Овен

Очертава се щастлив ден за тези от вас, които са необвързани. Най-после молитвите ви ще бъдат чути и съвсем случайно може да срещнете съдбоносният за вас човек. Семейните е добре да обърнат повече внимание на половинката си, вместо на работата.

Днес ще имате много добри идеи, които ще искате да реализирате, но ще се наложи да потърсите помощ от колега, за да ги доусъвършенствате. Няма нужда се мъчите сами след като работите в екип от специалисти.

Малко по-малко приходите ви ще се увеличават през този ден. Разбира се, ще трябва много усилена работа, за да се насладите на финансовият еквивалент, който очаквате. Бъдете по-сдържани с пазаруването днес.

Телец

Ако някога сте се съмнявали в избора си на партньор и сте се питали дали това е човекът за вас, то днес вероятно ще се убедите, че изборът ви е бил правилен и няма по-подходящ за вас партньор.

Целите за кариерата си, които сте си поставили още преди няколко месеца, днес може да осъществите на практика и да финализирате всички детайли. Препоръчително е да работите в екип и да се вслушвате в съветите на колегите ви.

Днес, може да имате някои противоречия с членовете на семейството ви за някои предстоящи покупки. Съсредоточете се върху големите неща, вместо да спорите за дреболии.

Близнаци

С настоящата планетарна конфигурация ще усетите духовната връзка между вас и партньора ви, която ви държи здраво свързани един към друг. Отворете сърцето си и споделете най-съкровените си тайни през този ден.

Сега е момента да си направите необходимата ревизия за постигнатото през изминалата половин година, за да набележите план за действие за останалите шест месеца. Денят е подходящ за нови проекти, вземане на важни решения и сключване на договори.

Днес, може да се почувствате като нов човек с всичките материални блага, с които разполагате. Всички трудности и промени, през които сте преминали, най-накрая ще дадат своите плодове. Управлявайте финансите си по най-добрият начин сега, когато банковата ви сметка е пълна.

Рак

Това, от което партньорът ви днес ще има нужда е свобода, за да прави каквото пожелае сам без вашият надзор. Позволете на половинката си да опита нови неща, за да запазите мира и любовта в семейството си.

Вземането на решения днес свързани с работата ви, ще бъде почти невъзможно. Вместо да мислите с часове и да няма никакъв резултат от това, по-добре се консултирайте със специалист, за да се справите с проблемите. Комуникацията ще е ключова днес.

Днес, може да ви се наложи да се борите с някои ваши по-консервативни близки, които имат различна гледана точка от вашата, когато става дума за харчене на пари. Въпреки всичко, след всички дебати за новото време, ще разберете, че новите ви идеи не са чак толкова нови, а са добре забравени стари.

Лъв

Ако до сега сте се примирявали и премълчавали негодуванието си по някои въпроси, то днес трудно ще се сдържате и има голяма вероятност да се скарате с любимия ви човек. Но не се притеснявайте, тъй като тези настроения бързо ще отминат и скоро отново ще сте в добри отношения.

Днес, може да забележите много промени на работното ви място, включително и като поведение от страна на ръководството ви. Бъдете гъвкави и се съобразете с новите правила, без значение как е било до вчера. Както се казва - всяка заповед е предпоследна.

Не се поддавайте на емоционално пазаруване днес. Най-добре финансовите ви решения да бъдат добре обмислени предварително, вместо да вземете първото нещо, което ви хване погледа. Ако смятате да инвестирате, то внимавайте и гледайте процентът на риск да е минимален.

Дева

Ако сте планирали нещо специално за любимият ви човек, то най-вероятно ще получите неочакван отказ. Не се гневете на тази реакция, а запазете спокойствие и оставете нещата да се оправят от само себе си. По-късно, вероятно ще разберете, че това, което се е случило си е имало своята причина и обяснение, и дори е станало по-добре, че срещата ви се е отложила.

Днес може да усетите, че през вас преминава невероятна творческа енергия, която в съчетание с богатото ви въображение, може да ви отведе до нещо велико. Кариерата ви определено процъфтява в този момент на усилено творчество.

С настоящата планетарна конфигурация даваща ви просперитет в сектор финанси, ще може да си позволите някои неща, от които до момента сте се лишавали. Доставете си удоволствието да се поглезите с това, което обичате. Обвързването с бизнес партньори и колективното инвестиране не са препоръчителни днес, тъй като има опасност да бъдете използвани.

Везни

Днес има вероятност да развалите отношенията си с някой близък от семейния ви кръг. Не търсете вината в другите, тъй като някои от постъпките ви вероятно са наранили вашият близък и сега ще трябва да изтърпите последствията. И все пак корабът още не е потънал и нищо не е загубено, стига да се поучите от грешките си.

Най-големият ви враг днес ще бъде вашата нерешителност на работното ви място. За да не бъдете в застой в работните си задачи, ще трябва да поемете някои рискове, за да продължите напред.

Лишенията, които се е наложило да изтърпите са ви научили да разполагате с ограничен бюджет и внимателно да пресмятате и обмисляте всяка покупка. Тези ваши умения ще са ви ценни, за да увеличите спестяванията си. Не се поддавайте на емоционално пазаруване, за да не изхарчите наведнъж всичко, за което сте работили до момента.

Скорпион

С настоящата планетарна позиция, вероятно вие и вашият партньор ще имате коренно различни позиции по някои въпроси. Очаквайте разпалени спорове и дискусии, в които всеки от вас ще е на противоположното мнение. Все един трябва да отстъпи, така че по-добре се съгласете с гледната точка на половинката ви.

Подгответе се за нов цикъл във вашата кариера, през който ще може да реализирате целите си за този месец. Разбира се, няма да ви е никак лесно с редуването на възходи и падения, но звездите ще са на ваша страна днес.

Денят е благоприятен за изграждане на мостове с бизнес партньори, които ще ви помогнат да увеличите финансите си в бъдеще. Тези от вас, които не се занимават с бизнес, може да очакват финансови постъпления от роднини или ваш приятел да ви изненада приятно като ви върне парите, които сте му дали на заем.

Стрелец

С настоящата планетарна конфигурация е много вероятно да узнаете някои интересни факти за партньора ви в положителен аспект. Това може да ви помогне да направите връзката си още по-романтична. Имате всички шансове да изживеете любовта на живота си.

Информацията, която ще получите днес, може да ви накара да приложите нов подход в работата ви, който да е съобразен с обстоятелствата и особеностите на клиентите ви. Бъдете деликатни, за да не засегнете някого през този ден.

Нищо няма да е в състояние да развали доброто ви настроение днес. Финансовото ви състояние е стабилно и мислите ви вероятно ще бъдат насочени към това коя стая да ремонтирате от дома си или как да промените интериора.

Козирог

Най-вероятно, днес ще ви се иска да останете насаме със себе си, без да бъдете обезпокоявани дори от партньора ви. Обяснете това на половинката си, за да не се обвинява, че вината за унилото ви настроение е нейна.

От мислите ви какво сте постигнали за изминалата половин година, вероятно ще се окажете на кръстопът на къде да поемете в кариерното си развитие. Оценете напредъка си и намерете начин, по който да бъдете още по-продуктивни.

Днес може да очаквате финансова подкрепа от близки и роднини, която ще ви помогне да реализирате бизнес идеите си. Работата ви с бизнес партньори ще е ползотворна и вероятно ще ви донесе добра печалба в бъдеще.

Водолей

Вероятно, днес ще сте много объркани от случващото се и редуването на положителни и отрицателни емоции. Забравете за всичко негативно и насочете мислите си към това да бъдете по-спокойни. Вярвайте на партньора си и не се отдалечавайте от любимия ви човек.

Бързата ви мисъл и уменията ви да общувате днес ще са ви от полза при вземане на решения. Вместо да прекарате деня в дълги обсъждания, направете това, което ви подсказва интуицията и сделките ви вероятно ще бъдат успешни.

Старайте се днес да не харчите големи суми. Оставете инвестициите за друг по-благоприятен ден. Пазете се от кражби и измами през този ден. В никакъв случай не давайте пари на заем, колкото и да ви умоляват.

Риби

Настоящата планетарна конфигурация, вероятно ще ви даде знак, че днес трябва да се постараете всеки от вас да прави това, което му харесва в своето лично пространство. Тази дистанция дори за няколко часа ще направи срещата ви по-късно много по-вълнуваща и забавна.

Днес, ще имате шанс да направите огромни крачки в кариерата си, които да ви отведат под светлината на прожекторите. Възползвайте се от благоприятното разположение на звездите и направете това, което до момента сте отлагали.

Управлявайте мъдро финансите си, за да запазите баланса си положителен. Ако се наложи въведете необходимите промени в бюджета си и не се отклонявайте много от целта си, харчейки за непотребни вещи или дрехи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.