Чудите се какво да правите по време на изолацията? Кайли Дженър идва на помощ с няколко съвета.

Звездата сподели, че в момента си стои постоянно вкъщи заради пандемията от коронавирус. Положението за нея е познато, тъй като не е излизала навън няколко месеца преди да роди дъщеря си Сторми. Взела е това решение, за да запази бременността си в тайна от таблоидите и да се отдаде на възможно най-много почивка.

„Аз го реших и затова правих неща, които да ме спасят от скуката“, пише тя в Инстаграм. 22-годишната милиардерка споделя, че се е отдала на пълна релаксация и е заложила на филмите, книгите и грижата за себе си. „Правих си маски за лице, взимах дълги душове, грижех се за косата си“.

Освен за тялото си, Дженър се е грижила и за ума си. В това ѝ е помогнало реденето на пъзели, които са я избавили от скуката. Сега, в социалната изолация, която продължава вече втора седмица, звездата повтаря дейностите, които е правила, когато е била бременна, но този път прекарва и доста време с дъщеря си.

Признанието на Кайли идва само няколко дни след като хирургът д-р Джером Адамс помоли инфлуенсъри, включително и 22-годишната звезда, да помогнат на младите да се справят със социалната изолация и да ги накарат да приемат сериозността на ситуацията.

„Коронавирусът е сериозен. Чух лекарите и съм тук, за да говоря с вас и да ви помоля да стоите вкъщи“, каза тя.

Дженър добавя, че единствено социалната изолация ще ни помогне да се справим с COVID-19 и младите не трябва да мислят, че не са застрашени от болестта. Тя изрази уверението си, че заедно ще се справим с пандемията и помоли други инфлуенсъри да се обърнат към феновете си и да ги насърчат да стоят у дома.

Сестрата на Кайли, Ким Кардашян, сподели, че всички членове на клана Кардашян-Дженър в момента спазват препоръките на правителството и стоят далеч един от друг.