Овен

Ще се наложи да избягвате отправянето на критики към вашия партньор. В противен случай, бихте могли да се сблъскате със сериозни проблеми, чиито последствия могат да бъдат фатални за вашата връзка.

В главата ви днес ще се въртят куп нови идеи за бъдещите ви проекти като цветни балони разпилени в небето. Въображение и вдъхновение няма да ви липсват днес, но ще трябва да въведете ред в хаоса и да подберете най-добрите си хрумвания, които да реализирате в работата си.

Планетарното разпределение ще ви предостави здрава основа върху, която да изградите своите финансови цели. Не е изключено да си имате проблеми с вашите близки относно парите, но това едва ли ще вгорчи настроението ви през този ден.

Телец

Не очаквайте нищо по-различно от обичайното във вашата интимна връзка през този ден. Вероятно, всеки опит да се промени „скуката“ в любовната ви връзка, ще остане безрезултатен. Този ден по нищо няма да се различава от останалите дни.

Каквито и да са задачите ви в работата през този ден, вероятно ще игнорирате всякаква логика и ще дадете воля на артистичната ви душа да се прояви. Ще намерите някои доста креативни решения, които ще доведат до перфектни резултати и ще направят впечатление на началниците ви.

Твърде противоречив по финансовите въпроси ще се окаже този ден. От една страна, няма да имате възможност да си позволите някои набелязани покупки, но от друга страна, ще имате възможност да задоволите желанията на членовете на семейството ви, да похарчите някой лев в повече за децата.

Близнаци

Възможно е да възприемете този ден като романтичен, ухаещ на любов или върховен за щастието в интимните ви отношения. Ще забележите в очите на половинката ви искрици от щастие, тъй като ще имате възможност да ѝ отделите повече време и внимание. И все пак, не прекалявайте с ласкателството.

Комуникативността ви през този ден ще е ключова и ще ви помогне да изградите някои доста добри връзки с хора, които ще са ценни за работата ви. Искайте визитните картички на хората, с които се срещате днес, тъй като не се знае кога ще се наложи да поискате услуга или да си партнирате в бизнеса.

Днес, най-вероятно ще подходите изключително прагматично по финансовите въпроси. Ще бъде изключително положително, ако селектирате вашите инвестиционни планове по приоритет. Очаквайте добри новини, относно финансите ви за в бъдеще.

Рак

Препоръчително е да обърнете особено внимание на семейния си живот, тъй като денят ще бъде изключително взискателен. Ще се наложи да се съобразите с емоциите на своята половинка. Всъщност, вашето поведение ще бъде гарант за семейните устои.

Вероятно, днес ще блестите с някоя нова, луксозна придобивка, която ще ви дава увереност и самочувствие сред колегите ви. От вас ще се очаква да си свършите работата и дори да поемете допълнително ангажименти, тъй като динамиката в работата ви все повече се увеличава.

Изглежда, че не се очертават драстични оплаквания от липса на финанси през този ден. Нещо повече, звездите ще ви подарят един по-добър ден за паричното ви състояние. Търговците ще имат късмета да се радват на неочаквани финансови печалби днес.

Лъв

Очертава се добър ден за вашата връзка, ала ще трябва да бъдете внимателни в разговорите с любимия ви човек. Въпреки, че ще бъдете хармонично настроени, не би следвало да преминавате границите, осъждайки миналото на партньора ви, или да водите спорове за бъдещето, кой ще доминира помежду ви.

Днес, може да усетите острите погледи на някои от колегите ви и критиката, която ще ви отправят, изглежда никак няма да ви се хареса. Ако сте допуснали грешка в работата си, не спорете, а се извинете и максимално бързо коригирайте сгрешеното.

Очаквайте финансови стимули през този ден. Продажбите ви ще са на ниво. Ако сте в бизнеса, ще постигнете нови висоти, тоест това би означавало и повече пари.

Дева

Влюбените могат да тържествуват през този ден в компанията на своите приятели. Предстои ви да вземете изключително полезни решения за вашата връзка. Това определено ще ви ощастливи и ще ви разкрие едно ново романтично начало.

Очертава се добър ден за кариерата ви, тъй като лесно ще може да превърнете някои от колегите ви във ваши съюзници, които да ви помогнат за реализирането на някои ваши големи идеи. Бъдете максимално честни и открити в разговорите днес, тъй като това ще спечели хората да застанат на ваша страна.

Звездите вещаят, че днес ще бъде хубав ден по отношение на финансите. Радвайте се и на малкото, което ще ви се предложи, това също е благодат. Бъдете така добри, да не търсите заеми. В крайна сметка, колкото толкова.

Везни

Много е вероятно да не се чувствате щастливи във връзката си през този ден. Или ще имате чувството, че по задължение трябва да бъдете с половинката си просто, защото трябва. Излезте от тази негативна матрица и чувството на зависимост, съветват ви звездите.

Добре знаете, колко е важна десетичната запетая в счетоводството и сметките, също толкова важно ще е днес да обръщате особено внимание на най-малките детайли и дребния шрифт в документите свързани  работата ви. Не позволявайте на едно малко недоглеждане, да ви създаде куп главоболия и нерви.

Много е вероятно днес да похарчите немалко пари. Планетарните позиции днес са такива, че може да извършите разходи свързани със здравето ви или за същото на някой ваш близък. Най-вероятно, тези пари ще бъдат разходвани за фитнес или друг спорт, което е само в полза за вашето здраве.

Скорпион

Този ден предразполага да си изясните някои неща с вашият любим човек, за да имате по-ясна визия за връзката ви. Ако до днес сте крили връзката си, то ще бъде много перспективно да запознаете половинката си със своите близки.

Позволете на колегите ви днес да ви съдействат и помогнат да изпълните ангажиментите си навреме, тъй като изоставането и забавянето ще повлияе негативно на целия ви колектив. Не подценявайте сериозността на поставената ви работа, която трябва да бъде предадена в срок.

Ще трябва да си направите много добре сметката за бюджета определен за този ден. Организирайте се, активирайки логичната си мисъл, за да анализирате приходите и разходите. Не се осланяйте, поработете върху финансовите си въпроси.

Стрелец

Може да очаквате един чуден ден за вашите романтични отношения. Излизането и прекарването на времето с вашата половинка или с най-близките ви приятели, ще ви накара да се почувствате повече от щастливи.

Днес, ще успеете да се справите с всички трудни задачи в работата ви, благодарение на аналитичният ви ум. Всички проблеми ще бъдат разрешени на момента и няма да има нищо, което да ви притеснява и тревожи.

Денят ще ви се отплати добре, тъй като звездите са подредени така, че да бъдат на страната на вашето благосъстояние. Вероятно, ще останете доволни от финансовото си състояние.

Козирог

Изглежда, че ще имате сериозни проблеми във връзката си. Следователно, ще трябва да се съобразите със създалата се стресова атмосфера, защото напрежението може да нарасне до такава степен, че да се стигне до нежелани конфликти. Дръжте емоциите си под контрол.

Вероятно, днес в офиса ви ще се водят разгорещени дебати по някои въпроси и проблеми, които трябва да бъдат разрешени. Не бързайте да излагате мнението си, преди да сте изслушали всички мнения, за да сте сигурни в позицията, която ще защитавате.

Днес е подходящ  ден за инвестиране и покупки. Ако сте решили да обновите своят дом или офис, възползвайте се по възможно най-рационалния начин. Така че, ако не сте го направили вече, направете го още днес. Бизнесмените и бизнесдамите следва да знаят, че късмета е на тяхна страна и биха могли да умножат парите си.

Водолей

Ако сте самотни и сте планирали среща с новото си познанство, ще трябва да сте точни като швейцарски часовник по оказаното време и място. Това ще впечатли отсрещният или отсрещната и по-лесно ще открехне сърцето си. Най-вероятно, ще се справите чудесно през този ден.

Интелектът ви и общата ви култура, днес ще ви помогнат да се докажете пред колегите и шефовете ви. Ще сте удовлетворени от представянето ви днес и не бива да отказвате излизането с ваши колеги след края на работния ви ден, за да изградите приятелски взаимоотношения, които ще са ви от полза в бъдеще.

Може би, ще усвоите добри печалби от имотни сделки през този ден. Няма да е лошо да обходите някои места, за да видите някои апартаменти или магазини. Като цяло, вашите финанси свързани с инвестициите, ще работят във ваша полза.   

Риби

Вероятно, ви предстои един благоприятен ден в личен план. Може би, ще изпаднете в страстна любовна еуфория в желанието си да бъдете през цялото време с любимия ви човек. Също така, този ден е свят и благословен за предложение за годеж или брак.

Очаква ви доста напрегнат и стресиращ ден в работата. Освен, че трябва да свършите бързо основната си работа, ще сте затрупани с куп малки задачи, които ще изникват отвсякъде и ще трябва да се изпълняват на момента.

Днес, звездите подсказват, че няма да изхарчите нито един лев, водени от емоциите си. Ще се наложи да не се подавате на изкушенията, виждайки прекрасни дрехи или обувки, парфюмерия или всякакъв вид козметика. Със сигурност знаете, че всеки един спестен лев, си е спечелен лев.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.