Овен

Днес е благоприятен ден да свикате собственият си трибунал и да осъдите своите грешки. Така ще си дадете обективна преценка за конфликтните ситуации. При един спор или скандал, и двамата са виновни, друг е въпросът, какво е процентното съотношение на вината.

Ако до днес сте нямали късмет, то е много вероятно през този ден да ви сполети. Ала не забравяйте, че за да получиш следва преди това да дадеш. Така че проявете малко благотворителност и ще бъдете погалени от шансът.

Телец

Вероятно, някои от вас ще се почувстват унили, без настроение през този ден. Би било добре в такива моменти да се замислите, колко много хора имат по-сериозни проблеми от вашите. Няма как да мислите позитивно, най-добре ще бъде да „извикате“ вашата забравена увереност и тогава ще изкристализира ведростта във вас.

Понякога трябва да си дадем сметка, че липсата на късмет е предизвикан от нас самите. Не трябва да живеете с мисълта за отрицание и постоянно да си втълпявате, че нямате късмет. Потърсете къде, кога и към кого не сте проявили отзивчивост, и ако разберете ще получите желаният късмет още днес.

Близнаци

Звездите определят през този ден да планирате предварително времето си за идната седмица. Както знаете пропиляното време не се изплаща, така че ще бъде чудесно да съчетаете полезното с приятното особено днес.

Планетарното разположение ще вещае за вас положителна енергия, опитайте се да се възползвайте от този шанс. Първо направете нещо добро и ще решите повечето наболели проблеми през този ден.

Рак

В случай, че през седмицата работната динамика ви е изтощила, днес е време да се отдадете на пълна почивка. Да се заредите с енергия и да си въдворите вътрешен покой, защото вероятността от натоварване в близките дни е голяма.   

Онези от вас, които са в конфликти ще си отдъхнат през този ден. Ще имате шансът да се отървете от досадните сблъсъци, вероятно ще е за кратко, но така ще спечелите спокойствие за в бъдеще.

Лъв

Планетарното разположение най-вероятно ще ви накара да загубите сигурността и силата си в междуличностните отношения. Ще се наложи да си направите самоанализ, за да обмислите, как да си възвърнете контролът. Като цяло комуникацията ви няма да е лесна през този ден, и вероятно ще почувствате психологически натиск или страхове.

Ненадейни бури вероятно ще избутат в страни вашият късмет. За някои от вас днешният ден ще бъде придружен с гръм и трясък във всяко едно отношение. Направете така, че да ограничите контактите си през този ден, докато отмине задаващото се торнадо.

Дева

Някои от вас ще изпитат физически болки в костната или мускулната система. Затова се опитайте да не се натоварвате със спортни упражнения. Леки разходки и повече покой на тялото през този ден.

Днес определено ще имате късмет, но звездите ви призовават да не извършвате изобилие от услуги. Всяко нещо си има своята разумна цена, ако нарушите това правило, тогава цената ще скочи драстично и от късмета ще остане само пепел.

Везни

Днес, някаква мъглявина ще забули всяко едно начинание. Вероятно, няма да бъдете в състояние да решите един или друг проблем, защото няма да имате ясна картина на ситуациите. Най-добре ще бъде, да не вземате глобални решения. Почивка, нищо повече от това.

Не очаквайте да разчитате единствено на своят късмет. Вероятно ще се появи, когато най-малко го очаквате. Ще разчитайте най-вече на това, което сами си направите.

Скорпион

Вероятно ще бъдете замесени в различни интриги през този ден. Опитайте се да не се поддавате на „покани“ за замесване в подобни нелицеприятни събития. Защото обсъждайки някого днес, утре ще обсъждат вас.

Днес има вероятност късмета да ви дойде на гости, само внимавайте, как ще се справите с него, защото късмета е за онези, които правилно боравят с него. Така че опитайте да контролирате ситуациите, в които  имате късмет и ще получите желаните успехи.

Стрелец

През този ден всичко ще бъде изписано върху лицето ви, до най-малкият детайл. Притеснение, страх, колебливост и прочие. Опитайте се да не показвате на никого своята уязвимост, защото има вероятност някой да се възползва от нея.

Звездите ви съветват да засилите предпазливостта си и да съхраните здравият разум. Днес не ви е ден, затова не скачайте в студените води да си търсите късмета, и без това го няма, и на дъното дори.

Козирог

Бъдете така мъдри, да не бягате от конструктивните разговори днес. Вероятно, в някои от тях ще чуете неща, които не бихте искали да чувате, всъщност неприятната истина ще бъде полезна за вас. Така ще можете да коригирате някои от онези грешки, на които до този момент не сте обръщали внимание.

Днес, най-вероятно ще предизвикате късмета, ала не и в социалните мрежи, можете и да го засечете - привидно, разбира се. Ще бъде около вас, или навън в реалността, ще се наложи сами да го потърсите.

Водолей

Опитайте се да контролирате емоциите си днес. Защото едно силно преживяване, навярно ще ви навлече сериозно главоболие или коремни спазми. Пощадете здравето си и странете от напрегнати мисли и разговори.

През този ден може да намерите късметче на пътя, но не и в живота за жалост. Звездите предполагат, че ще намерите сили да преодолеете липсата на късмет, и ви обещават много шансове още тази седмица.  

Риби

Звездите ви предупреждават, че през този ден може да бъдете доста нерви и раздразнителни. Така че не се поддавайте на променливото си настроение. В противен случай, не само ще разбиете вашата нервна система, а и тази на близкото ви обкръжение.

За ваша голяма изненада, днес се очертава късметът да ви споходи. Дали ще бъде за добро или не, това зависи единствено от вас. Тъй като ще бъдете под силни емоции има вероятност да изтеглите „късата клечка“. Така че бъдете особено внимателни днес.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.