Кайли Дженър се похвали с ново мегалуксозно Бугати на стойност 3 млн. долара, но набързо изтри видеото си в Инстаграм, след като феновете ѝ се вбесиха, че парадира с него, докато милиони по света гладуват, пише Tialoto.bg.

„Как може хората да се хвалят, че си купуват коли, от които нямат нужда, докато има други, които нямат какво да ядат. Разбирам, че това са твоите пари и ти си си ги изкарала, но как се оправдаваш пред себе си че не правиш нищо добро с тях, не разбирам. Парите, които си изхарчила за това, можеха да нахранят цяло село поне за година“, написа гневен фен на звездата по повод селфито ѝ.

„О, да, поредната нова кола! Междувременно има хора, които едва свързват двата края и не могат дори да се прехранват. Щастлива съм за нея, но по дяволите, стига вече,“ се открои друг коментар, малко преди Дженър засрамено да изтрие видеото.

22-годишната милиардерка обича да показва лъскавите си „играчки“, особено скъпия си автопарк, в който вече влизат няколко Рейндж Ровъра, Порше, Ламборджини и Ферари.

Най-младата милиардерка в света с Ролс Ройс за почти половин милионПо-рано Кайли Дженър подари ламборгини на приятеля си, рапъра Травис Скот, за рождения му ден