Всеки не харесва по нещо в живота си и иска да го промени. Пред вас е един бърз тест с кристали. Разгледайте ги добре и изберете един от тях. След това вижте какво показва изборът ви и как може да постигнете повече щастие.



Син хаулит

За вас може да се каже, че имате проблем с комуникацията и по-точно в това да изразите открито мислите и чувствата си. От друга страна рядко слушате това, което другите ви говорят. Важно е да поработите върху комуникацията, за да бъдете щастливи.

Възможно е да имате проблеми с гърлото и ушите, тъй като синият хаулит отговаря за чакрата на гърлото, а проблемите възникват именно заради лоша комуникация. Ако по някакъв начин сте издигнали стена между вас и хората около вас, премахнете я и бъдете това, което сте дълбоко в душата си.

Насочете се към тези неща, които ви изпълват с положителна енергия, внимателно слушайте хората около себе си и проявявайте повече състрадание и любов. Забравете гнева, защото той не води към нищо добро, пише Az-jenata.bg.

Зелен авантюрин

Този кристал показва, че дълбоко в себе си копнеете за някакъв вид мир, хармония, възстановяване и любов. Често сте неспокойни и въпреки че се опитвате да се успокоите, стресът сякаш е по-силен от вас. Възможно е да имате проблеми с приятелствата или любовните връзки.

Кристалът, който избрахте може да подсказва за проблеми с чакрата на сърцето, през която преминава енергията на усещанията, които вероятно в миналото не са били толкова положителни.

Ако искате това да се промени, обърнете внимание на вътрешния си свят. Отдавайте се по-често на природата, релакса, на терапии, които ви карат да се чувствате добре. Това ще ви зареди с положителна енергия, ще ви помогне да премахнете негативните мисли и да се отпуснете.

Всичко това ще доведе до създаването на баланс в живота ви и чувство на удовлетворение. Така ще можете да привлечете към себе си любов и истински приятелства.

Цитрин

Помислете дали нямате проблеми със самочувствието и това, че сякаш не сте фокусирани върху собствения си живот. Позволявате на други хора да изчерпят енергията ви и да управляват живота ви. Вероятно потокът на енергията в чакрата на слънчевия сплит е нарушена, а именно тя ви дава сила и воля.

Като начало трябва да посветите време на медитация и да насочите вниманието си към това, което искате да постигнете в живота. Задайте си цели и смело ги следвайте.

Не позволявайте на другите да ви контролират и подценяват като личност. Очакват ви щастие и удовлетворение, но трябва сами да стигнете до тях.