Световноизвестният топ модел Карли Клос за пръв път проговори открито за живота си като част от голямата фамилия Тръмп.

26-годишната Карли е женена за Джошуа Къшнър, който е брат на съпруга на Иванка Тръмп. „Беше трудно в началото”, споделя моделът в скорошно интервю за британското издание на сп. „Вог”.

„Все пак избирам да се концентрирам върху либералните идеи, които споделям със съпруга ми и идеалите, чрез които съм била възпитана и отгледана”, казва Карли. 

Карли и Джошуа си казаха заветното „да” още през октомври, когато отпразнуваха бракосъчетанието си чрез скромна церемония в Ню Йорк.

Миналият месец двамата най-сетне решиха да организират по-голямо празненство, на което да поканят всичките си близки и приятели.

Иванка Тръмп, съпругът ѝ Джаред и трите им деца присъстват на първата церемония, но избегнаха да бъдат център на вниманието на празненството през юни.

Други звезди обаче запълниха тяхната липса, сред тях - Кейти Пери, Орландо Блум и модният експер Дерек Блазбърг.

В интервюто за сп. „Вог”, на чиято корица Карли ще се появи през месец август, моделът разказва и за приемането на юдаизма, вяра, която изповядва съпругът ѝ.

„От една страна го направих заради него, защото го обичам, но от друга е и мое лично решение. Това е моят живот, а аз съм една силна и независима жена. Дълго време прекарах в търсене на самата себе си и вече мисля, че съм на правилния път”, споделя Карли.

Бившият ангел на „Викторияс сикрет” разказва и за отношенията си със световноизвестната линия за бельо.

През февруари 2015г. изненадващо Карли сподели, че се разделя с крилата си на ангел. „Викторияс сикрет” е брандът, който ѝ даде шанс и изстреля кариерата ѝ във върховете още през 2011г., когато Карли беше едва на 18г.

„Причината, поради която напуснах „Викторияс сикрет”, е, че не усещах, че това, което правя, е това, което съм аз всъщност”, обяснява моделът.

„Когато бях по-малка, се страхувах от загубата на определена работа или ангажимент, само защото не мислех, че мога да кажа „не”, споделя Карли.

„Оказа се точно обратното. Не загубих нищо. Напротив, колкото повече държах на позицията си, толкова повече получавах уважението на останалите.”