21-годишната Маси Кърин от Тексас (САЩ) запази титлата на момичето с най-дългите крака в света според Книгата на рекордите на Гинес за четвърта поредна година. Десният й крак е дълъг 135 см, а левият – 134 см, с феноменалните 208 см дори стана звезда на TikTok, където редовно разказва на феновете си за живота.

Маси се оплаква от критични коментари в социалните медии, сравняващи я с герои от филми на ужасите като Слендърмен, слаб, неестествено висок хуманоид.

"Получавам много смесени реакции, но това може да се очаква. Наричат ​​ме с ужасни неща. Ако някой ще мрази, мрази, защото не разбира", каза Кърин.

Въпреки всичко момичето се гордее с краката си и се радва, че се е родила уникална: „Предимството е, че никой не е като мен, аз съм единствена по рода си."

Като дете американката е била тормозена заради необичайното си телосложение, пише The Sun.

„Винаги бях по-висок от всички останали, като се започне от предучилищна възраст, веднъж, когато играех на улицата в училище, някой дойде и ме попита от кой клас съм, защото вече изглеждах възрастна“, признава блогърката.

Като дете американка е била тормозена заради необичайната си физика.

Кърин говори и за трудностите, с които се сблъсква поради ръста си. Момичето често трябва да се наведе, за да мине през вратата, а и е много трудно да намери дрехи, които да й подхождат - трябва да похарчи до 250 долара, за да си ушие дънки.

Освен това за рекордьорката е трудно в личния й живот, защото партньорите често се смущават от голямата разлика в параметрите.

„Сега не се интересувам от срещи, когато срещах мъже, които бяха значително по-ниски от мен, винаги се чувстваха неудобно да стоят до мен“, признава тя.

Въпреки световното признание, момичето не се стреми да поддържа рекорда си, отбелязвайки, че ще бъде повече от щастлива, ако някой вземе тази титла от нея.