Овен

През този ден очаквайте стабилност и сигурност във вашата връзка. Добрата новина за някои от самотните е, че няма да получат отказ на направеното от тях предложение.

Имате шанса да участвате в лотарийната надпревара. За тази цел бъдете методични и прецизни, когато попълвате вашият тото фиш или избирате своите лотарийни талони. Направете двойна проверка за всеки случай.

Шанс числа: 3, 9, 14, 25, 38, 39

Талон: Червен

Телец

Вероятно, ще се поколебаете да споделите, че сте наранени и разочаровани от поведението на партньорът си . Опитайте се да намерите сили, за да изразите своето неудовлетворение от безпардонното отношение, липсата на искреност и такт.

Ако възнамерявате за си подновите старият с нов автомобил, а нямате достатъчно пари, днешният ден ви дава шанс за това. С малки суми може да се кандидатирате за евентуална печалба.

Шанс числа: 1, 22, 18, 35, 39, 41

Талон: Зелен

Близнаци

Днес ще бъде добре, ако изясните бъдещите си планове с любимата си половинка. Вероятно вашата взаимна любов е като сочно узрял плод, чийто сок трябва да се превърне в ароматно романтично вино - годеж, брак или съвместно съжителство.  

Благоприятно ще бъде днес да не участвате самостоятелно в хазартната надпревара. За да не влагате по-големи суми, впуснете се в обща игра с приятели или колеги, това си има своите плюсове и минуси, разбира се.

Шанс числа: 16, 29, 34, 35, 37, 42

Талон: Син

Рак

Жълт код - предупреждават звездите днес. Очертават се сериозни бури в личният ви сектор.  По възможност запазете пълно спокойствие, ако доловите, че партньорът ви е силно изнервен и раздразнителен. Запасете се с повече търпение.

Ако сте почитатели на големите залози, днес е добър ден да си тествате късмета. Вероятно, в последният момент ще ви хрумне да влезете в лотарийната битка.

Шанс числа: 1, 9, 24, 25, 27, 32

Талон: Златен

Лъв

Не би трябвало да изпитвате притеснения за връзката  си през този ден. Взаимоотношения с партньора ви ще бъдат относително добри, дори можете да се наслаждавате на пълноценни мигове. Ако сте дали обещание за нещо, изпълнете го още днес.

В случай че пожелаете да си покачите хазартният адреналин, ще изпитате задоволство гледайки, как лото топчетата подскачат в сферата, или с трепет ще търкате билет след билет. Все пак внимавайте и не прекалявайте с игрите на късмета.

Шанс числа: 8, 10, 22, 31, 37, 42

Талон: Син

Дева

През този ден самотните да не се оплакват, че нещата са скучни и им липсва динамика в развитието за нова връзка. Ще трябва да обновят старите си начини на поведение, да почистят консервативното си мислене, за да получат така дългоочакваното романтично събитие.

Бъдете импулсивни и нетърпеливи днес, за да сте едни от първите, които ще попълнят своят тото фиш или закупят лотариен талон. Вероятно, предизвикателствата ви допадат и няма да изпитате особено безпокойство, дали ще спечелите или не.

Шанс числа: 2, 8, 13, 25, 30, 33

Талон: Зелен

Везни

Вероятно, взаимоотношения ви през този ден ще бъдат напрегнати, може да има противоборство на виждания и мнения. Поднесете някаква приятна изненада и различията осезателно ще изчезнат.

Днес, може би ще спазите своята традиция от години за тото фиш или лотарийна игра. Вероятно, сте били на косъм от голяма печалба, ако е така, тогава продължете да гоните тлъстият джакпот.

Шанс числа: 16, 19, 20, 45, 47, 49

Талон: Червен 

Скорпион

Ще бъде добре да не подценявате нежните и приятни спомени от вашата връзка, особено днес. Понякога отминалите мигове могат да реабилитират днешните взаимоотношения. И най-вероятно ще укрепят връзката ви за в бъдеще.

Ако ви се е присънило, че печелите от тото или лотария, може да си опитате късмета днес. В сънят си няма как реално да спечелите, ала макар и с минимум вероятност, може да се сдобиете с малка печалба - пак е нещо.

Шанс числа: 10, 12, 21, 28, 27, 29

Талон: Жълт 

Стрелец

Прекрасен ден за романтичност. Самотните най-вероятно ще бъдат вдъхновени от нови начинания за завързване на приятни запознанства. Денят ще прояви цялата си благородност, като очаква същото и от вас.

Може би, обичате преди да пуснете своят тото фиш, да си поиграете мисловно с числените комбинации. Рождени данни, числа от мобилният ви, регистрационният номер на един или друг автомобил. Вероятно и днес ще подредите своята уникална комбинация.

Шанс числа: 5, 9, 11, 18, 20, 26

Талон: Зелен 

Козирог

Вероятно, ще изпитате известни притеснения свързани с интимните ви отношения. Ще се наложи да вложите цялата си енергия, за да потушите възникналите проблеми днес.

Днес може да опитате вашият тото шанс и онлайн. Най-вероятно този вид залагания ви допада, изпробвайте няколко варианта чрез достъпни за вас средства или това, което ви подхожда на социалния ви статус.

Шанс числа: 8, 19, 21, 28, 30, 36

Талон: Червен 

Водолей

Планетарните позиции настояват самотните да действат усърдно през този ден. Денят е изключително благоприятен за нови похождения, и най-вече дланта на Венера може да ви погали, давайки ви нова любовна връзка.

 

Вероятно, днес тайничко от вашата половинка, ще се впуснете по хазартната пързалка. Може би, това ще се дължи на факта, че искате да изненадате изневиделица любимият си човек. Все пак бъдете внимателни и разумни, за да не затънете до уши в лотарийният капан.

Шанс числа: 28, 29, 31, 38, 40, 46

Талон: Златен 

Риби

Опитайте се днес да се освободите от натрупаните мрачни и натрапчиви мисли, за да съхраните връзката си. Колкото повече се задълбочавате в негативното, толкова повече се увеличава вероятността да предизвикате раздори между вас и половинката ви.

Вероятно, все отлагате да участвате в лотарийната гонка. Може би, днес ще се амбицирате, за да си поиграете с късметът. Най-добре започнете с малка сума, няма смисъл да влагате повече, големите печалби могат да се достигнат и с един фиш или талон дори.

Шанс числа: 7, 12, 17, 27, 37, 47

Талон: Син 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.