Двама страхотни хора не е задължително да правят добра двойка. Мисля, че във всяка добра връзка носим най-доброто от себе си, а също и най-лошото. Това е просто човешка природа”, заяви моделът Ирина Шейк във връзка с раздялата си с Брадли Купър в интервю пред списание „Vogue UK”. 

Двамата разделиха през юни 2019 г., след като изживяха четиригодишна любовна история и посрещнаха раждането на дъщеря им Леа Де Сейн през март 2017 г.

В момента Шейк и Купър споделят попечителството над 2-годишната си дъщеря. Въпреки не отглежда сама малката Леа Де Сейн,  тя признава, че се сблъсква с проблемите, с които обикновено се сблъскват самотните майки.

"Сложно е да се намери баланс между самотна майка и работеща жена и която издържа семейството си. Повярвайте ми, има дни, в които се събуждам и си казвам: „О, боже, не знам какво да правя, разпадам се“, казва още тя.

Ирина Шейк обясни защо винаги е мълчала за връзката с актьора.

"Имам много приятели, които споделят много от личния си живот в Instagram или социалните мрежи, по много публичен начин. Възхищавам се на това и го намирам за страхотно, но мисля, че всичко е свързано с личен избор. И ако работата ми изисква понякога да играя играта, просто реших, че личният ми живот трябва да остане дискретен. Ето, това е личен живот, това нещо принадлежи на мен и семейството ми, и това ме прави щастлива", заключи моделът.