Овен

Не си изпускайте нервите и не се ядосвайте на половинката си днес, спорейки ожесточено. Преглътнете гордостта си и се опитайте да погледнете ситуацията от друг ъгъл. А дали наистина сте прави в позицията си?

Ще се наложи да бъдете особено предпазливи към работата си през този ден. Препоръчително е да обръщате внимание и на най-малките детайли в работния процес. Безработните да не се отчайват - и днес не им е ден.

Тройно критичен ден в сектор финанси. Опитайте се да не купувате и продавате, освен онези от вас, които работят в сферата на търговията. Денят не е благоприятен за сериозни инвестиции, по възможност ги отложете.

Телец

Емоционалната ви привързаност към партньора ви е много силна и това ви прави изключително чувствителни. Възможно е да се почувствате наранени от думите или постъпките на половинката ви. Забравете за всичко лошо, защото където има болка, има любов и много силни чувства.

Имайте готовност за неприятности на работното място през този ден. Очертават се много грешки в документациите и чести корекции на работните задачи. Едва ли ще съумеете да се справите с всичките си работни ангажименти, затова работете по-бавно и внимателно оглеждайте всичко.

И през този ден звездите няма да облагодетелстват онези, които се занимават с бизнес. Възможно е да реализирате някои печалби, но в повечето случаи нещата ще бъдат в застой. Свийте по възможност разходите, за да избегнете евентуална финансова криза.

Близнаци

Звездите днес са ви подготвили приятна изненада. Ще бъдете обсипани с любов от половинката си. Малко по-малко ще бъдете въведени в приказна романтична обстановка, която да ви накара да се отпуснете и да се насладите на любовта помежду ви.

На работното място не се очакват особени катаклизми, така или иначе дрязгите с някои от колегите ви вероятно ще продължат. Ако сте шефове, стегнете редиците на подопечните си. Безработните изключително трудно ще си намерят свободна работна позиция.

Вероятно ще останете доволни от този ден, защото се очаква да получите нови възможности и поръчки за вашия бизнес. Въпреки задаващите се напрежения, ще прескочите благополучно всяко едно препятствие.  Покупко-продажбите на недвижими имоти се очертават да бъдат относително добри.

Рак                                                                       

Въпреки че любовният ви живот днес ще върви изключително гладко, не са изключени сцени на ревност от страна на половинката ви. Не давайте поводи с потайни телефонни обаждания и чатове, за да съхраните красивата си връзка.

В сектор работа нещата се очертават са бъдат с тенденция надолу. За повечето от вас денят ще бъде изпълнен със спорове, конфликти и ниска работна ефективност. Макар и изненадващо, безработните ще имат много добри възможности, свързани с предложения за работа.

За хората, занимаващи се основно с бизнес, този ден се очертава да бъде капризен. Ако възнамерявате да извършите някаква финансова транзакция или инвестиция, ще се наложи бъдете особено предпазливи.

Лъв

Не бъдете прекалено спокойни, че имате човек до вас и може да си правите каквото пожелаете, тъй като има някой, който ви обича безрезервно. Една погрешна стъпка и чашата на търпението от страна на партньора ви, може да прелее и да се стигне дори до раздяла.

През този ден, може би ще бъдете изправени пред изключителни изпитания на работното място. Най-вероятно ще бъдете натоварени с много работни ангажименти и умората ще ви съпътства неотлъчно. Малцина от безработните, ще имат шанс да реализират своите надежди за работна позиция.

Успехите във финансовата сфера ще бъдат малко над средните стойности през този ден. Може да изпитате и някои рецесивни чувства за вашия бизнес и ще се наложи да вземете радикални мерки, за да възстановите щетите.

Дева

Любовта ще витае във въздуха при вас. Очаква ви е един прекрасен и незабравим ден, в който ще усетите истинските намерения на любимия ви човек. От вас се изисква само да сте напълно честни и открити с половинката си. Почувствайте магията на любовта днес.

Не се надявайте да постигнете добри резултати в комуникациите на работното си място днес. Вероятно ще влезете в конфронтация с някой ваш колега, с когото от дълго време си имате зъб един на друг. В резултат на това работната ефективност ще спадне и последствията няма да ви харесат.

Вероятно ще се сблъскате с някои усложнения във финансов план през деня. Затова избягвайте мащабни инвестиции и покупки, защото ще претърпите загуби. Очаквайте застой на продажбите, ако сте представител на автокъща за автомобили втора употреба.

Везни

Любовта при вас днес ще е нещо много сложно. Партньорът ви трудно ще прости някои ваши грешки, така че се подгответе за още един сърдит и нацупен ден. Имайте търпение, трябва малко време, докато всичко лошо си отиде от вас.

За онези, които работят в офиси, да очакват много динамични промени. Ако работите в сферата на услугите, ще бъдете изключително ангажирани през целият ден. За безработните - „Надежда всяка тука оставете“.

Трябва да бъдете много внимателни особено днес, защото има вероятност от целеви купувачи да се превърнете в импулсивни такива. Това ще доведе до изключително много харчене на пари. За онези от вас със собствен бизнес, ще им се предостави добра възможност да вложат средствата си в различни инвестиционни проекти и сделки.

Скорпион

Самотните ще имат неочаквана среща, която може да промени живота им в положителна посока. Неочаквано, може би ще открият сродната си душа съвсем скоро. Семейните да обърнат внимание на това, което често забравят да направят като жест към партньора си.

Напрежение и тревоги на работното място през този ден. Ако проявите търпение, най-вероятно ще преодолеете тези проблеми. На безработните ще им се наложи да удвоят своите усилия в търсене на работа.

Изглежда, че този ден е най-подходящото време да реализирате стратегическите си финансови планове, които могат да подобрят вашето финансово състояние. Опитайте се да спестявате там, където можете и се придържайте стриктно бюджета си.

Стрелец

За самотните любовта ще се носи във въздуха днес. Много е вероятно да срещнете някой специален човек, така че бъдете подготвени за едно вълшебно и зрелищно преживяване. За повечето семейни конфликтите са неизбежни, макар и дребни на вид.

Най-вероятно денят ще бъде напрегнат и труден в сектор работа. В случай, че желаете да избегнете денят да се превърне в двойно, че и в тройно критичен, не позволявайте да възникне конфликт между вас и колегите. Бъдете фини и дипломатични, въпреки че понякога „стреляте“ без предупреждение.

По възможност си разработете стратегически планове, които да ви помогнат да получите финансова възвръщаемост в най-добрия случай. Бъдете стриктни във всеки ваш подпис положен върху разплащателните документи.

Козирог

Влюбените ще бъдат галеници на Купидон. Семейните ще трябва да се опитат да смекчат тона си при разговорите с партньора си. Има риск някой от съпрузите да се окаже наранен или обиден. Самотните ще се радват на безгрижието си.

Може да очаквате леко увеличаване на напрежението и конкурентоспособността на работното място. Въпреки това ще завишите ефективността си, което ще затвърди вашите професионални качества.

Всичко, което е свързано с финансите, ще бъде доста по-сложно от очакваното. Това е така, защото се очертава да се сблъскате със сериозни парични проблеми. Не се отчайвайте, а забавете темпото на инвестиции и покупки.

Водолей

Луната днес е в съзвездието Скорпион, затова не може да очаквате спокойствие. Твърде вероятно е да преминете през драматични ситуации във връзката си. Направете всичко възможно да изгладите нещата, макар и за кратко, но не очаквайте чудеса, а напротив.

През този ден не се очертават сериозни конфликти на работното ви място. Отношенията с вашите колеги ще са относително поносими. Препоръчително е да не вземате допълнителни ангажименти или работа по съвместителство.

Положителните планетарни позиции ще благоприятстват подобряването на вашите финанси и придобиването на материални блага. Препоръчително е да се възползвате максимално от тези конфигурации, за да укрепите паричните си активи.

Риби

Харизмата, която излъчвате днес, ще накара партньорът ви да чака с нетърпение до вратата, да се приберете вкъщи. Всичко ще бъде предварително подготвено от вечерята до шампанското в спалнята. Много любов ви очаква през този ден.

Може би ще възникнат непредвидени събития, неочаквани ситуации или дори неуспехи, които ще забавят работния ритъм през този ден. Проблемите ще се дължат на закъснения в работните задачи, които са били отлагани от доста време.  

Вероятно ще се сблъскате с някои неочаквани разходи, предизвикани от пропуски в управлението на паричния ви поток. В такива неутрални или по-скоро неприятни обстоятелства, е препоръчително да запазите максимум търпение и липса на всякакви емоционални изблици.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.