Овен

Някои от вас вероятно се захласват по показните любови от сериали или филми, ала това може да ви отнесе извън реалността. А колко ценни могат да бъдат дори най-малките и незначителни детайли, когато ги споделите с любимият ви човек.

Вероятно, ще доминирате на работното си място днес. Това би могло да бъде причина за чувство на завист при някои от вашите колеги. След като имате особено влияние, ще бъде полезно да се възползвате от конструктивните забележки или идеи.

Трябва да внимавате с движението на паричният поток днес. Вземането на решение за инвестиции, ще бъде много по-практично. Възможно е да има променливи виждания в началото, но решението идва след сериозен анализ, а не влагането на пари, само защото така се налага.

Телец

Вероятно, ще се наложи да внесете известни корекции във връзката си, повече компромиси, прощаване на грешки и търпение. Може би, това е необходимо за поддържането на хармония. Днес може и да не сте в настроение, но това няма да ви оправдае, ако се стигне до усложнения в любовта.

Звездите ви съветват да се откажете от желанието си да сте в конкурентна позиция на работното си място. Опитайте се да надградите стойностни  взаимоотношения с вашите колеги.

Определено днес, очертаващият се спад на паричният оборот силно ще ви притесни. Предстои ви сериозен срив във финансов план. По възможност пощадете нервите си, съхранете себе си за идните дни.

Близнаци

Самотните, може би ще искат да прекарат известно време във връзка, но този опит вероятно нямо да бъде успешен. Добрата новина е за хората във връзка или са семейните, защото ще прекарат един прекрасен ден.

Вероятно, ще положите минимални усилия да бъдете добронамерени с колеги или подчинени, и това ще ви доведе до успех, но не и удовлетворение. Затова се съсредоточете върху отговорностите на работният екип.

Денят се очертава да бъде благоприятен във финансовият сектор. Използвайте всяка една добра възможност за инвестиции и покупки, тъй като е много вероятно да спечелите от вложените парични средства.

Рак

Планетарните позиции все още са достатъчно силни и ще повлияят добре върху взаимоотношенията ви. Ще бъде добре да се погрижите за партньора си. Отделете време, за да се насладите на някои споделени моменти заедно.

Ако сте ръководен кадър, ще се наложи да насърчите подчинените си. Причината за това ще е, че повечето от работният екип ще имат трудности и изпитват потребност от вашите съвети. Това ще осигури сплотеност и по-голяма работна ефективност.

Може би, днес ще се замислите, къде са слабите места във финансовата ви стратегия. Най-добре се консултирайте със счетоводният ви екип, а ако не сте в бизнеса, се посъветвайте с по-възрастните членове от семейството, които имат повече опит от вас.

Лъв

Ще бъде много добре, ако продължите да правите малки жестове към половинката си. Вероятно, ще ви се стори, че тези жестове са недостатъчни, но със сигурност ще добавят още по-благи стойности към връзката ви.

На работното ви място, може да се наложи да поддържате на ниво събирането и въвеждането на данни. Също така, подсилете комуникациите си с клиенти и колеги. Най-важното през този ден е, да поставите планирането като приоритетно.

През този ден ще трябва да внедрите максимата, колкото по-висок риск, толкова по-добра възвръщаемост. Изградете си такъв финансов проект, съдържащ комбинация от безопасни и рискови инвестиции, за да оптимизирате печалбите си.

Дева

Днес има вероятност от конфликти, ако не живеете сами с партньорът си. Затова най-добре ще бъде да прекарате повече часове навън, сред приятели или да си спретнете едно кратко пътуване.

Звездите ще ви предоставят възможността, да бъдете по-възприемчиви към очакванията на колегите си. Така ще можете да използвате този шанс на работното място, за да сте сигурни, че можете да изпълните всеки работен проект.

Днес, има голяма вероятност да се справите във финансовия сектор. Ако сте оформили добре бюджета си, няма нужда да се притеснявате от евентуални загуби. Може да активирате и някой друг от старите си проекти, които ще завишат приходите.

Везни

Планетарните позиции ще ви предоставят прекрасен ден за любовта. Взаимоотношенията с половинката ви ще бъдат изключително ползотворни. Самотните също имат много добри шансове да открият сродната си душа, стига да бъдат напористи, вместо стеснителни.

Пригответе се за изключително количество работа, което трябва да свършите. Едва ли ще имате друг избор, ще се наложи да вложите всичките си ресурси, за да се справите.

В случай, че продавате автомобили като частно лице или имате автокъща, опитайте днес да направите сериозни отстъпки. Вероятно, ще претърпите парични щети от един автомобил, но в крайна сметка като цяло ще успеете да се освободите от возилата струпани в автопарка.

Скорпион

Този ден ще бъде може би един от най-запомнящите се. Дали ще бъде изпълнен с етюди от Ромео и Жулиета, или ще бъдете свидетели на апокалиптични епизоди, ще зависи единствено от вас, по-скоро от емоционалната ви нагласа. Бъдете добронамерени и ще получите подкрепа от половинката си.

Може би, сте привикнали с чувството, че на работното място всичко ще върви така, както сте го планирали. Днес, вероятно ще се постави край на тази серия. Ще бъдете притиснати от обстоятелствата и ще се наложи да приемете допълнителни ангажименти. Това няма да ви се хареса, ала така или иначе ще се наложи да се ангажирате.

Колкото и да се чувствате либерални, освободени от мисълта за известни парични лишения, през този ден ще се наложи да проявите консерватизъм. Затова се опитайте да спестите малко средства, за да не се наложи след време да потънете в кредити и заеми.

Стрелец

Някои от вас ще почувстват, сякаш планетата на любовта ви е обърнала гръб през този ден. В случай, че сте ангажирани, не се впускайте в излишна конфронтация, необходими са повече отстъпки и от двама ви. Самотните все още ще си останат с надеждата.

Бъдете така разумни, да не започвате нова работна дейност, преди да сте си довършили предната такава. Нещо повече, извършете няколко прегледа на старият ангажимент. Това ще ви бъде от полза в професионален план.

Денят е благоприятен за сделки, покупки, подписване на договори и документи. Това не означава, че рисковете са неизбежни, придържайте се към танцът танго, две напред, една назад - метафорично казано. При едни разумни решения, успехът ви ще е над 80%.

Козирог

Днес, може би всичко ще ви се струва романтично и вероятността да хлътнете до уши е голяма. Бъдете готови да се влюбите в човекът от срещата ви. Семейните да се възползват от чудесният ден да укрепят любовта си още повече.

Вероятно, вече не ви е достатъчно само да работите за някой друг и да осъществявате добри продажби. През този ден ще имате шанса да убедите шефове и колеги, че заслужавате много повече от финансово възнаграждение.

Бъдете маневрени, защото финансовите изненади ще ви дебнат от всеки храст. Проверете си задачите за днес, да не би нещо да сте пропуснали, такси, дължими суми, съмнителни оферти и прочие. Денят е финансово благоприятен, но имайте едно наум.

Водолей

Денят се очертава да бъде мрачен, опитайте се да гледате на нещата по-ведро, няма смисъл да се задълбавате из дебрите на тъгата. Все пак не забравяйте, че не сте сами и партньорът ще ви подкрепи в трудните за вас времена.

През този ден се налага да бъдете особено предпазливи на работното си място. Активирайте интуицията си на максимум, за да имате възможност за преценка на най-неприятните ситуации, които евентуално ще възникнат. Възможни са всякакви сценарии.

Звездните позиции са благоприятни относно вашите финанси. Препоръчително е да инвестирате разумно, ако възникнат критични ситуации. Най-вече избягвайте влизането в дългове, особено днес.

Риби

Някои от вас, навярно ще се опитат да направят впечатление на своята половинка, но могат да останат разочаровани от факта, че партньорът няма да им обърне внимание. Не страдайте, когато най-малко очаквате, ще получите желаното от вас, при това още днес.

Ако все още сте безработни, днес има вероятност някоя обява за работа  да ви привлече. Бъдете активни в тресенето, тъй като е много вероятно да получите покана за интервю. А каква по-добра възможност от тази, да успеете на реализирате очакванията си?

Най-вероятно ще сте наясно с финансовите си планове за този ден. Въпреки това, преди да инвестирате или направите набелязаните покупки, се консултирайте с експерти. Може и да получите много по-адекватна схема за действие.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.