Предвид всички странности и разлики в характерите на всяка зодия, няма да е чудно, че зодиакалните знаци имат различни подходи и при приключването на връзките. Вижте как всички зодии съобщават за раздялата на досегашния си партньор.

Овен
Тежък аргумент.
Овенът много не се обяснява, пише Флагман. Казва ти го направо, използвайки някакъв много силен аргумент. Разчитай и на сълзи от яд.

Телец
Когато Телецът приключва една връзка, нищо не може да промени решението му. Все едно да убедиш приятел, който мрази филми на ужасите, да гледа Гробище за домашни любимци.

Близнаци
Доста неудобно.
Близнаците са един непостоянен знак. В понеделник са влюбени, във вторник имат нужда от време за себе си. В сряда са студени, защото започват да обмислят понеделник.

Рак
Като звезда в сапунена опера.
Дълбоко чувствителен, сантиментално романтичен, Ракът трудно приема раздялата. Той има нужда от много време, сълзи и дълъг период за възстановяване. Нищо чудно и да отмени срещите си с приятели в следващите седмици.

Лъв
Голяма драма.
Лъвът приключва нещата с голяма доза драматизъм. Точно както и започват връзките му. Раздялата е в стил Тетрадката или Месец любов.

Дева
Кани те на среща.
Девите се подготвят предварително, понякога месец преди раздялата. Кани те на вечеря, плаща сметката и ти казва: „Е, това беше!“. Не вечерята, а връзката ви. Доста безчувствено.

Везни
След няколко провалени опита.
Везните обичат да са влюбени и всички да ги обожават. Затова и една раздяла за тях се премисля много, много пъти – понякога с опити за разговор. И с постоянно слушане на последния албум на Ариана Гранде.

Скорпион
Хваща те за гушата.
Раздялата със Скорпион е брутална, ако можем да се изразим по-меко. Късането изважда неговата честност, нужда от контрол и драматичната му страна. Някои представители са по-спокойни.

Стрелец
Мотаят те.
Зареден с повече оптимизъм и идеализъм от необходимото, Стрелецът желае на бившите си всичко най-хубаво и рядко ги превръща във врагове. На практика гледа постовете ти и ги коментира с емотиконки, карайки те да се чудиш какво е това сега?

Козирог
Директно към въпроса.
По време на раздяла Козирогът е директен, а на моменти студен като лед: „Изтрий ми телефона, без повече контакти, изнеси си всички лични неща от нас“. Точка.

Водолей
Блокира, изчезва, изтрива.
Водолеят има проблеми с емоциите си и много бързо забравя тези, на които до онзи ден е викал „мило“. Раздялата за него е нещо крайно и не оставя място за съмнение, че е зачеркнал от живота си бившето си гадже.

Риби
Сълзи и мрънкане.
Рибите трудно се решават на край, който те да предприемат. Затова случи ли се, го удължават безкрайно с хленчене, правейки раздялата подобна на сцена от Това сме ние.

 Източник: fakti.bg