Кайли Дженър е поредната звезда, която ще пусне свой аромат на пазара. 21-годишната милиардерка, основател на козметичната компания Kylie Cosmetics е решила да допълни продуктовия арсенал за разкрасяване с парфюм, който ще бъде във формата на нейните устни.

Звездата разкри сама новината в последния епизод от риалитито „Keeping up with Kardashians“ през изминалия уикенд. В него тя и кака ѝ Ким бяха „на лов“ за аромати и коментираха какви съставки да ползват. Двете дами се разбраха за формата на шишето, което ще бъде по отливка от устните на Дженър, пише Tialoto.bg.

Хубавиците разглеждаха опаковки в три цвята – червена, розова и телесна като все още не е ясно дали ароматът ще излезе и в трите варианта. Кайли винаги е коментирала колко голям фен е на ароматите на Ким и затова не е изненада, че е избрала точно нея от целия клан за партньор в измислянето на парфюма.

Двете сестри са работили заедно по лансирането и на други продуктови линии от портфолиото на младата Дженър. Все още няма конкретна дата за излизането на аромата.