Овен

Би следвало да сте особено чувствителни към всички желания и настроения на любимият човек. Опитайте се да предугадите променливите събития, които могат да предизвикат признание от страна на страстта.

Днес условията за труд на работното място може да не се променят към по-добро. Ако няма спешна нужда, тогава се въздържайте от изготвянето на финансови и статистически отчети.

Денят ви няма да е особено добър във финансово отношение. Ще трябва да изплатите дълговете си и да се погрижите за плащането на някои сметки. Направете подробно проучване, преди да пристъпите към каквото и да е било разплащане.

Телец

Играта, която ще играете с партньора си днес си има своите правила, въпреки че може да скрити и трудно забележими. Преценете всеки ваш ход, за да не се окажете в неблагоприятната позиция от играта „Не се сърди човече“. Уверете се, че сте запознати с правилата на играта днес.

Днес, може би ще си отдъхнете с облекчение, че сте свършили с работата по нещо, по което отдавна работите. Осигурете си време, в което да си почините пълноценно и да се заредите с нови сили за бъдещите ви проекти.

Очаквайте добри приходи днес, плод на усилената ви работа. Ще може да си позволите някои по-луксозни покупки, които да ви зарадват. Не забравяйте да добавите и малка сума към спестяванията ви.

Близнаци

Склонни сте да криете емоциите си и трудно правите любовни изповеди. И този ден ще е такъв, нищо няма да е в състояние да ви накара да разкриете чувствата си, колкото и страст, и любов да витае около вас.

Най-важното нещо за вас днес е да не бързате. Седнете спокойно и отсейте добрите идеи от лошите, без натиск от други колеги  или фирми. Вземете важните решения по възможност насаме, след дълъг размисъл и анализ.

Денят се очертава като добър за финансите ви. Ако съумеете да проведете някои разговори с правилните бизнес партньори и хора на управленска позиция, ще разшитите възможностите за растеж в бизнеса ви.

Рак

Внимавайте с обещанията, които давате на половинката си днес. Не казвайте нищо, за което бихте съжалявали по-късно. Нека любовта ви не е обвързана с материални неща, които партньорът ви иска.

Днес, вероятно ще мечтаете за по-престижна и високо платена работа и ще проклинате настоящата си позиция. Ще се наложи да слезете от облаците и да се примирите със ситуацията в момента, за да си изпълните задълженията на работното място през този ден.

Ще се радвате на възможността да разполагате с повечко пари през този ден. Въпреки, че късметът ще е с вас, не харчете всичко до стотинка, за да не изпаднете в положение, при което трябва да прибегнете към заеми от приятели.

Лъв

Днес, ще сте склонни да прекрачите някои свои принципи и правила по отношение на личните отношения. Не си позволявайте изневяра под каквато и да е форма, дори да е само мисловна.

Поставете си ясни цели в работата днес и ги следвайте неотлъчно. В противен ще се лутате безцелно и няма да свършите нищо полезно. Започнете с най-важните и неотложни задачи още рано сутринта.

Ще се радвате на добро финансово състояние днес. Парите, които планирате да похарчите ще са свързани със семейството ви. Екскурзия или нещо за дома ви, което да се ползва от всички, ще бъде добра инвестиция в този ден.

Дева

Ако от скоро имате връзка и очакванията ви са твърде големи, то не вярвайте на обещанията на партньора си, докато не го опознаете по-задълбочено. Семейните ще имат приятни преживявания и емоции свързани с нови придобивки.

При изпълнение на своите ангажименти в текущата си работа, ще се сблъскате с „повреди“ и несъответствия от различно естество. Вероятно ще бъдете натоварени или назначени да изпълнявате необичайни за вас задължения.

Вероятно ще се насочите към нов източник на доходи, извън основната ви работа. Инвестиции ще са успешни през този ден. Ако не сте доволни от настоящото си финансово състояние, то още днес може да въведете някои промени, които ще ви доведат до успех.

Везни

Ако сте необвързани, днес може да разчетете погрешно някои знаци и жестове на противоположния пол, правейки си прибързани заключения. Нещата няма да се развият по очаквания от вас начин в този ден.

Най-вероятно ще имате склонност да обидите някои от колегите си, отправяйки им остра критика. Старайте се да се държите професионално и да не изпускате нервите си.

Нещата с финансите ви, не изглеждат добре днес. Финансовата ви стабилност е доста разклатена. Натрупаната умора във вас, изчерпва силите ви и вероятно ще ви е все по-трудно да измислите решение на проблемите ви, свързани с парите.

Скорпион

Изглежда ще ви бъде трудно да стоите на дистанция от любимия си човек, тъй като ще е непрестанно в мислите ви. Поддържайте връзка по телефона и споделете на половинката си, колко много ви липсва.

Ще кипите от енергия на работното си място и не се страхувайте да насрочите повече от една работни срещи. Ще сте изключително продуктивни и креативни през този ден.

Успешен ден за реализиране на добри приходи, особено ако работите на свободна практика. Уверете се, че мястото, на което спестявате парите си е надеждно и сигурно.

Стрелец

Удивително е как се разпространяват слуховете от уста, на уста. Не обръщайте внимание на хорските приказки и не споделяйте много лична информация дори с най-близките си. Не позволявайте другите да „диктуват“ какво да се случва с връзката ви.

Силата ви е в това да творите и да създавате нови неща, но днес ще трябва да забавите малко темпото и да се отдадете на по-скучни дейности на работното място, като преглеждане на различни документи.

Направете някои промени с финансовите си планове, за да сте сигурни, че ви остава добра сума за спестяване. Купете само най-неотложните неща, подминавайки всякакви изкушения.

Козирог

Вероятно, днес ще се уморите да повтаряте едни и същи наставления на партньора си. Не се ядосвайте, ако се прави, че не ви чува. Една искра и много лесно ще пламне конфликт помежду ви.

Може би ще се чувствате като двигателят на работния процес. Вероятно, никой нищо няма да свърши самостоятелно без вашата помощ, независимо дали ви казват колко ви ценят като кадър за фирмата, в която работите.

Страхотен ден, в който ще се почувствате богати и успели. Самочувствието, което ще ви дадат спечелените пари, ще ви накара да се почувствате на върха на щастието. Насладете се на спечелените пари, но харчете разумно, все пак.

Водолей

Добре опипайте почвата днес, преди да предприемете каквито и да е действия, които да ангажират партньора ви. Колкото и опит да имате и да си мислите, че познавате добре човека до вас, настроението на половинката ви може да е необяснимо лошо и плановете ви да пропаднат с гръм и трясък.

Ако дадените методи и способи, с които си служите на работното ви място, не дават желания резултат, то ще трябва да измислите нещо ново и да се позаинтересувате за новостите в сектора, в който работите.

Денят предразполага към издигане в кариерата и повишаване на възнаграждението ви. За да стане това факт, ще трябва да инвестирате средства в курс за повишаване на квалификацията си или чуждоезиково обучение.

Риби

Днес, ще сте обект на желание на много хора и от всякъде ще валят покани за излизания. Ако сте обвързани, отклонете всички предложения и останете с партньора си, колкото се може повече време.

Чудесен ден за корекции на документи на работното ви място. Ще имате око като  на ястреб днес, откривайки с лекота грешките още от пръв поглед.

Ще разполагате с всичко, от което се нуждаете, за да подобрите печалбите от бизнеса си. Контактите с бизнес партньори, с които ще се запознаете, ще са важни за вас през този ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.