по-привлекателно е това, че можете да вземете новите модели с намаления в много случаи като започват от 30 %. Много онлайн търговци организират бърза разпродажба, което може да продължи няколко часа до един ден, затова последвайте newsletter- a за модели, купони в уебсайтовете или онлайн търговци.

Домашни и кухненски потреби

От миксери до кафе машини, от хладилници до климатици, повече от домашните и кухненските потреби имат голямо намаление през месец ноември и кулминацията е в седмицата на Black Friday. Има не само хубави ниски цени, но и много предложения. Много търговци предлагат безплатна застраховка за Вашите уреди.

По-горе са обикновени категории с продукти, които традиционно са намалени или имат най-високо намаление и отстъпки. Това не означава, че трябва да се придържате стриктно към тях, докато пазаруваме на Black Friday. Пазарувайте умно и успех!

Източник: Блиц