Има пряка връзка между характера на един човек и неговото подсъзнание. На това се базира и този тест – простичкият избор между няколко пая не е случаен, защото подсъзнателното ви решение говори много за вас, пише Dama.bg. Но пък грешни отговори няма. И така, погледнете това изображение и изберете пая, който ви привлича най-много, а ние ще се опитаме да отгатнем вашия характер.

Готови ли сте? Вижте какво означава отговорът ви:

1. Кръг

 

Вие сте мислител и анализатор. Можете да мислите нестандартно и взимате креативни решения, които ви спестяват много време и усилия. Просто не обичате да губите време и се стремите всичко да вършите по най-ефективния начин. Умеете да намирате решения на проблемите и да не се отчайвайте дори когато другите вече са се отказали. Вие сте практичен човек, който обича да планира и да се уповава на логиката.

2. Пентагон

Вие сте солов играч. Не обичате да показвате емоциите си, но успешно разгадавате чуждите чувства. Притежавате забележителна интуиция и сте много наблюдателна личност, което ви помага да разпознаете истинските намерения на хората около вас. В същото време сте спокоен човек, който не обича конфликтите и излишните драми.

3. Два залепени правоъгълника

Вие сте много креативна личност, която обича да живее на пълни обороти. Наслаждавате се на всеки миг, кипите от енергия и ентусиазъм, обичате да сте в центъра на вниманието и да се забавлявате. Притежавате харизма и чар, както и безспорно сладкодумие, което омайва всички около вас. За вас чашата не е просто пълна, тя направо прелива – толкова слънчев и позитивен човек сте!

4. Звезда

 

Вие сте роден лидер. Обичате да се предизвиквате, никога не се отказвате и трудностите не ви плашат. Умеете да се справяте с проблемите и не изпускате целта от поглед. Искате да държите всичко под контрол. Обикновено вие сте човекът, който организира срещите в приятелския ви кръг или пък почивките в семейството – просто ви се отдава да планирате и да организирате хората.

5. Сърце

Вие сте общителен и сърцат човек. Обичате да помагате на хората и наистина ви е грижа за останалите. Вие сте верен приятел, който е готов винаги да помогне в нужда. Хората ви ценят заради всичко това. Понякога обаче сте готов да пожертвате себе си, за да не се стигне до конфликт и да не нараните някой друг.