Овен

Настоящата планетарна конфигурация ви дава възможност да вземете някои мъдри решения свързани с връзката ви. Отделете си малко време, за да обмислите всички възможности, които са пред вас.

Днес, не е препоръчително да прекрачвате някои колегиални граници, правейки се на много знаещи и много разбиращи. Само така ще избегнете конфликтите и неприятностите с колегите.

Комуникацията ви с клиенти или бизнес партньори може да ви донесе добри приходи днес. Съобщенията в социалните мрежи, имейлите и рекламните промоции ще донесат очакваните за вас печалби.

Телец

Днес, може да сте по-хладни към партньора ви и вероятно няма да сте  в настроение за излизане и забавления. Ако имате нужда от почивка след натовареният ви работен ден, просто се отпуснете и релаксирайте.

Ако до момента нещата в кариерата ви са били в застой или са вървели назад, то днес звездите ви дават чудесна възможност за издигане в кариерното ви развитие. Дайте всичко от себе си, за да оправдаете гласуваното ви доверие.

Може би, ще ви се наложи да положите усилия, за да запазите финансовият си баланс положителен. Купувайки по-евтини стоки, които са на промоция и включването на креативността ви за допълнителни източници на доходи, ще ви помогнат да се справите с финансите си.

Близнаци

В случай, че не се сте обвързани, с настоящата позиция на звездите ще имате чудесна възможност да срещнете някого, който ще ви накара да се усмихнете. Семейните могат един ползотворен ден.

Важно е днес да се заемете с най-неотложните си ангажименти и да не отлагате днешната работа за утре. Изпълнете задълженията си на работното ви място и ако ви остане време, може да се заемете с нещо, което няма връзка със работата и отговорностите ви.

Днес, най-вероятно ще инвестирате в дрехи, обувки или аксесоари, които да обновят гардероба ви. Погрижете се за самочувствието си, което ще ви донесе радост и ще вдъхва увереност.

Рак

През този ден настроението ще бъде добро и може да излезете на разходка с половинката си. Вероятно ще почувствате, е сте единственият обичан човек на света.

Може да очаквате някаква проверка на работното ви място или мониторинг по даден проект. Шефовете най-вероятно няма да одобрят творчеството и свободата, които проявявате на работното си място.

Днес, може да очаквате пари от различни източници. Не е изключено и да получите пари от роднини, които са продали автомобил или имот. Тези финансови средства ще ви помогнат да се поотпуснете и да си покриете най-важните разходи.

Лъв

Романтиката ще е се усеща във въздуха при вас през този слънчев ден. Насладете се на моментите на близост с партньора ви. Самотните може да открият, че в компанията на приятелите им има някой, който е по-специален.

Опитайте се днес да научите тънкостите на професията ви от някой по-опитен колега специалист в дадената област. Не се страхувайте да задавате въпроси. Възползвайте се от този ценен опит, който ще ви помогне за издигането в кариерата ви.

Ако до сега сте имали някакви финансови проблеми, то от днес лека полека започвате да се измъквате от финансовата криза. Ограничете необмислените покупки, които до скоро са пресушавали банковата ви сметка и се опитайте да гледате на парите като на вид сигурност.

Дева

Днес, планетарните енергии може да ви отведат в спомените за доброто старо минало от влюбването ви в човека до вас. Ще е добре да направите изненада на половинката си, която да възвърне онази позабравена тръпка от началото на връзката ви.

Обстановката на работното ви място днес ще спокойна. Вероятно ще работите в намален състав, това да не ви притеснява. Ако имате идейни проекти, със сигурност ще бъдат приети радушно.

Най-после днес може да усетите, че периодът на финансов застой при вас приключва, тъй като има известно раздвижване по проектите, с които сте се захванали.

Везни

Вероятно, рядко ви се отдава такава възможност, но днес половинката ви ще е в настроение и ще се отзове на всяко ваше желание. Възползвайте се от тази възможност и разширете хоризонтите на връзката ви.

Не е изключено днес да имате неприятности на работното място. Внимавайте, тъй като най-вероятно ще трябва да работите под строг контрол. Концентрирайте се и работете като по учебник.

Днес, може да възникнат някакви неочаквани разходи свързани с някаква повреда в дома ви или закупуване на някакви лекарства.

Скорпион

Днес, най-вероятно ще имате необходимата увереност да говорите на сериозни теми с партньора ви. Може би, ще се случи така, че ще разберете, че половинката ви се чувства по същия начин като вас.

Вероятно днес ще осъзнаете, какво точно е имал предвид мъдрият ви преподавател и ще си дадете сметка, че работата ви е доста отговорна. Не пренебрегвайте съветите от миналото.

Ще ви се прииска да се разплатите с всички банки, кредити, заеми, висящи сметки и всякакви такива затормозяващи ви дългове. Направите ли го сега, ще трябва да отворите нова страница за финансовата ви политика.

Стрелец

Вероятно ще ви се отдаде шанс да развеселите любимия си човек. Това може да стане на тихо място сред природата или в компанията на ваши общи приятели. Отпуснете се спокойно, усмихвайте се и се забавлявайте на воля.

Ще имате възможност да се изявите като диригент, който да направлява всичко в офиса ви. Ще се справите с разпределението на задачите и отговорностите на екипът ви.

Разходите ви днес може да са леко завишени, поради набавянето на някои базови продукти за семейството ви. Старайте се да се придържате към по-бюджета и не харчете твърде много.

Козирог

Хуморът и забавните разговори са тези, които ще успеят да ви сближат с половинката ви през този ден. Ако се наложи може да си припомните някой виц, за да подхванете забавната част от разговора.

Вероятно, се чувствате като в капан на работното място и отчаяно ще се опитате да се измъкнете. По възможност се отърсете от черните мисли, така или иначе макар и трудна работата вас чака.

Парите ще дойдат при вас днес, стига да имате смелостта да си поискате заслуженото за положеният от вас труд, който в някои моменти може би, дори е бил извънреден.

Водолей

Това, от което ще имате нужда днес е малко време лично за вас, през което да се забавлявате с приятелите ви. Съществува голяма вероятност да възникнат сериозни спорове с партньорът ви. Позволете си да имате малко повече свобода.

Много малко усилия ще са ви нужни днес, за да изпълните работните си задачи. Като цяло се очертава спокоен ден на работното ви място. Използвайте този ден, за да си планирате работните ангажименти в близко бъдеще.

Добре ще е днес да се погрижите за добрият си външен вид и да насочите финансите си в тази посока. Все пак, инвестицията в здравето, красотата и самочувствието ви си заслужава.

Риби

Не е изключено днес партньорът ви да се пошегува с вас, а вие най-наивно да се хванете на въдицата. Вместо да се сърдите, погледнете нещата от забавната страна и го приемайте твърде лично.

Ако днес се чувствате недооценени на работното ви място и се налага да работите по-ниско квалифицирана работа, приемете това като ценен урок и опит, който трябва да натрупате преди да се изкачите на по-високо стъпало в кариерата. Имайте търпение и вашият звезден миг ще настъпи скоро.

Ако до сега не сте успявали да си купите това, което искате от няколко месеца насам, заради ограниченият ви бюджет или други пречки, то днес звездите ще ви предоставят възможност да реализирате някои от своите мечти.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.