Втора част на скандален клип с участието на бившата адреналинка Яна Христова и нейно старо гадже плъзна в интернет. Преди години кадри от същото видео едва не станаха повод Яна да изгуби родителски права над сина си. Танцьорката имаше сериозна разпра с бащата на детето си и се говореше, че именно той е устроил "изтичането" на клипа. Историята мълчи за името на виновника, но русокосата фурия заяви, че не може да осъзнае защо човекът, който пуска видеата таи такава злоба към нея, при това от толкова години.



Не е тайна, че след приключването на договора й в тв-предаването, в което Яна си изкарваше прехраната, тя започна да танцува в различни нощни клубове. Бащата на детето й Ивайло Леков затопли отношенията си с нея и известно време двамата си разделяха отговорността за отглеждането на детето. В светски сайтове се появи клюката, че таткото иска да поеме попечителство над момченцето и затова клипчето изтича в момент, в който би му послужило пред съда. Това обаче е само хипотеза. Яна е тази, която обира негативите:

"Обидена съм и ми е мъчно, защото този клип изтича точно сега, когато започнах ново начало, градя нова кариера и нещата ми се подреждат. Това ми тежи и ми пречи!", призна тя и се зарече, че ще съди медиите, които решат да публикуват скандалните кадри. Танцьорката е съсредоточена върху участията си в различни денс програми и музикални видеоклипове. Тя се занимава сериозно и с фитнес и прави първи стъпки в треньорската професия. Вижте една от изявите й в клипа:

 

Още новини - ТУК!

TrafficNews.bg