Овен

Днес, ще трябва да се справите с някои лични проблеми, които сте имали наскоро. Поемете отговорност за действията си и се постарайте да не противоречите на партньора си за всяко едно нещо. Макар и бавно, нещата ще започнат да се оправят при вас.

Вероятно, трудно ще се събудите след един горещ почивен ден. Очаква ви един дълъг работен ден, изпълнен с много перипетии. Концентрирайте се, за да може да се справите със задачите и работата ви да бъде продуктивна.

Във финансово отношение, този ден е неблагоприятен. Затова избягвайте по възможност да правите рискови инвестиции и импулсивни покупки. И все пак, ако това е неотложно ще трябва да се консултирате със специалисти, за да избегнете евентуални загуби.

Телец

Навярно ще изпитате удовлетворение от уменията ви да се справяте с всеки един проблем, който ви се изпречи на пътя. Аргументите ви ще са достатъчно убедителни и лесно ще излезете от някои неблагоприятни ситуации. Говорете ясно и открито с партньора си.

Може би, не сте доволни от работата си или се гневите на настоящото ви работно място. Но ще трябва да приемете реалността, без значение дали ви харесва или не. На този етап нямате друга възможност, освен сегашната си работна позиция.

Денят се очертава да бъде добър за вашите финанси. Звездите ще ви подкрепят, за да откриете и да се възползвате от финансовите си възможности. Въпреки това, едва ли ще имате възможност да се задоволите с всичко, което сте планирали, важното е че сте в златната среда.

Близнаци

Денят е подходящ да обсъдите някои важни неща и правила за връзката ви, които да я направят още по-силна и устойчива. Романтиката ще присъства около вас, така че може да споделите желанията си без притеснения.  

Въпреки, че е началото на работната седмица, ще имате възможността да си отдъхнете. Може да релаксирате дори, защото няма за какво да се тревожите на работното си място. За жалост при безработните е обратното, да се готвят за усилено търсене за свободна работна позиция.

За да увеличите приходите си през този ден, ще се наложи да рекламирате продуктите и услугите си. Като цяло, ще разберете, че печалбата ви е обвързана с количеството свършена работа.

Рак                                                                       

Рядко показвате емоциите си и в повечето случаи криете от околните, когато нещо ви тежи. Днес, ще се наложи да изплюете камъчето и да споделите тревогите си с най-близкият за човек. Ако не признаете пред себе си, че имате проблем, ще се чувствате още по-зле.

Днес ще се наложи да направите крачка назад, а не в страни, за да се огледате в поведението си на работното място. Ако видите в отражението, че сте пример за подражание за самия себе си на работното място, тогава ще можете да сте пример и за колегите си. Бъдете обективни все пак.

Ще се наложи да проявите скромност в желанията си, задоволявайки се и с най-малките печалби, особено днес. Спестеното през този ден ще бъде допълнителен бонус към паричните ви приходи.

Лъв

Очаква ви ден за размишления, не бързайте с вземането на генерални решения за връзката ви. Обмислете добре как да постъпите, за да заздравите връзката си и да не допускате скандалите да са част от ежедневието ви.

Много е вероятно някои от вашите колеги да имат трудности на работното място. Със сигурност ще разчитат на вашите съвети и рутина. Опитайте се да ги насърчите, за да осигурите стабилна екипна ефективност.

Днес е моментът да се възползвате от паричният поток. Финансовата облага се е устремила към самите вас и ще бъде само във ваша полза. Внимавайте с неизплатените данъци, защото няма да можете да добавите повече пари към сметката си в най-близко бъдеще. 

Дева

Денят ви няма да е никак лесен, но не бива да допускате това да помрачи настроението ви и да се отрази неблагоприятно на отношенията ви с любимият ви човек. Не стойте на дистанция, а поддържайте комуникацията помежду си жива през целия ден.

Луната ще бъде в съзвездието Везни, това ще ви накара да претеглите прецизно нещата, за да вземете най-доброто решение. Възползвайте се от тази лунна позиция, за да бъдете сигурни, че ще се справите чудесно с поставените ви работни задачи. Вероятно, вашите способности ще са завишени и ще се представите както следва.

Финансовата позиция се очертава да бъде стабилна днес. Вероятно, ще бъдете подложени на известен риск по отношение на движимо и недвижимо имущество, но при един добър подход ще можете да реализирате някои от заложените си проекти.

Везни

Ако изведнъж ви се случи нещо, което да ви разстрои, не го приемайте твърде емоционално. Това са нормални неща от живота, има скокове, но има падения. Не се обвинявайте за лошите неща, които ви се случват, а се борете с проблемите и продължете напред.

Ако сте имали провали и неприятности на работното си място, то през този ден ще трябва да работите с повече позитивизъм. Опитайте се да не се мръщите или ядосвате, за да не пропаднете отново и отново. Вземете си поука от „кривите“ за вас работни дни и със сигурност ще имате положителни резултати.

Днес се очакват външни пречки, които биха могли да осуетят всеки ваш финансов план. Много е вероятно това да се дължи на временната ви невъзможност да се мобилизирате достатъчно. Опитайте да не си създавате допълнителни парични главоболия.

Скорпион

Днес, истината ще тържествува във връзката ви и няма да остане нищо скрито. Лесно усещате, когато някои се опита да ви излъже или да прикрие нещо. Нека половинката ви бъде наясно, че няма нужда да има тайни между вас. Отдайте се на любовта помежду си и споделете най-съкровените си чувства от душа и сърце.

Очертават се проблеми с колегите ви на работното ви място. Вероятно, някои от тях ще се опитат да ви дадат неуместни съвети и това ще ви подразни изключително много. Напрежението помежду ви, бързо ще нарасне, така че избягвайте влизането в спорове.

Непредвидени разходи могат да нарушат финансовото ви спокойствие. Вероятно, ще се наложи да прибегнете към спестяванията си, за да запушите отворилите се „дупки“. Такива ситуации не следва да ви плашат, за това продължете напред балансирано.

Стрелец

Самотните може да очакват приятна изненада, която да навлезе в живота им по най-неочаквания начин. Дали човекът ще отговаря на очакванията и надеждите ви, времето ще покаже. Семейните ще имат усмихнат, романтичен ден, в който да не се тревожат за нищо.

Днес, ще сте на върха на кариерата си и успехът ще е автоматично заложен за вас. Ще изявите лидерските си качества и ще се справите отлично с всичките си задължения. Държите всички добри козове, така че се възползвайте максимално от влиянието и надмощието над колегите си, които имате.

Звездната карта отчита, че този ден е благоприятен относно парите. Ако използвате големият си опит със сигурност ще спечелите добри пари. Очертават се много примамливи промоции, така че може спокойно да пазарувате артикули със задоволителни отстъпки.

Козирог

Днес, ще си дадете сметка, че не може да отлагате даден разговор с партньора ви, който касае връзката поне за година напред. Нещо, което обмисляте от дълго време, но все не събирате смелост да изречете на глас. Направете първата крачка и изискайте от половинката си да поговорите сериозно, за да може да продължите спокойно живота си.

Може би, днес никой няма да се интересува от това как се чувствате, а просто от вас ще се изисква да работите усърдно, без значение дали сте здрави или болни. Ако вие не споделите, че има нещо притеснително, не очаквайте загриженост от страна на колегите.  Не се претоварвайте твърде много през този ден.

Много е вероятно да похарчите пари за неща, които не са от съществено значение. Може би, сте решили да му отпуснете края през този ден, да хвърлите някой лев за любимия човек, за лично удоволствие или неочаквано събитие. Дали това е разумно, решавате само вие.

Водолей

Точно, когато си казвате, че всичко е наред с връзката ви и сте се отпуснали, се събуждате и осъзнавате, че е изникнал нов проблем, с който трябва да се справите. Действайте според очакванията на половинката ви и не си правете сметки, без да сте ги обсъдили с партньора ви.

И на работното ви място ще имате усещането, че всичко се разпада. Не се притеснявайте, горе главата и приемете ситуацията като изпитание, през което се налага да преминете. Променете подхода си и начина на общуване с колегите около вас, очевидно досегашният ви подход не работи.

Денят е подходящ за равносметка. Ако си имате списък, в който водите приходи и разходи, би било полезно да си направите задълбочен отчет. Така ще имате добра представа по паричните въпроси в близкото бъдеще.

Риби

Ако има някои неприятности, с които се сблъсквате във връзката ви, те не са случайни. Отделете време за разговор с партньора ви и не се страхувайте да засегнете някои сериозни теми, касаещи общото ви бъдеще и съжителство. Отлагането не е решение.

Днес ще сте като бомба със закъснител. Ако някой колега ви закачи, ще сте в състояние да експлодирате за секунди. Направете всичко възможно да насочите енергията ви върху работата си, а не да се гневите на колегите си.

Възможни са такива ситуации, които ще ви „принудят“ да се научите как се пестят пари. Вероятно, това ще се дължи на някои загуби, на автомобил, който е трудно продаваем или сте закупили неща, които не използвате. Поуките, които ще си извлечете ще бъдат само във ваша полза.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.