Делото за 50 млн. долара, заведено от Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, има своята изненадваща суперзвезда. Става дума за атрактивната адвокатка на Джони - Камил Васкес, за която се шушука, че има тайна връзка с актьора.

37-годишната юристка е партньор в престижната кантора Brown Rudnick, а през 2021 г. е отличена като един от най-добрите адвокати в Америка. Васкес прикова вниманието на публиката още с първите си разпити на свидетели по делото Деп-Хърд, но сблъсъкът й със самата Амбър катерично й спечели уважението и обичта на милиони.

Топ адвокатката хвана натясно бившата съпруга, когато в съдебната зала разкри, че Амбър е излъгала под клетва. Вместо да даде за благотворителност получените при развода с Джони Деп 7 милиона долара, актрисата заяви, че "е била възпрепятствана да изпълни обещанието си". През 2016 г. Хърд каза под клетва, че ще даде на Детската болница в Лос Анджелис и Американския съюз по правата на човека (ACLU) цялата сума от 7 милиона, защото не иска нито цент от парите на мъжа си. Отделно Хърд използва три от общите им апартаментите си в Лос Анджелис безплатно. Адвокатката на Деп не се поддаде на увъртания и уклончиви отговори, а в прав текст накара Амбър да признае за лъжата си. Блестящият момент на юристката беше последван от безмилостен разпит, при който много от версиите на Хърд се пропукаха. Камил подчерта, че ако Деп е удрял съпругата си по лицето, многократно, по нейни думи, тежките пръстени, които постоянно носи, щяха да оставят следа. Според адвокатката снимките със самите рани, предоставени по делото от Хърд, пък изглеждат коригирани с фотошоп. Камил не пропуска да отбележи и случаите, при които Деп е бил преследван от жена си в собствения им дом и дори е бил ударен в лицето от блъсната врата, както и цветущите обиди и квалификации, които е получавал от съпругата си.

Близките отношение на красивата юристка с актьора, когото брани в съда, породиха вълнения в мрежата. За съжаление обаче Камил има приятел и връзката й с Джони Деп си остава стриктно професионална. Поне засега...

Свидетелка по делото на Джони Деп: Амбър ме пита дали скандалите ми доставят удоволствиеПриятелка на актьора описва бившата му съпруга като социопат

Снимка: d.newsweek.com