Овен

Днес вашите отношения с партньорът ви ще бъдат напълно хармонични. Трябва да се насладите на това спокойно обединение, което няма да бъде нарушено от никого. Сътрудничеството с вашите колеги е важно, те ви възприемат добре и ви допускат по-близо до себе си. Няма да пропуснат да ви покажат удоволствието от съвместната ви работа и това, че ги оценявате високо. Обстоятелствата ще са благоприятни за вашите финанси. Очаквайте ден изпълнен с положителна енергия. Спокойствието, което излъчвате ще бъде очевидно за всички, за да видят, че вашият ум и тяло са в пълна хармония.

... За да се чувствате напълно потопени в спокойствие, дръжте се за хората, които успокояват сърцето ви...

Телец

Вашето настроение днес е над средното ниво. Ще бъдете  много разговорливи, което ви прави изключително популярна личност и ви поставя в състояние да можете да кажете на партньора си точно това, което иска да чуе. Бъдете предпазливи днес. Вие ще бъдете в състояние на обсада в собствения си дом и в семейния си кръг. Може да ви критикуват постоянно, че правите всичко погрешно. Бъдете внимателни, когато боравите с пари. Ако сте решили да инвестирате в покупка, която планирате от дълго време, изчакайте малко да отминат неблагоприятните събития, които могат да разстроят плановете ви. Ударете спирачките и се замислете как се отнасяте към тялото си. Стремете се да си оставите колкото се може повече време за почивка и релаксация.

... Преди всичко лоялността е дълг към нас, и едва тогава към останалите...

Близнаци

Има вероятност осми февруари да ви обгърне с тъмни мисли. Днешният ден вероятно ще ви изправи пред несигурни битки, това може да включва чувството за безполезност на работното място или да бъдете използвани до краен предел. Анализирайте всеки един от вашите приоритети и ще получите верният отговор. Проведете малък експеримент, колко от вашите приятели и колеги са заслужили доверието ви. Този ден ви поднася алтернатива за бягство от негативните мисли, може да се насладите на едно приятно пътуване или шопинг терапия. Късметът евентуално ще се окаже на ваша страна.

... Дори и едно цвете можеш да превърнеш в свой дом...

Рак

Вътрешният мир е препоръчителен за Раците през този ден. Има голяма вероятност вашата енергия да е изтощена за изпълнение на планираните задачи. Дайте си почивка. Малка разходка ще ви хармонизира, вземане на витамини и откриване на начина, по който да се освежи вашата емоционална енергия, която ще подпомогне измъкването ви от умората. По отношение на бизнеса, кариерата или финансите не е благоприятно да разчитате на външни лица или съвети от непознати. Съществува риск, някой умишлено да се опита да ви отведе в емоционален "лабиринт", от който няма да бъде възможно да излезете за дълго време. Управляващата планета Луна ви предоставя за сетен път възможността,  да се научите да гледате уравновесено на нещата.

...Най-добрият начин да накараш един мъж да свърши нещо, е да му намекнеш, че вече е стар за тази работа...

Лъв

Днешният ден предразполага да се движите с умерени темпове. Изгответе списък за важните задачи според възможностите ви, без излишности. Денят изисква да имате балансирано, приятелско отношение към всеки човек, с който се срещате. В краят на осми февруари, евентуално ще ви се предостави възможността да увеличите личният си успех в малките дела. Вашите положителни качества като привлекателна жизненост, любезност и толерантност, могат да ви изненадат приятно да срещнете нов приятел или да имате взаимодействие с възможен любовен партньор.

...Само една стъпка е достатъчна, за да преодолее ограничението, създадено от ума...

Дева

Днес следва да действайте според нуждите си без страх от преценка подхвърлена от този или онзи. Но все пак не забравяйте, че през този ден не трябва да чувствате, че сте над собствените си планове, желания  и задачи. Не бъдете нетърпеливи, използвайте своята аналитичност разсъждавайки далновидно. Шансът е с вас. Този ден ви дава предостатъчно време, за да се случат събития, които много ще ви улеснят. Към средата на деня трябва да се занимавате с въпроси, свързани със семейството и недвижимите имоти. Евентуално през вечерта ще се увеличи шансът да се направи голяма продажба, да се намери потенциален бизнес партньор за нови професионални проекти или да получите подкрепа от авторитетна личност в живота ви.

...Задушавам се от сплетни и интриги...от клюки и излишни "любезности"...

Везни

Има голяма вероятност вашето възхитително, позитивно настроение да бъде подкрепено от поредица положителни събития. Вероятно при тези приятни обстоятелства, може би ще се осъществи среща с приятел от близко или далечно минало. Този ден може да ви поднесе възможността да станете малко по-богати. Не игнорирайте нови и свежи идеи, предложени от добри приятели, но все пак пресметнете всички възможни рискове от това. Бъдете предпазливи, може да попаднете в клопките на манипулации и фалшиви флиртове.

...Има следствия от подобна - прекалена мечтателност...

Скорпион

Днес следва да обгърнете  повече внимание на близките членове от семейството. Вероятно е някои от тях да проявят недоволство срещу вашето безразличие. Препоръчително е да се отдадете на пазаруване, ала с мяра. На самотните Скорпиони не се препоръчва да се заблуждават в процеса на среща с нови познати. Определено съществува риск лицето, с което ще комуникирате романтично, да не е това за което се представя, тоест да има партньор или вероятно е обвързано с брак. Днес късметът не е с високи вибрации за вас, задоволете се и с малкото, което имате.

...Обиждат ме, но не изпитвам омраза... Дори в обидите намирам своите пропуснати уроци за да стъпя на земята...

Стрелец

Днес вероятно ще изпитате затруднения свързани в личните си отношения. Ще бъде добре да насочите цялата си енергия, за да отстраните тези проблеми. Приемайте всяка трудност като предоставена възможност. Вечерта трябва да бъде прекарана сред хората, които се тревожат за вас и са готови да ви помогнат. Денят не вещае да влизате в конфронтации въпреки, че ви е заложено да изпитвате афинитет към споровете. Бъдете внимателни при боравенето с пари, вероятността от загуба е голяма. Обърнете внимание на гръбнака си, твърде динамично действате.

... Разкрива се тайната на моето тайнство, прочит на сюжета на моята тъмнина, тътен от ден след нощ...

Козирог

Днес не следва да изпадате в паника от временни неуспехи, които ви предстоят. Този ден вероятно ще бъде изпълнен със спорове. Каквото и да се случи,  в каквато и ситуация да изпаднете, постарайте се да не се паникьосвате. Много от това, което ще се случва днес, няма да изглежда като истинност. Приемете го като даденост, критичната позиция няма да е във ваша полза. Шансът за промяна ще се яви в краят на този ден. Когато дойде вечерта, всички неприятности  от напрегнатия ден ще бъдат елиминирани. Всичко, което е било толкова объркващо по-рано, изведнъж ще стане изключително ясно. Сега е моментът да се погрижите за личната си красота, време е да си подновите козметиката или си купете екзотичен парфюм. Не унивайте, пари се губят и пари се печелят.

... Нищо, което се случва извън нас, не е толкова ценно, колкото това, което се случва в нас...

Водолей

Днешният ден ще ви предостави възможността да изпитате много щастливи обстоятелства. Вероятно ще трябва да общувате с прекалено много хора, както и да посетите невероятни места. Днес е възможно да откриете нови човешки хоризонти, да влезете в единомислие. Не се поддавайте на екстремни емоции, рискът от разочарование е огромен. Днес не е препоръчително да проявите самонадеяност, тествайки  партньора си в брака. Водолеите са подвластни на планетата Уран, която не насърчава излишна дързост, а се стреми да ви научи на истинската самоувереност. През този ден вероятно няма да се притеснявате особено за здравословното си състояние, наблегнете на рибните продукти.

... Рано или късно всичко започва отново, всичко продължава...

Риби

Днес може би ще пожелаете  да се потопите в мълчание. Ако имате възможност отделете време, за да се наспите добре или да се наслаждавате на любимите си занимания. Пред този ден не са препоръчителни физически натоварвания. В случай, че нямате възможност за покой и не можете да се отървете от неприятности и множество проблеми, следните препоръки ще бъдат от значение: превключете на позитивна “предавка”, не се самосъжалявайте, снижете своят темперамент и не се обвързвайте с чужди проблеми. Днешният ден вещае да не отхвърляйте помощ отвън, активно се отзовавайте на всяка добронамерено протегната ръка за съдействие.

... Не е интересно как се движиш, а какво те кара да се движиш…

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е  Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик  и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението. Цитатите са от негови публикации.