Всички жени крият магия в себе си. Някои упорито отричат това, докато други нямат нищо против да се хвалят за своите магически умения. Време е да събудите магията си! Изберете метла и разберете какъв магически подарък притежавате ...

1. Вещица предприемач

Знаете как да разпознаете способностите си. Не се притеснявайте да опитвате нови неща и да започнете от самото начало. Често използвайте интуицията си на работа и това ще ви помогне  да избегнете рискове и загуби. Прекарвайте активно свободното си време. Динамичните спортове и летенето с метла не са непознати за вас и едва ли можете да изчакате петък, за да излезе с приятели.

2. Вещица лидер

Имате изразително лице и магически умения при провеждане на разговор. Най-вероятно други са забелязали, че можете да предскажете определени събития и да ги подготвите предварително. Вие сте много интелигентни и лесно можете да "уловите" несъответствията в чуждите думи и емоциите.

3. Мощна вещица

Можете да влияете върху хората, като създавате емоционален натиск и поддържате добри взаимоотношения с тях. В допълнение към силните лидерски способности, вие сте магьосници, които често жертват своите интереси в полза на другите.

4. Вещица перфекционист

Знаете къде са всички метли и бойлери в къщата. Искате всичко да е безупречно и очаквате същото и от хората около вас. Ако трябва да забъркате някой коктейл, или да организирате важна "вещерска сбирка", няма съмнение, че ще свършите страхотна работа. Другите вещици ви се възхищават и ви уважават.

5. Вещица ментор

Те наблюдават тихо хората около тях. Ако сте избрали метла номер 5, то за вас доверието е най-важният критерий, който трябва да съществува в отношенията. Никога не бихте простили на невярващите магьосници. Също така вселената ви е дарила да бъдете учители и наставници. Искате да работите с млади магьосници, които ви смятат за идоли.

6. Вещица със стоманен характер

Можете лесно да разпознавате лъжите и измамите във връзката. Винаги знаете как да се изразявате и защитавате вашите възгледи и принципи. За съжаление, не можете да понесете превъзходството на други вещици, което понякога ви прави груби и остри.

7. Вещица пионер

Ти си различна от другите вещици с многото интереси, които имаш. Лесно се приспособяваш към новите условия и без никакви проблеми приемаш промените в живота. Вие сте вещици, които не чакате подходящия момент. Вие сами решавате всички важни проблеми и не се страхувате да сте първи във всяко отношение.

8. Вещица мечтател

Вие сте много поетични и замислени. Установили сте силни връзки с други вещици. Знаете как да разбирате хората и можете да им симпатизирате. Вие държите на външния вид и дрехите, така че понякога харчите твърде много пари и не можете да пестите.

9. Вещици интроверти

Знаете как да се наслаждавате на непринуден живот и нямате нищо против да запълвате ежедневието си като почистване, миете съдове и приготвяте отвари. Не е нужно да се съгласявате с другите магьосници. Искате да помагате на другите, да отидете в природата, където можете да изгубите мислите си и да се насладите на собствената си компания, без никой да ви се намесва.

10. Вещица пътешественик

Не можете да намерите рутина и често сменяте работата си. Често яхвате метлата и летите до неизвестни места. Интересувате се от други магьосници, защото искате да споделите преживяното.