Овен

Далечен роднина или познат може внезапно да се опита да насочи вниманието си към вас с цел интереси. Би било добре да бъдете предпазливи спрямо такава фамилиарност. В крайна сметка трябва да защитавате собствените си интереси.

Положителните развития във вашата кариера могат да развият бързо през този ден. Затаете дъх за допълнителна радост, защото когато нещата започнат да вървят добре и ще продължат да се подобряват.

Изглежда, днес ще имате някои финансови затруднения. Не изпадайте в паника, тъй като знаете, че трудностите ще ви направят по-креативни и благодарни за това, което имате.

Телец

Нещата в личен план, които сте оставили незавършени през последните няколко дни, могат да се върнат отново да ви преследват. Не се подавайте на вътрешния стрес, който произтича от това. Най-добрият начин за излизане от  ситуацията е да се уверите, че правите всичко възможно, за да се справите с проблемите.

Най-важното нещо, което ви предстои да направите днес е добре да планирате деня си с всичките ангажименти по часове. Събирането на информация от различни източници ще ви помогне да вземете най-точните решения.

Малко допълнително заработени пари няма да са ви излишни, така че не отклонявайте дори и малките поръчки. Оползотворете свободното си време с малко повече работа, за да сте по-спокойни за финансите ви.

Близнаци

Може би, най-неочаквано ще се сблъскате лице в лице с привидно неразрешими проблеми от личен характер днес. Със сигурност обаче  ще се справите по най-дипломатичен начин с въпросните изненади.

По всичко изглежда, че денят ви ще премине чудесно и много продуктивно. Работата ви по проекти ще върви добре, но не забравяйте да си правите малки почивки за кафе и презареждане.

Бизнес сделките ще вървят добре днес, така ще си насрочете среща за преговори с вашите партньори в бизнеса. Обърнете внимание на срока на договорите, които подписвате.

Рак

Направете всичко възможно да прекарате време с хора, които са ви помогнали. Изразяването на благодарност може да бъде един от най-добрите начини да подобрите личните си отношения.

Днес, ще се наложи да се запознаете с всички подробности около проекта, по който работите. Ако всички отбягват трудностите и проблемите, то вие ще сте тези, които ще доведат нещата докрай. Очаква ви тежка работа.

Среща с ваш познат би се отразила добре на финансите ви, тъй като ще ви възложат допълнителна работа във вид на частна поръчка, която ще бъде добре дошла за вас. Парите скоро ще дойдат при вас.

Лъв

Трудни и тежки отговорности вероятно ви предстоят в личен план днес. Все пак няма нужда да се депресирате. Някой, който е близо до вас, ще бъде готов да ви предостави необходимата подкрепа, ако я поискате. Трудните времена никога не траят вечно.

Борбата с конкурентите ви няма да е никак лека. Очаквайте подли номера от някои ваши колеги и приказки зад гърба ви. Просто, гледайте отстрани и внимателно наблюдавайте поведението на всеки един и много неща ще ви станат ясни.

Не позволявайте емоциите ви да повлияят на сделките и работата ви, откъдето идват приходите ви. Импулсивните решения няма да са добри за вас, така че се въздържайте от бързи и необмислени действия.

Дева

Възможно е да изпаднете в неистова криза от агресивните набези на близък човек до вас. Ако това произхожда от партньора ви ще се разстроите до такава степен, и в крайна сметка ще се притесните за оцеляването на връзката ви.

Новите изисквания в работата ви може да малко напрягащи, но ще се наложи да сте гъвкави и адаптивни към новите обстоятелства. Положете усилия да се научите на това, което не знаете, за да може сами да си вършите работата, без да сте зависими от другите.

Днес ще се радвате на добрите си финансови навици, които ви позволяват да спестите част от приходите ви. Може спокойно да се наградите с нещо много желано, за да имате стимул да продължите в същия дух.

Везни

Днес е възможно отново да се изкушите да предоставите непоискани съвети. Най-добре е да не давате съвети, освен ако не сте помолени за това. Дори и да имате най-добрите намерения в сърцето си, най-вероятно ще бъдете изтълкувани погрешно.

Подгответе се за голям скок в кариерата ви след една голяма ваша изява. Тренирайте речта си пред огледалото, докато не я научите наизуст, за да излъчвате необходимата увереност. Спечелете публиката си.

Вероятно, няма да получите сумата, която чакате точно днес, но имайте търпение и продължете да работите все така усърдно. Много скоро ще имате възможността да харчите на воля парите, които сте си спечелили.

Скорпион

Навярно ще започнете да обмисляте или ще направите дързък  ход за промяна в живота си през този ден. Ако е така, уверете се, че не действате прибързано. В своята сприхавост често хората допускат фатални грешки.

Старайте се да не се набивате на очи в службата ви днес. Вниманието, което бихте привлекли, вероятно ще е отрицателно, така че си вършете работата тихо и кротко, без много показност.

Време е да си почините от изтощителното пресмятане на всеки един разход в името на спестяването. Позволете си да се поотпуснете днес и да си доставите удоволствие и глезеща процедура, когато отлагате от месеци наред.

Стрелец

Има вероятност да ви се провалят плановете за някакво продължително пътуване или летуване. Може би ще имате разногласия с половинката си относно дестинацията. Бъдете убедителни, поставяйки железните аргументи във ваша полза.

Отметнете по-голямата част от работата ви, тъй като утре ще ви бъде изключително напрегнато. Извинете се на ваш колега или шефа ви, ако сте допуснали някаква грешка или има известно забавяне, което спъва работата ви.

Парите ще ви намерят днес. Оглеждайте се за изгубени пари по пода или улицата, много е вероятно да намерите пари днес. Също така, неочаквано ваш близък може да ви върне парите, които по-рано сте дали на заем.

Козирог

Тъжни мисли може да ви обземат през този ден в личен план. последните седмици на този месец. Вероятно сте били наранени от любим човек и сега преживявате тежките слова. Отблокирайте горестите, не си заслужава!

Не се опитвайте да спорите с колегите си по дадени бизнес въпроси, тъй като най-вероятно ще останете разочаровани. Игнорирайте клюките и обсъждането на хора, които не присъстват сред вас, за да си нямате проблеми по-късно.

Няма смисъл да се разстройвате от финансовите си проблеми, мислейки какво да правите. Решението е да запретнете ръкави и да работите на две или три места, ако се наложи, за да може да изплатите всичките си дългове и сметки.

Водолей

Може да почувствате внезапна промяна в обичта си към някой днес. Вероятно е човек, който не заслужава повече да отделяте време за него. Въпреки това бъдете повече от обективни, защото преценката ви би могла да се окаже погрешна.

Мечтаете за промяна и нов ред в работата ви, то тогава бъдете креативни и създайте нещо нетипично с вашият почерк на работа. Ще оберете овациите и всички ще започнат да гледат на вас с друго око.

Трудностите с финансите по време на криза са нещо обичайно за почти всички, така че и да се оплаквате, няма да промените нещата. Трудните времена ще отминат, както след бурята изгрява слънцето.

Риби

Неясно чувство на безпокойство може да ви сполети през този ден. Не си губете времето, опитвайки се да анализирате или прекалено да мислите откъде може да дошло това чувство. Избягвайте да се притеснявате, връзката ви не е застрашена.

Има вероятност някои ваши колеги да ви помолят за съдействие и след това ще пожелаят щедро да се отблагодарят. Постъпете благородно, защото добрата репутация струва повече от златото. А и успехът не винаги се измерва материално.

Проблемите с парите могат да доминират в живота ви този ден, но това няма да е изцяло ваше собствено занимание. Партньорът или близък роднина също може да стои зад проблема. Въпреки това с духа си, вие бързо ще отскочите от тази неуспех.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.