Овен

Сутринта ще сте доста романтично настроени и вероятно ще сипете комплимент след комплимент на партньора ви. В края на деня, обаче обзети от грижи и проблеми в работата, умът ви ще бъде зает с други мисли.

Жълтият калцит е камък, който се свързва с чакрата на Слънчевия сплит, вашият център на доверие. Дръжте парче жълт калцит в левия си джоб, за да се почувствате насърчени и мотивирани да споделите мислите си с другите.

Телец

Вероятно, днес ще сте нетърпеливи да приключите по-бързо с всичките ви задачи за деня, за да ви остане повече време, което да прекарате с любимия ви човек. Подгответе се за гореща нощ.

Лабрадоритът е креативен, интуитивен кристал, който ще ви свърже с висшия ви Аз днес. Поставете лабрадорит до мобилното си устройство, докато работите, за да вдъхновите своите мисли и идеи.

Близнаци

Опитайте се да общувате спокойно и уравновесено с партньора ви, без да влизате в спорове. Дайте своите предложения по обсъждания въпрос, без непременно да налагате мнението си.

Опушеният кварц е заземяващ камък, който ще ви помогне да се отпуснете и да се доверите на себе си днес. Поставете парче опушен кварц в чаша питейна вода за 30 минути, за да създадете лечебен кристален еликсир.

Рак

Планирайте времето си и си направете списък с всичко, което трябва да свършите през този ден. Не забравяйте да си добавите и точка, която да включва нещата, които да направите с партньора ви – излизане, разходка или обща вечеря, зависи от вас.

Тибетският кварц е един от най-мощните кристали, поглъщащ негативизма и лекуващ нервната система. Включете парче тибетски кварц в ежедневието си, като го държите или поставите близо до лявата страна на тялото си.

Лъв

Необвързаните ще имат шанс да срещнат интересен и впечатляващ човек, който да отговаря на очакванията ви. Послушайте интуицията си, когато става въпрос за лични отношения и смело заявете чувствата и намеренията си.

Шунгитът е древен камък с лечебни свойства, който облекчава стреса, защитава духа и детоксикира енергията. Носете парче шунгит в левия си джоб, за да насърчите растежа на хармонията днес.

Дева

Не сдържайте емоциите си и позволете на всичките ви чувства и страст да излязат наяве. Позволете си да изкажете всичките си щури мисли и чувства, колкото и странни да са те.

Синият кианит е камък, който лекува и балансира всичките седем основни чакри на тялото. Дръжте парче син кианит до една от чакрите си, докато дишате дълбоко, за да хармонизирате всички енергийни центрове.

Везни

Звездите ви съветват да отидете на място, където има много хора, тъй като може да завържете някои полезни контакти, от които да излязат добри приятелства. Най-добре да не си оставате вкъщи днес.

Пейзажният ахат вдъхновява духа и ще ви помага да се чувствате по-самоуверени и артистични днес. Дръжте парче пейзажен ахат в лявата си ръка, за да подобрите интуицията си и да изчистите ума си.

Скорпион

Много е вероятно да се почувствате самотни и потиснати днес, особено ако партньорът ви е излязъл рано и не е до вас. Може да се обадите на ваш приятел и да си поговорите за нещата, които ви вълнуват и тревожат.

Тревистият ахат е кристал, който ще ви помогне да развиете идеите си, следвайки интуицията си днес. Поставете парче тревист ахат близо до себе си, когато работите или вземате решения, за да се свържете с вашия център на мъдростта.

Стрелец

Звездите ще са на ваша страна през този ден и тенденцията ще бъде такава, че да доминирате над партньора ви. Може да изслушате мнението на половинката си, но последната дума ще е ваша.

Апофилит е камък, който изпълва духа ви с бяла светлина, покачва вибрациите, давайки ви тласък на енергията. Дръжте парче апофилит в лявата си ръка и дишайте дълбоко всеки път, когато имате нужда от искра светлина.

Козирог

Ако ви е трудно да си отговорите на въпрос, който си задавате относно връзката ви, то просто трябва да перифразирате и да си дадете възможност за свободен отговор, вместо само с кратък отговор „да“ или „не“.

Халцедонът е камък на състраданието и добротата, този камък ще ви помогне да изпитвате по-нежни чувства към любимите си хора. Дръжте парче от този кристал в левия си джоб през целия ден, за да насърчите позитивността.

Водолей

Възможно е днес да имате малки спорове и търкания с партньора ви. Най-добре се концентрирайте върху бъдещето ви и не отваряйте стари рани от миналото ви.

Апатитът е камък, който насърчава ентусиазма към живота, позволявайки ви да почувствате още повече благодарност от близките си. Днес носете парче апатит със себе си, за да бъдете над нещата.

Риби

Всякаква домакинска работа би ви подействала като психотерапия и би позволила на ума ви да се освободи от всякакви мъчителни мисли и проблеми. Елиминирайте стреса докато чистите, миете чинии, готвите или перете.

Мъхестият ахат е камък, който насърчава силата и смелостта, помагайки ви да се изправите срещу предизвикателни емоции днес. Дръжте парче мъхов ахат в джоба си или в чантата си за насърчаване на енергията си през целия ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.