Когато силно обичате някого, а той не го оценя, вие започвате да се чувствате несигурни в себе си и лесно поставяте желанията и нуждите ви на по заден план. Ако не се вземете в ръце навреме, рискувате да загубите част от това, което сте. Дами, никога не правете следните пет неща за мъж - или за когото и да е.

Не променяйте визията си

Ако той е добър човек, никога няма да ви принуждава да променяте начина, по който изглеждате, защото така му е скимнало. Той трябва да ви обича и харесва такава, каквато сте. Ако той постоянно ви намеква, че трябва да отслабнете, да промените цвета на косата си или начина си на обличане, бъдете сигурни, че проблема си е лично негов и очевидно той неиска да е с вас, или по този начин избива собствените си комплекси. Всички физически промени, които правите, трябва да бъдат направени, защото вие го искате, а не за да спечелите вниманието и да угодите на някой друг.

Не се отказвайте от целите си

Абсолютно никой не трябва да се намесва във вашите цели. Това е вашият живот, и в края на краищата, никой друг, освен вас няма да съжалява, че сте изпуснали възможност, която е била важна за живота ви. Решението за смяна на работата или за осъществяване на ваша идея може не изглежда добре в момента, но в бъдеще нищо не се знае. Вашият партньор трябва да подкрепя вашите усилия и да ви насърчава.

 

Не чакайте одобрението му.

Силната жена умее да играе по своите правила и не чака никого да й дава инструкции. Запомнете, че трябва да сте уверени и да отстоявате собствените си решения, вместо да търсите потвърждение от някой друг. Все пак сме достатъчно големи, за да знаем кое е добро за нас и кое не е.

 

Не отменяйте плановете си

Не се отказвайте от плановете си, само за да сте с него и той да е доволен. Никога не оставяйте семейството и приятелите си на заден план, защото това са хората, които ще бъдат винаги до вас, когато него го няма. Не стойте в режим на готовност и не се притеснявайте, че това, което правите е грешно. Ако той ви уважава, няма да има нищо против да прекарате няколко дни със семейството си или пък да купонясвате на рожденния ден на най-добрата си приятелка.

Не забравяйте кои сте

Не се променяйте заради никого, освен за себе си. Ако самостоятелно решите да направите каквито и да било промени, те трябва да са такива, които ще ви подобрят, за да се чувствате самите вие добре. Възможно е той да е по-заинтересован да иска да ви промени по неговите стандарти, но това няма да е истинско за вас. Никога не забравяйте кои сте!