Може и да не смяташ, че една препечена филийка може да определи що за човек си, но пък е забавно! А и какво ще стане, ако познае?

Психолози и изследователи отдавна са установили, че има пряка връзка между нашите подсъзнателни и първосигнали избори и основите на нашия характер и разбиранията ни за света около нас, както и за самите нас.

Ето защо те често съставят подобни на пръв поглед забавни тестове, които всъщност могат да покажат много за това кои сме ние и какво търсим в живота си, към какво се стремим.

Предлагаме ви и вие да си направите този лесен и забавен експримент днес. Кой знае, може да научите нещо ново за себе си или просто да затвърдите това, което вече знаете.

Всичко, което трябва да направите, е да си изберете една от филийките на картинката по-надолу и след това да прочетете какво значи този ваш избор!

Силно препечени (нюанси 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9) - Вие сте търпеливи! Знаете добре, че за да сте щастливи, трябва да изчакате определено време. Докато повечето хара се втурват пред глава, вие по-скоро бихте изчакали, за да получите това, което най-силно желаете. Може да се гордеете, че рядко взимате решение въз основа на чуждото мнение. Препеченото има горчив вкус, който показва, че може да бъдете доста критични към себе си и другите.

Перфектно изпечени (нюанси 7, 10, 11, 13, 14) - Имате високи стандарти! Мотивирани сте и вероятно сте перфекционисти. Отделяте специално внимание на това какво мислят хората около вас. Вие сте човек, който се гордее с външния си вид и обичате нещата и хората да изглеждат добре. Организирани и подредени. Обичате да се наслаждавате на вкусната храна. Готвите добре и обичате да публикувате сътвореното в социалните мрежи, за да могат приятелите ви да ви похвалят.

Леко препечени  (нюанси 8, 12, 15, 16) - Нетърпеливи и спонтанни. Често мислите ви са в облаците. Често се състезавате с часовника и денонощието често ви се струва недостатъчно, за да изпълните плановете си. Мотото ви във всичко, което правите  е ”по-добре го направи, не е нужно да е перфектно”. Винаги сте пълни с енергия и бързате за някъде. Амбициозни самостоятелно мотивирани вие се възхищавате сами на себе си, когато успеете да се измъкнете от кашите си без чужда помощ.  Много често обаче се чувствата претоварени.